Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-04@21:25:55 GMT

جزییات حمله به شبکه بین بانکی توسط هکرها

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۴۵۰۵۳

جزییات حمله به شبکه بین بانکی توسط هکرها

ساعت24 -هکرهای موسوم به MoneyTaker در 18 ماهه گذشته بیش از 10 میلیون دلار از شبکه‌های انتقال بین بانکی سرقت کرده‌اند.

طبق گزارش کمپانی امنیتی Group-IB مستقر در مسکو، شبکه نقل و انتقال تبادل مالی بین بانکی شامل Star، SWIFT و AWS CBR از طریق بدافزاری که روی مموری رایانه‌های داخل بانک می‌نشیند؛ آلوده شده و ظاهرا هیچ نرم‌افزار امنیتی نیز قادر به شناسایی آن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هکرهای مانی تیکر با این بدافزار (که پس از ری-استارت شدن رایانه، ردپای خود را از بین می‌برد) به آرامی و بدون سر و صدا توانسته‌اند ظرف 18 ماهه گذشته بیش از 18 بانک، موسسه اعتباری و خدمات مالی و یک شرکت حقوقی را هک کرده و به طور متوسط از هر بانکی حدود 500 هزار دلار سرقت کنند.

سرقت از راه موسوم به Money Mule یا قاطر پول انجام شده است. قاطرپول فردی است که واسطه انتقال پول کثیف بین قربانی و کلاهبردار شده و در مراجع بین‌المللی مشخصاتش وارد لیست سیاه کلاهبرداری‌های بین‌المللی می‌شود.

گفتنی است بیش از 5 هزار بانک در دنیا از شبکه First Data STAR Network برای نقل و انتقال مالی استفاده می‌کنند و با توجه به آسیب پذیری این شبکه- به گفته شرکت امنیتی روسی- ممکن است آنها نیز در معرض سرقت قرار گیرند. بر اساس شواهد موجود کمپانی امنیتی روسی معتقد است هدف بعدی هکرهای مانی تیکر بانک‌های آمریکای لاتین است. منبع:خبرانلاین

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۵۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلنسکی یک مقام سرویس امنیتی اوکراین را برکنار کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از اوکراین اینفو، دفتر ریاست جمهوری اوکراین چهارشنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد که زلنسکی حکم برکناری ویتیوک از سمت رئیس بخش امنیت اطلاعات سرویس امنیتی این کشور را امضا کرده است.

بر اساس این بیانیه، زلنسکی همچنین روسای شعب منطقه‌ای سرویس امنیتی اوکراین در استان‌های میکولایف، دنیپروپتروفسک، زاکارپاتیا و ولین را برکنار کرده است.

به نوشته اوکراین اینفو، ویتیوک ابتدا در ماه آوریل پس از انتشار گزارش‌هایی در رسانه‌های اوکراینی مبنی بر اینکه وی از موقعیت خود برای ثروتمند کردن اعضای خانواده‌اش استفاده کرده است، از کار تعلیق شد.

بر اساس گزارشی که یکی از پایگاه‌های خبری اوکراین در تاریخ ۴ آوریل (۱۶ فروردین) در مورد اموال خانواده ویتیوک منتشر کرده بود، به طور خاص ذکر شده بود که همسر رئیس بخش امنیت اطلاعات سرویس امنیتی اوکراین، آپارتمانی به ارزش بیش از ۵۰۰ هزار دلار در یک مجتمع مسکونی اعیان‌نشین در کی‌یف خریداری کرده است.

همین پایگاه خبری در تاریخ ۶ آوریل (۱۸ فروردین)، کارکنان سرویس امنیتی اوکراین را به اعمال فشار بر خبرنگاران خود متهم کرد و مدعی شد که آنها قصد دارند یوهن شولگا روزنامه‌نگاری که گزارش مربوط به اموال خانواده ویتیوک را تهیه کرده بود را به تلافی تهیه این گزارش، به خدمت سربازی اعزام کنند.

از سوی دیگر واسیل مالیوک رئیس سرویس امنیتی اوکراین، ویتیوک را در حالی که اتهامات علیه وی در دست بررسی قرار داشت، از کار تعلیق کرد.

دفتر ملی مبارزه با فساد اوکراین (NABU) در ۲۵ آوریل (۶ اردیبهشت) و در پاسخ به پرسش اوکراین اینفو، اعلام کرد که آنها در حال تحقیق در مورد خرید املاک و مستغلات لوکس توسط اعضای خانواده ویتیوک هستند.

به گزارش ایرنا، بسیاری از کشورهای اروپایی و آمریکا با ادامه کمک‌های مالی به اوکراین اظهار نارضایتی می‌کنند چرا که اعتقاد دارند فساد در بین مقامات کی‌یف همچنان وجود دارد و بیشتر این پول‌ها اختلاس می‌شود.

کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در نشست اخیر خود در شهر ویلنیوس پایتخت کشور لیتوانی به اوکراین وعده کمک‌های مالی نظامی را دادند و این وعده درحالی صادر شد که تا کنون کی‌یف ۱۶۵ میلیارد یورو از کشورهای غربی دریافت کرده است.

ادامه کمک‌های مالی غرب به اوکراین در حالی صورت می‌گیرد که شهروندان آمریکا و اعضای اتحادیه اروپا به تدریج با چنین کمک‌هایی مخالفت می‌کنند چون اخبار و گزارش‌های متعددی از فساد مقامات اوکراین در رسانه‌های این کشور منتشر می‌شود.

دیگر خبرها

  • کلاهبرداران در کمین سرقت اطلاعات شخصی و بانکی افراد
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • نرخ سود بین بانکی تغییر کرد/ جزییات
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵ درصد رسید + جدول
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • زلنسکی یک مقام سرویس امنیتی اوکراین را برکنار کرد
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟