Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار لرستان گفت: تغییر مدیران استانداری برای هماهنگی مدیریتی صورت گرفته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، سید موسی خادمی شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه به دنبال تغییرات وسیع در بحث مدیران استان نیستیم اظهار داشت: اما به‌طور طبیعی تغییرات مدیران وجود دارد و امکان تغییر مجدد در بین مدیران استان وجود دارد اما برنامه گسترده‌ای برای موضوع تغییر نداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه انتخاب مدیران بر اساس اصل بومی بودن صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: سعی داریم مدیران بومی نسبت به مدیران غیربومی تعداد بیشتری داشته باشند اما این موضوع هم بدین معنی نیست که مدیران غیربومی وارد استان نشود.

استاندار لرستان تصریح کرد: نباید به موضوع مدیران بومی و غیربومی حساسیت نشان داد چرا که بسیاری از لرستانی‌ها هم در سایر استان‌ها پست مدیریتی دارند.

خادمی با بیان اینکه احتمال ورود نیروهای غیربومی دیگری وجود دارد و همچنین احتمال ورود نیروهای بومی جهت مدیریت در استان نیز هست عنوان کرد: نظر شخصی‌ام این است که انتصاب مدیران بومی نسبت به غیربومی‌ها باید افزایش داشته باشد.

وی اظهار کرد: در رابطه انتصابات حوزه‌های خارج از استانداری، استاندار فقط یک عنصر است و گاهی وزارتخانه با نیروی معرفی‌ شده استاندار موافق نیست و ممکن است از سوی وزیر مدیری معرفی شود.

استاندار لرستان خاطرنشان کرد: در انتصاب‌های اخیر چندین نیروی بومی معرفی کرده‌ایم اما وزارتخانه‌ها مخالفت کردند و ممکن است علت این مخالفت‌ها تخریب‌های درون استانی، عدم شناخت کافی و مسائل مربوط به مصاحبه‌ها باشد.

خادمی همچنین تصریح کرد: انتصاب مدیران داخلی استانداری نیز که در حیطه اختیارات استاندار است سعی بر انتخاب مدیران بومی است اما به‌طور 100 درصد موضوع انتخاب مدیران استانداری نیز در اختیار استاندار نیست.

وی با اشاره به اخبار فضای مجازی در خصوص انتصاب معاون اقتصادی استانداری اظهار داشت: ایشان اهل کهگیلویه و بویر احمد است و این استان از لحاظ جغرافیایی، آداب‌ و رسوم و فرهنگ به لرستان نزدیکی دارد و به تعبیری می‌توان وی را لرستانی نامید.

استاندار لرستان همچنین در رابطه با انتصاب مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری لرستان گفت: انتصاب مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان قطعی نیست.

انتهای پیام/

R41450/P1357/S6,72/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۴۵۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی

محمدعلی آخوندی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در رابطه با آخرین وضعیت مناطق سیل زده استان اظهار کرد: در پی بارش‌های اخیر در استان علاوه بر شهرستان زیرکوه بارندگی‌های شدیدی را در دیگر شهرستان‌های استان از جمله نهبندان شاهد بودیم.

وی با اشاره به اینکه روستاهای زیادی در سطح استان درگیر خسارت ناشی از این بارندگی‌ها شدند، اضافه کرد: بارش‌ها و سیل ناشی از آن به تمام بخش‌های زیرساختی در استان خسارت وارد ساخته است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: بیشترین خسارات به بخش ایل راه‌ها و راه‌های روستایی، ابنیه ها و آب نماها بوده است.

آخوندی با اشاره به اینکه خسارت به زیرساخت‌های آب، برق و حتی به زیرساخت‌های مخابرات نیز وجود داشته است، یادآور شد: همچنین یکی دیگر از بخش‌هایی که بیشترین خسارت را داشته بخش کشاورزی شامل کانال‌های کشاورزی، باغات و قنوات بوده است.

وی از ارائه گزارش اولیه این خسارات به سازمان مدیریت بحران کشور خبر داد و گفت: جمع بندی اولیه از خسارت‌های ناشی از سیل در استان صورت گرفته و به سازمان مدیریت بحران کشور ارسال شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی افزود: از هم اکنون برآورد خسارات ناشی از سیل در نقاط مختلف استان توسط دستگاه‌های مربوطه و با هماهنگی فرمانداری‌های سطح استان در حال انجام بوده که جمع بندی آن به مدیریت بحران استان ارسال تا پیگیری برای جذب اعتبارات و جبران خسارات ناشی از سیل انجام شود.

آخوندی اضافه کرد: خسارت در بخش‌های خانگی نیز علی رغم اینکه گسترده نبوده وجود داشته که اقدامات لازم توسط دستگاه‌های خدمات رسان برای اسکان سیل زده‌ها و همچنین توزیع بسته‌های غذایی و لوازم مورد نیاز صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر اکیپ‌هایی برای ارزیابی مناطق سیل زده در حال فعالیت هستند، بیان داشت: هر چند حدود دو هفته برای برآورد خسارت زمان وجود دارد اما اقدامات لازم از هم اکنون آغاز شده تا زودتر به نتیجه برسد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی با بیان اینکه از زمان بارندگی‌ها عملیات بازگشایی راه‌ها و بعد از آن بازسازی آنها در مناطقی مشکل وجود دارد شروع شده است، تصریح کرد: امیدواریم با جذب به موقع اعتبارات این اقدامات تسریع یابد.

آخوندی اضافه کرد: با توجه به شرایط مربوط به بارندگی‌ها بیشترین خسارت در زیرکوه و بیشترین بخش آسیب دیده مربوط به راه‌ها و ایل راه‌ها است.

وی با اشاره به اینکه در زمان وقوع این بحران تمام مردم و دهیاران و دستگاه‌های مربوطه پای کار بوده‌اند، یادآور شد: دنبال این هستیم که کارهای عمومی، اصلی و اولویت دار را دستگاه‌ها انجام دهند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی از رسانه‌ها خواست تا بازتاب خوبی از حجم خسارات وارده به استان ناشی از بارندگی‌های اخیر داشته باشند تا این انعکاس مناسب بتواند در جذب اعتبارات به استان کمک کننده باشد.

کد خبر 6089565

دیگر خبرها

  • تقدیر استاندار کرمان از اقدام مدیریت شهری رفسنجان/ دهه هشتادی‌ها مدیران فردای جامعه هستند
  • فرج‌الله شوشتری به‌عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان منصوب شد
  • ‍ انتصاب سرپرست معاونت سیاسی استاندار سمنان
  • میزبانی غرفه خراسان رضوی از ‌هیات‌های تجاری کشورهای خارجی در روز اول نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ 
  • استغاندار هرمزگان: نگران توسعه صنعتی هرمزگان هستیم
  • برآورد اولیه خسارات ناشی از بارندگی‌های اخیر در خراسان جنوبی
  • التیماتوم ۴ ماهه شفقت برای معاونت عمرانی‌ استانداری
  • التیماتوم ۴ ماهه «شفقت» برای معاونت عمرانی‌ استانداری
  • بازدید استاندار لرستان از چند طرح عمرانی و اقتصادی خرم آباد
  • بازدید استاندار از چند طرح عمرانی و اقتصادی خرم آباد