Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴-با آغاز به کار سومین همایش بین‌المللی «سیره نبوی در طب» ( 21 تا 23 آذر ماه ) در شیراز، سید حسن هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیامی به این همایش با بیان اینکه توجه به وجوه مختلف جسمی و روحی انسان، از مهم‌ترین پیش‌نیازهای رشد و تعالی همه‌جانبه فرد و جامعه در جهان‌بینی اسلامی است، برگزاری همایش بین‌المللی «سیره نبوی در طب» و دیگر همایش‌های مشابه آن را، اقدامی ارزشمند در راستای مقابله با برداشت‌های سطحی و شتاب‌زده، ترویج اخباری‌گری و سوء استفاده از احساسات مذهبی مردم با خلق عنوان جدیدی به نام «طب اسلامی» و امثال آن دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن کامل پیام وزیر بهداشت به شرح زیر است:

«در جهان‌بینی اسلامی توجه به وجوه مختلف جسمی و روحی انسان، از مهم‌ترین پیش‌نیازهای رشد و تعالی همه‌جانبه فرد و جامعه است. در این راستا، رویکرد روش‌مند و عالمانه مجموعه پژوهش‌های «سلامت و دین» می‌تواند افق روشنی از ارتقاء سلامت متوازن جسمی، روانی، اجتماعی، معنوی و روحانی انسان را پیش روی نظام سلامت بگشاید و راه‌کارهایی ارزشمند، به‌ویژه در حوزه پیشگیری و ترویج سبک زندگی ایرانی - اسلامی را به جامعه معرفی نماید.

نشست‌های «نظام سلامت در اسلام» که با هماهنگی دفتر طب ایرانی و معاونت فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری استادان فرهیخته حوزه علمیه، فرهنگستان علوم پزشکی و وزارت علوم، تحقیقات و فن‌آوری در دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور در حال برگزاری است، با تأکید بر آموزه‌های رضوی و سیره نبوی در طب، گام بلند دیگری در جهت تبیین اصول عملی و کاربردی این گفتمان است.


ارزش این قبیل اقدامات آنگاه روشن‌تر می‌شود که بدانیم امروزه در برخی محافل، رویکرد به آموزه‌های دینی در حوزه سلامت، با خلق عنوان جدید «طب اسلامی»، این عرصه ارزشمند را در معرض آسیب‌های جدی قرار داده است؛ برداشت‌های سطحی و شتاب‌زده، ترویج اخباری‌گری و سوء استفاده از احساسات مذهبی مردم از جمله این موارد می‌باشد که ان‌شاءالله با همت و روشنگری اساتید و اندیشمندان حوزه و دانشگاه و مراجع عظام تقلید، این مهم از گزند محفوظ بماند.


برگزاری سومین کنگره بین‌المللی «سیره نبوی در طب» به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اقدامی ارزشمند در این زمینه است که امید می‎رود علاوه بر تبیین اصول و مبانی استفاده از آموزه‌های دینی و منابع روایی و پیشگیری از آسیب‌های بالقوه، ابعاد مختلف نظام سلامت مد نظر اسلام را چنان در معرض بحث و گفتگوی عالمانه اساتید و پژوهشگران رشته‌های مرتبط قرار دهد که نتایج آن در حوزه عمل به‌کار آید.

امیدوارم این رخداد مبارک که تلاش بی‌وقفه اندیشمندان حوزه و دانشگاه، زمینه اجرای آن را فراهم ساخته، با تشریک مساعی تمامی نهادهای علمی - فرهنگی و دستگاه‌های اجرایی مرتبط، مقدمات تبیین منشور نظام سلامت در اسلام را به عنوان الگوی کاربردی برای ارتقاء سلامت جسمی و روحی جامعه بشری فراهم سازد.

اینجانب نیز ضمن ابراز مراتب سپاس و قدرشناسی خود، موفقیت، سربلندی و سلامت کلیه دست‌اندرکاران برگزاری این همایش را از خداوند منان خواهانم.»

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۴۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: یک‌هزار نیروی انسانی کمبود داریم که شامل ۴۰۰ پرستار، ۴۹۰ نیروی حوزه سلامت خانواده، ۲۰۹ کارشناس اورژانس و تعدادی نیز در حوزه بهداشت می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، مهدی مصری در نشست خبری که در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، گفت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت مورد توجه است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیر تا 200 هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.

وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت مورد نظر طرح سلامت خانواده است؛ بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم و در موضوع سرطان نیز یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه طرح سراج با توجه به ارتقای سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.

مصری بیان کرد: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.

وی خاطرنشان کرد: بین 23 تا 27 رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقای سلامت در شهر شود. اکنون 300 هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به 400 نفر هیأت علمی برسد.

وی افزود: همچنین یک‌هزار نیروی انسانی کمبود داریم که شامل 400 پرستار، 490 نیروی حوزه سلامت خانواده، 209 کارشناس اورژانس و تعدادی نیز در حوزه بهداشت می‌شود.

مصری در ادامه گفت: در سرانه تخت، قم بین استان‌های آخر قرار دارد و تلاش داریم با جایگزینی تخت‌های قدیمی و ایجاد تخت‌های جدید این کمبود را جبران کنیم. در این راستا 250 تخت مادر و کودک در مجموعه بیمارستانی شهید بهشتی احداث خواهد شد.

وی با اشاره به این‌که به زودی 12 خودرو وارد ناوگان اورژانس 115 می‌شود، اضافه کرد: 35 هزار مترمربع فضای آموزشی کمبود داریم؛ از سوی دیگر نیاز است دانشکده توانبخشی و داروسازی در استان احداث شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

مصری با اشاره به سیاست جوانی جمعیت، گفت: با تلاش مسوولان، شاخص فرزندآوری در سال جاری نسبت به پارسال،‌ نیم‌ واحد در استان قم ارتقا یافت و دلیل آن زیست بوم فرهنگی و مذهبی استان است؛ این رشد شاخص خوبی است و باید ارتقا یابد.

وی تاکید کرد: جوانی جمعیت سلامت‌ساز است و باعث بالندگی اجتماعی می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشرفت جامعه اسلامی در گرو سلامت و نشاط خانواده‌ها
  • آمار جمعیت ایران تا سال ۲۰۵۰ اعلام شد
  • برگزاری همایش دوستدار سلامت خانوده در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • همایش تبیین دستاورد‌های عرصه سلامت و تجلیل از فعالان بخش سلامت در شهرستان خوی
  • آغاز به کار همایش دانشگاه دوستدار سلامت خانواده در قم
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • قدردانی از ۸۷ فعال برتر حوزه سلامت خراسان جنوبی
  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی
  • منشاء بسیاری از بیماری‌های جسمی را در روان خود پیدا کنید
  • بازی‌های رایانه‌ای منجر به آسیب جسمی کودکان و نوجوانان