Web Analytics Made Easy - Statcounter

گچساران - ایرنا - رئیس جهاد کشاورزی گچساران گفت: تاکنون کشت پاییزه گندم، جو و کلزا در هشت هزار هکتار از مزارع این شهرستان انجام شده است و هشت هزار هکتار نیز در روزهای آینده زیر کشت می رود.

علی مرادی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال 16 هزار و 250 هکتار از اراضی دیم و آبی گچساران زیر کشت پاییزه می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: پنج هزار هکتار از مزارع گچساران به صورت مکانیزه و بقیه نیمه مکانیزه کشت می‌شود.
مرادی تصریح کرد: امسال 6 هزار هکتار گندم آبی، هشت هزار هکتار دیم، و 2 هزار و 250 هکتار نیز جو و کلزا در گچساران کشت می‌شود که براساس پیش بینی کارشناسان در صورت بارندگی مناسب 25 هزار تن محصول برداشت خواهد شد.
وی گفت: 280 دستگاه مدرن کار کشت امسال را انجام می‌دهند.
مرادی با بیان اینکه بیش از 95 درصد کشاورزان از بذر اصلاح شده استفاده می‌کنند افزود: یکهزار و 500 تن بذر گندم و هزار و 500 کیلو گرم بذر کلزا بین کشاورزان توزیع شد.
وی تصریح کرد: بذر اصلاح شده چمران 2، آفتاب و بهرنگ برای کشت آبی و بذر‌های دهدشت، کوهدشت و کریم نیز برای کشت دیم بین کشاورزان توزیع شده است.
مرادی به مزایای کشت مکانیزه و بذر اصلاح شده اشاره کرد و افزود: کاهش زمان و هزینه کاشت، کاشت بذرمناسب، خاک یکنواخت، سمپاشی و ضد عفونی شدن بذر و افزایش تولید از جمله این مزایا است.
وی تصریح کرد: کشت به موقع، استفاده از کود‌های فسفات و ازت، آبیاری و مبارزه به موقع با علف‌های هرز سبب افزایش تولید می‌شود.
مرادی افزود: با توجه به آب و هوای مناسب نیمه دوم آبان تا نیمه اول آذر بهترین زمان کشت پاییزه در گچساران است.
اقتصاد هفت هزار نفر از مردم این شهرستان وابسته به بخش کشاورزی است.
بیش از 35 هزار هکتار زمین قابل کشت در مناطق مختلف گچساران وجود دارد.
86 هزار و 800 تن انواع محصولات کشاورزی در سال زراعی 96-95 در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شد.
شهرستان 124 هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد و در همسایگی استان خوزستان قرار دارد.
خبرنگار: فرزانه شریفی** انتشاردهنده: سید ولی موسوی
8143/6110

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۵۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان از اتمام رفع تداخلات اراضی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان، سیدمحمدرضا سیدحسینی اظهار کرد: در راستای رفع تداخلات ناشی از اجرای قوانین موازی موضوع ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و بر اساس عکس‌های هوایی دهه ۴۰ که در دسترس استان قرار گرفته است، از ابتدای اجرای این قانون از تعداد ۱۰۱۲ پلاک موجود در استان، ۴۹۰ پلاک، مشمول رفع تداخلات اراضی تشخیص داده شده است.

وی افزود: در دولت سیزدهم رفع تداخلات اراضی ۴۹۰ پلاک مشمول شهرستان‌های سیستان و بلوچستان در سطح حدود ۱۱ میلیون هکتار به پایان رسیده است که بر این اساس ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار ملی و ۲۸۷ هزار هکتار غیر ملی تشخیص داده شده و با این اقدام ارزشمند پس از ۶۰ سال زمینه صدور اسناد کشاورزی فراهم شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: یکی از اثرات بارز رفع تداخلات اراضی، تضمین امنیت سرمایه‌گذاری و امنیت غذایی و در نتیجه کاهش پرونده‌های حقوقی در محاکم قضائی است.

کد خبر 749924

دیگر خبرها

  • یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • مبارزه علیه سن مادر در ۱۸ هزار هکتار از مزارع رزن
  • آغاز آبرسانی به زمین‌های کشاورزی فلارد
  • آبرسانی به ۳۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی فلارد
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان