Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:وزیر کشاورزی امروز(۲۳ آذر) از کارخانجات چایسازی و برنجکوبی لنگرود بازدید و کشاورزان نیزعاجزانه و با بغض هایی در گلو از وزیر کشاورزی تقاضا کردند که به داد قشر مظلوم کشاورز برسند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از لنگرود، شرکت در جلسه تخصصی ابریشم وافتتاح و بازدید از چند طرح کشاورزی در آستانه اشرفیه،لاهیجان، لنگرود و رودسر از برنامه های سفر وزیر کشاورزی  به گیلان است که طبق برنامه ریزی های انجام شده صبح امروز وزیر کشاورزی از کارخانه چایسازی دامنه لیسرود ، کارخانه برنجکوبی و بسته بندی جنابی شلمان، کارخانه ابریشم کشی حریر باف شرق گیلان و کارخانه برنجکوبی هادی گیلتاز در شهرستان لنگرود بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در حاشیه این بازدیدها کشاورزان و صاحبان کارخانجات لنگرود از مشکلات  خود گفتند و عاجزانه از وزیر کشاورزی تقاضا کردند که به داد قشر مظلوم کشاورز برسند وچشم امید همه کشاورزان به مسئولان است.

 

کارخانه برنجکوبی هادی گیلتاز اولین تولید کننده برنج قهوه ای با نشان استاندارد و بهداشت در ایران وتنها تولید کننده سبوس برنج قهوه ای با نشان بهداشت ایران است که توسط وزیر کشاورزی، استاندار گیلان و سایر مسئولان استانی و شهرستانی مورد بازدید قرار گرفت.

 

تعدادی از کشاورزان گیلانی با بغض هایی در گلو واندوهگین از واردات بی رویه چای وبرنج در کارخانه پایسازی دامنه لیسرود و کارخانه برنجکوبی جنابی شلمان  نزد وزیر کشاورزی لب به سخن گشودند و گفتند که با این واردات  کمر کشاورز شکسته  و این قشر زحمتکش مظلوم واقع شدند و چشم امدشان به مسئولان است.

 

 

 

پایان پیام/167

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۱۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب در رودخانه زاینده‌رود اصفهان دوباره جاری شد

به گزارش خبرنگار مهر، جریان آب ساعت یک بامداد امروز پنجشنبه ۳۰ فروردین به اصفهان رسید و زیر پل‌های تاریخی این شهر جاری شد.

خروجی سد زاینده‌رود با هدف توزیع سومین نوبت آب برای آبیاری اراضی کشاورزی شرق اصفهان از عصر روز سه‌شنبه افزایش یافت.

هنوز مشخص نیست که آب قرار است چند روز برای اراضی کشاورزی اصفهان رهاسازی شود و جریان آب در شهر اصفهان ادامه داشته باشد.

در این ارتباط احمدرضا صادقی سرپرست معاونت حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان به خبرنگار مهر گفت که تعداد روز و حجم رهاسازی آب طی جلساتی با نمایندگان کشاورزان و مسؤولان استانداری در روزهای آینده مشخص خواهد شد.

ذخیره سد زاینده‌رود روز گذشته ۳۸۳ میلیون مترمکعب و میانگین بارش‌ها در ایستگاه (چلگرد) سرشاخه اصلی حوضه زاینده رود یکهزار و ۲۰ میلیمتر اعلام شد.

پیش از این در سال زراعی امسال ۲ نوبت آب برای اراضی کشاورزی شرق و غرب اصفهان توزیع شد. نخستین نوبت از رهاسازی آب برای کشت پاییزه کشاورزان شرق و غرب اصفهان ۲۰ آبان ۱۴۰۲ به مدت ۱۷ روز انجام شد و دومین نوبت از سوم فروردین ماه امسال به مدت ۱۲ روز (تا ۱۵ فروردین) آب در زاینده رود اصفهان و کانال‌های کشاورزی شرق و غرب جریان داشت.

به گفته مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، آبان سال گذشته بین ۳۸ هزار تا ۴۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی در حوضه زاینده‌رود زیر کشت غلات رفته است.

نرسیدن یا کم‌رسیدن آب به برخی کانال‌های کشاورزی در دومین نوبت توزیع آن، سبب خساراتی به کشت کشاورزان شرق و غرب اصفهان شده است.

کد خبر 6081628

دیگر خبرها

  • ۳۱ فروردین، روز ملی گندم و نان
  • تلاش برای خودکفایی در تولید بذر گندم در سیستان و بلوچستان
  • زاینده‌رود اصفهان دوباره جاری شد
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از مصوبه رئیس جمهور
  • افتتاح کارخانه تولید خوراک دام در گرمسار
  • افتتاح کارخانه خوراک در شهرستان‌های گرمسار و آرادان
  • وزیر جهاد کشاورزی از پروژه ملی سیلوی گرمسار بازدید کرد
  • آب در رودخانه زاینده‌رود اصفهان دوباره جاری شد
  • بازدید نماینده وزیر صمت از کارخانه‌های استان سمنان
  • خرید ۵۱ تن گندم از کشاورزان خوزستان