Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، «عبدالباری عطوان» سردبیر روزنامه رای‌الیوم در سرمقاله این روزنامه به اتحاد ایران و ترکیه برای مقابله با اسرائیل و «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا و مشغولیت اعراب به عادی‌سازی روابط با اسرائیل پرداخته و می‌نویسد:

 «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا با به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل، به پای متحدان عرب سنی خود در حاشیه خلیج‌فارس و مصر یا آنچه محور اعتدال عربی نامیده می‌شود شلیک کرد و فتیله انتفاضه سوم را روشن کرد که می‌تواند ماه‌ها یا سال‌ها ادامه پیدا کند و مقدمه‌ای برای جنگ منطقه‌ای باشد و نقشه و معادلات قدرت و ائتلاف‌ها در منطقه را تحت تاثیر قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصمیم رئیس‌جمهوری آمریکا که با استقبال گسترده‌ای از سوی «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل و لابی یهودی در واشنگتن همراه بود، مهم‌ترین متحدان عربی آمریکا یعنی عربستان سعودی و مصر را وارد شوک کرد و دو کشور غیر عربی دیگر یعنی ترکیه و ایران را نیز به تکاپو انداخته است؛ کشورهایی که در جبهه مقابل درگیری‌ها در جهان اسلام با یکدیگر به توافق رسیده‌اند.

زمانی که «قاسم سلیمانی» فرمانده قدس سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران آشکارا با فرمانده گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی حماس و «سرایا القدس» شاخه نظامی حرکت جهاد اسلامی تماس می‌گیرد و بر آمادگی ایران برای حمایت کامل از مقاومت اسلامی در مقابله با اسرائیل تاکید می‌کند و رسانه‌های ایرانی تصاویر تصاویر مسجد قدس را منتشر می‌کنند به این معناست که ایران همچنان متحد قدرتمند فلسطین و انتفاضه آن‌ها است؛ آن هم در شرایطی که اغلب کشورهای عربی حاشیه خلیج‌فارس به دنبال عادی سازی روابط با اسرائیل هستند.

سردار سلیمانی وارد جنگی نمی‌شود مگر آنکه پیروز از آن خارج شود. او وارد کردستان عراق شد و رفراندوم جدایی این اقلیم شکست خورد. در سوریه در کنار ارتش این کشور جنگید و در بازگشت سیطره دولت سوریه بر بخش‌های بسیاری از این کشور مشارکت کرد. حشد الشعبی را در عراق تاسیس کرد و موصل و بسیاری از مناطق دیگر عراق را از کنترل داعش خارج کرد و این او است که در سایه مشغولیت اعراب به چاق‌تر کردن ارتش خود به سمت فلسطین و قدس حرکت می‌کند.

عربستان سعودی از تشکیل ائتلاف عربی اسلامی سنی برای مقابله با دایره نفوذ ایران شیعه استقبال می‌کرد اما بحران کنونی قدس و تبعات آن ضربه سنگینی به این زیاده‌خواهی‌ها وارد کرد و نشان داد که جبهه اسلامی شامل دو کشور قدرتمند مسلمان است که بدون توجه به اختلافات مذهبی برای مقابله با اسرائیل و ترامپ با یکدیگر متحد می‌شوند؛ این دو کشور ایران شیعه و ترکیه سنی هستند.

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۷۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جامائیکا کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد

دفتر نخست‌وزیر جامائیکا اعلام کرد که کشور فلسطین را رسما به رسمیت می‌شناسد.

همچنین کامینا جانسون اسمیت، وزیر امور خارجه جامائیکا، تصمیم دولت جامائیکا برای به رسمیت شناختن رسمی فلسطین را به‌عنوان یک کشور تایید کرد.

با این اقدام، جامائیکا به ۱۴۰ کشور دیگر عضو سازمان ملل متحد می‌پیوندد که از راه‌حل ۲دولتی برای مناقشه رژیم صهیونیستی و فلسطین حمایت می‌کنند. جانسون اسمیت بر تعهد جامائیکا به رعایت اصول منشور ملل متحد، ترویج احترام متقابل، همزیستی مسالمت‌آمیز و حق تعیین سرنوشت تاکید کرد.

این تصمیم در بحبوحه نگرانی‌های طولانی مدت در مورد بحران غزه گرفته شده است و جامائیکا از آتش‌بس فوری و افزایش دسترسی به کمک‌های بشردوستانه حمایت می‌کند. دولت بر حمایت خود از گفتگو‌های دیپلماتیک به عنوان کلید حل مناقشه و تضمین امنیت و حاکمیت همه طرف‌های درگیر تاکید می‌کند.

وزارت امور خارجه این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرد: این تصمیم با تعهد قوی جامائیکا به اصول منشور سازمان ملل متحد است که به دنبال ایجاد احترام متقابل و همزیستی مسالمت‌آمیز بین طرف‌ها و همچنین به رسمیت شناختن حق مردم برای تعیین سرنوشت است.

براساس گزارش روسیا الیوم، پس از قطعنامه‌ای که مجمع عمومی با اکثریت قاطع در ۲۹ نوامبر تصویب کرد، فلسطین به عنوان دولت غیرعضو ناظر در سازمان ملل پذیرفته شد. فلسطین در سال ۲۰۱۱ درخواست عضویت کامل کرد، اما درخواستش در آن زمان از حمایت لازم برای انتقال به مرحله رأی‌گیری در شورای امنیت برخوردار نشد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل است
  • سردار سلیمانی: عملیات «وعده صادق» عامل خودباوری است
  • طعنه سردار سلیمانی به کشورهای منطقه /هیچ پرنده خارجی نمی‌تواند از آسمان ایران عبور کند
  • آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح + تصاویر/ حماس آب پاکی را روی دست کشور‌های عربی ریخت/ تبدیل شدن نوار مرزی شمال اسرائیل به شهر ارواح+ فیلم
  • آماده سازی گسترده ارتش اسرائیل برای حمله به رفح + تصاویر/ حماس آب پاکی را روی دست کشور‌های عربی ریخت
  • جامائیکا کشور فلسطین را به رسمیت می‌شناسد
  • دمیدن روح در دنیای امروز با تمدن نوین اسلامی
  • تمدن اسلامی به همه مردم دنیا خدمت خواهد کرد
  • چرا ایران بزرگ و قدرتمند نمی‌خواهد وارد جنگ با اسرائیل شود؟
  • ابوعبیده: اسرائیل در شن‌های غزه گیر افتاده است