Web Analytics Made Easy - Statcounter

الجزیره-ایرنا-«طارق ملا» وزیر نفت مصر چهارشنبه اعلام کرد که کشورش تا پایان سال 2018میلادی در تولید گاز طبیعی خودکفا می شود.

به گزارش بامداد پنجشنبه ایرنا به نقل از شبکه مصری«الحیاه »، وزیر نفت مصر گفت: تا آخر سال 2018 تولید روزانه گاز طبیعی مصر به 6میلیارد فوت مکعب در روز می رسد و بدین ترتیب این کشور نیازی به وارد کردن گاز از خارج نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طارق ملا همچنین گفت: طی روزهای آینده، روزانه 350 میلیون فوت مکعب گاز طبیعی از میدان گازی «ظهر» به شبکه گازرسانی کشور تزریق می شود و پیش بینی می شود با بهره برداری کامل از این میدان گازی، ماهانه 60میلیون دلار صرفه جویی ارزی شود.
وزیر نفت مصر زمان بهره برداری از میدان گازی ظهر را 24 تا 48 ساعت آینده اعلام کرد .
طارق ملا گفت:تاکنون 6 چاه در میدان گازی ظهر حفر شده و این میدان ، مهم ترین حوزه گازی در دریای مدیترانه است.
وزیر نفت مصر پیشتر گفته بود که کشورش سالانه گاز طبیعی به ارزش یک میلیارد و 500 میلیون دلار از خارج وارد می کند و با بهره برداری از میادین گازی خود، حتی در سال 2020 مازاد مصرف خواهد داشت و می تواند مقادیر زیادی از این گاز را در صنایع سنگین و بخش پتروشیمی استفاده و مابقی را نیز صادر کند.
وزیر نفت مصر ذخایر گازی تائید شده این کشور را بیش از 72تریلیون فوت مکعب و ذخایز تائید نشده را حدود 120تریلیون فوت مکعب اعلام کرد .
شبد**خاورم **2041**1010
خبرنگار: سید شاهپور حسینی**انتشار:حسن معظمی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۴۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده

تحت سه سناریوی نه چندان خوش بینانه وزارت اقتصاد روسیه، صادرات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) این کشور ممکن است در چهار سال آینده، متوقف شود.

به گزارش ایسنا، تحت سناریوهای «محافظه کارانه» و «استرس» وزارت اقتصاد روسیه که علنی نشده است، تولید ال‌ان‌جی روسیه ممکن است در فاصله سال ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۵، در ۳۸.۶ میلیون تن ثابت بماند.

طبق سندی که توسط رویترز مشاهده شده، سناریوی پایه که خوش بینانه ترین سناریو است، رشد تولید از ۳۳.۳ میلیون تن در سال ۲۰۲۳، به ۵۶.۶ میلیون تن در سال ۲۰۲۷ را پیش بینی کرده است.

روسیه اعلام کرده است که با کارخانه های جدید واقع در منطقه آرکتیک، می‌خواهد ۲۰ درصد از بازار جهانی ال‌ان‌جی را در فاصله سال ۲۰۳۰ تا ۲۰۳۵ تامین کند که در مقایسه با حدود هشت درصد فعلی، بالاتر است.

با این حال، تحریم‌های غربی متعدد، موانعی را به خصوص برای پروژه جدید «آرکتیک ال‌ان‌جی ۲» به وجود آورده اند که پس از آغاز تولید در دسامبر، هنوز محموله‌ای را صادر نکرده است.

این پروژه قرار است به یکی از بزرگترین کارخانه های روسیه با تولید سالانه ۱۹.۸ میلیون تن ال‌ان‌جی و ۱.۶ میلیون تن میعانات گازی ثابت از سه واحد، تبدیل شود.

منابع آگاه اظهار کرده اند: تبدیل متان به مایع در دمای منفی ۱۶۳ درجه، اکنون در این کارخانه متوقف شده است. شرکت گازپروم همچنین آغاز فعالیت مجتمع گازی عظیم در بندر اوست لوگا را از زمان خروج شرکتهای غربی پس از آغاز جنگ اوکراین، به تاخیر انداخته است.

بر اساس گزارش رویترز، روسیه در حال حاضر دو کارخانه ال‌ان‌جی بزرگ شامل کارخانه یامال ال‌ان‌جی نواتک و ساخالین ۲ گازپروم دارد که اولی حدود ۲۰ میلیون تن و دومی بیش از ۱۰ میلیون تن ال‌ان‌جی در سال میلادی گذشته، تولید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • آبخیزداری در مناطق سیل زده آخر فروردین ۱۴۰۳
  • پایان عملیات تعمیرات حساس کوره نم زدایی ردیف سوم گازی پالایشگاه دهم
  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده
  • بزرگترین میدان گازی اروپا تعطیل شد
  • افت ۲۵ متری سفره‌های آبخوان منطقه کاشمر
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است
  • وزیر نفت: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است
  • اوجی: پاکستان خواهان بهره‌برداری از خط لوله گازی آی‌پی است