Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا قربانی پارام در گفت وگو با خبرنگار ایسکانیوز درباره استانداردهای طراحی و ساخت یک رمپ گفت :رمپ یا پیاده روهای متحرک برای استفاده معلولان و سالمندان و افراد کم توان طراحی شده است ،این رمپ ها نسبت به پله برقی شیب کمتری داشته و طراحی این نوع پیاده روهای متحرک در کوچه یا خیابان باعث زیبایی بیشتر محیط می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




این کارشناس معماری در ادامه گفت: استانداردهایی که برای طراحی و ساخت رمپ تعریف و اجرا می شود ،عرض رمپ های شیب دار یا متحرک 1/10 بوده است ، البته امکان استفاده از عرض های کمتر هم وجود دارد اما استفاده ازعرض 1/10 به دلیل تردد آسان و قدم زدن به آهستگی برای افراد سالم و معلول توصیه می شود.اما عرضی که به صورت متدوال در سطح شهر از آن استفاده شده عرض یک متر و 20 سانتی متر است.


پارام با اشاره به اینکه 30 سال است که از رمپ و پیاده رو متحرک استفاده می شودگفت:استفاده از پیاده روهای برقی در فرودگاه ،بیمارستان ، فروشگاه و اماکن دیگر باعث بوجود آمدن نظم می شود زیرا مسیر را مشخص کرده و خستگی فرد را کاهش می دهد.

وی افزود: شیب یک رمپ یا پیاده رو متحرک حداکثر 12 درجه و عرض آن بین 1/10 یا1/20 است.نمونه های مناسب و استانداردی که می توان نام برد ، کارخانه چرم سازی معلولان و یا پردیس سینمایی ملت که براساس استاندار طراحی و ساخته شده است.


این مدرس دانشگاه آزاد یادآور شد:درمبحث 15 مقررات ملی ساختمان درباره پله های برقی و پیاده روهای متحرک دستورالعمل هایی ذکر شده است.

پارام درپایان گفت: رمپ های برقی وسایل مصرفی هستند که بیشتر در فروشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرند. در طراحی و ساخت پیاده رو های متحرک باید مولفه هایی مانندحفظ و نگهداری را لحاظ کرد تا عمر مفید این وسایل بیشتر شده و نیازی به تعمیرات جدی نداشته باشد و باید توجه داشت که ایمنی رمپ بسیار حائز اهمیت بوده و رعایت آن باعث حفظ جان افراد می شود.


خبرنگار:حسین طالبی
706

کارشناس معماری و مدرس دانشگاه آزاد محمدرضا قربانی پارام رمپ مقررات ملی ساختمان پله های برقی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۴۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، برخلاف دهه‌های گذشته در یک دهه اخیر شاهد ریزش تعداد دانش‌آموزان علاقه‌مند به رشته ریاضی در دبیرستان‌های کشور هستیم آن طور که آمارها نشان می دهد فقط بین 15 تا 18 درصد دانش آموزان رشته ریاضی را برای ادامه تحصیل خود در مقطع دبیرستان انتخاب می‌کنند، محمدرضا نیک نژاد با اشاره به اینکه در یک روند تقریبا یک دهه اخیر تعداد افراد علاقه‌مند به ریاضی کمتر شده است، اظهار کرد: در این مدت زمان شاهد علاقه‌مندی و حضور بیشتر دانش آموزان به رشته تجربی و در نهایت پزشکی و زیرشاخه این رشته هستیم.

وی با بیان اینکه فرهنگ آموزشی غالب بر روی دانش آموزان تاثیرگذار است، یادآور شد: قبل از این دهه دانش آموزان و حتی والدین آنها به رشته های فنی و مهندسی علاقه‌مند بودند و در برهه ای از زمان شاهد بودیم که حتی کشور و جهان علاقه‌مند به جذب نیروهای فنی و مهندسی بودند. 

این کارشناس آموزش و پرورش تاکید کرد: در سال‌های اخیر عواملی مانند افزایش بیکاری فارغ‌التحصیلان رشته‌های فنی و مهندسی و دیگر زیرشاخه‌های رشته ریاضی همچنین تغییر رویکرد از تولید و کارهای خدماتی به فعالیت‌هایی مانند دلالی که عمدتا نیاز به مدرک تحصیلی خاصی ندارد متاسفانه باعث شد تا نگرش جامعه نسبت به تحصیل در رشته ریاضی تغییر کند. 

به گفته نیک نژاد، در حال حاضر رشته پزشکی به دلیل درآمد بالا، نیاز جامعه و جذب در کشورهای خارجی بیشتر از سایر رشته‌ها به ویژه ریاضی مد نظر انتخاب دانش آموزان پس از انتخاب و تحصیل در رشته تجربی است.  

وی با بیان اینکه مردم ارزیابی خود را از شرایط جامعه دارند، اضافه کرد: در حال حاضر شاهد افزایش تعداد و ظرفیت دانشگاه‌ها در رشته ‌های مختلف پزشکی هستیم و شاید جامعه نیاز به رشته های فنی و مهندسی به دلیل نداشتن بازار کار مناسب ندارد، در حالی که والدین باید بدانند همان اندازه که جامعه نیاز به رشته هایی همچون پزشکی دارد به رشته های فنی و مهندسی نیز نیاز دارد. 

این کارشناس آموزش و پرورش متذکر شد: متاسفانه اقتصاد کشور براساس اقتصاد دلالی می چرخد که نیاز به مدرک تحصیلی فنی و مهندسی ندارد، این در حالی است که بسیاری از داشن آموزان می خواهند پس از دریافت مدرک تحصیلی مناسب برای ادامه تحصیل یا کسب شغل مناسب به کشورهای خارجی بروند. 

وی پیشنهاد کرد: برای رفع مشکل کاهش تعداد دانش آموزان در رشته ریاضی لازم است دولت بازار کار و اقتصاد کشور را ساماندهی کند و از طریق فراهم کردن شرایط مناسب برای بازار کار، رویکرد جامعه را نسبت به تحصیل در رشته ریاضی تغییر دهد، البته در این عرصه نیاز به یک آموزش فراسازمانی نیز است تا هم تعادل در تحصیل در رشته‌های نظری ایجاد شود و هم والدین بدانند که جامعه نیاز به همه رشته‌های تحصیلی دارد.  

گفت‌وگو از مهدیه قمری

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • استفاده از گونه‌های گیاهی خشک منظر در فضای سبز مشهد
  • ویژگی پل های جدید عابر پیاده تهران | این پل ها در کدام نقاط شهر نصب می شوند؟
  • راهنمای خرید پارتیشن اداری و کاربرد های آن
  • گرسنگی، عامل شهادت شمار زیادی از کودکان و سالمندان در نوار غزه
  • ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش‌آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 
  • ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 
  • آغاز عملیات همسطح سازی پیاده روی خیابان شهید رجایی شوش
  • نوسازی دیوار‌های صوتی در معابر پرتردد
  • نصب و نوسازی دیوارهای صوتی در معابر پرتردد
  • ضرب الاجل بازرسی لرستان برای ساماندهی و بهبود وضعیت معابر سطح شهر