Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، غلامرضا اصغری، رئیس سازمان غذا و دارو در اولین همایش بین‌المللی فرآورده‌های حلال که صبح امروز، 22 آذرماه در مرکز همایش‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، عنوان کرد: توجه به حلال بودن مواد خوراکی و مصرفی که ما تحت عنوان دارو و فرآورده‌های سلامت محور استفاده می‌کنیم، می‌توانیم بگویم که فرآورده‌های حلال  به سلامتی جسمی، روحی و معنوی جامعه کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه رسیدگی به بحث فرآورده‌های حلال در هرجایی که مسلمانان حضور دارند بسیار حائز اهمیت است، تشریح کرد: همکاران ما در سراسر کشور و سازمان‌ غذا و دارو وظیفه نظارت بر امر کیفیت فرآورده‌های حلال را با همکاری سایر دستگاه‌ها برعهده دارند و تولید فرآورده‌های حلال، سیاستی است که سازمان غذا و دارو آن را دنبال می‌کند.
اصغری با اشاره به اینکه در بحث فرآورده‌های حلال علاوه‌ بر حلیت باید به حرام نبودن مال نیز توجه کرد، ابراز کرد: غذای حلال باید از دسترنج خود ما خریداری شود، چنان‌که بحث ربا حرام است و جنگ با خدا تلقی می‌شود به دلیل اینکه کسی مالی را تسخیر می‌کند که مال خودش نیست، بنابراین در کنار بحث غذای حلال، مال حلال هم مهم است.
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: همایشی دیگر تحت این عنوان باید به کمک علما برگزار شود تا اموالی که برای معشیت استفاده می‌کنیم حلال باشند، مصداق رزق حلال صرفاً حرام گوشت یا حلال گوشت بودن نیست، بیشتر منظور از رزق حلال، مالی است که با آن مواد غذایی تهیه می‌کنیم.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۳۸۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛ اسامی فرآورده‌های سلامت بدون مجوز

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در اطلاعیه‌ای فرآورده گیاهی قطره تقویت جنسی Desi Mumy، فرآورده‌های گیاهی سیلی بین Silibin، فرآورده گیاهی SATONiNE، فرآورده‌های perfecto و Vitomix و فرآورده تیزن مخلصه سعال حکیم مؤمن تبریز را به دلیل نداشتن مجوزهای بهداشتی غیرمجاز و تقلبی معرفی کرد.

در این اطلاعیه همچنین محصولاتی چون چای گیاهی لاغری (گیاهان شفابخش)، فرآورده معجون بدون مجوز Lukaci Epimediumlu، شربت گیاهی تری تراپیست (مدبرغدیر) و فرآورده پودر گیاهی بهنوشان ۲ از سوی اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو غیرمجاز شمرده می‌شوند.

روابط عمومی سازمان غذا و دارو در ادامه با اعلام اینکه این معرفی اسامی به قصد مبارزه با ارائه محصولات غیر مجاز در سطح عرضه صورت می‌گیرد؛ از افرادی که محصولات نامبرده را در مراکز فروش مشاهده می‌کنند خواست که معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و نیروی انتظامی را مطلع سازند تا نسبت به جمع‌آوری آن ها اقدام لازم را به عمل آورند.

شماره تلفن ۶۶۴۶۲۰۲۶ روابط عمومی سازمان غذا و دارو، بمنظور دریافت مشخصات مکان‌های عرضه فرآورده‌های غیرمجاز اعلام شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • فرآورده‌های گیاهی غیر مجاز اعلام شد
  • این فرآورده‌های گیاهی غیرمجاز هستند
  • اعلام اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز
  • اعلام اسامی چند فرآورده سلامت فاقد مجوز از سوی سازمان غذا و دارو
  • اعلام اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز
  • سازمان غذا و دارو اعلام کرد؛ اسامی فرآورده‌های سلامت بدون مجوز
  • اسامی فرآورده‌های سلامت غیر مجاز اعلام شد
  • اسامی فرآورده‌های گیاهی درمانی غیرمجاز اعلام شد
  • اسامی تعدادی از فرآورده‌های سلامت فاقد مجوز
  • اعلام فرآورده‌های گیاهی درمانی غیر مجاز