Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: ۲۵ اثر از کارگردانانی چون «استنلی کوبریک»، «الیا کازان»، «جیمز کمرون» و … به عنوان گنجینه و میراث سینمایی، وارد فهرست ملی ثبت فیلم آمریکا شدند.
به گزارش خرداد به نقل از ایسنا، فهرست ملی ثبت فیلم آمریکا که هر ساله فیلم سینمایی دارای تأثیر و ارزش فرهنگی و تاریخی برجسته و یا قابل توجه از نظر زیبایی را به عنوان گنجینه ملی برای حفظ برای آیندگان معرفی می‌کند، امسال نیز نام ۲۵ فیلم را منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این فهرست فیلم‌های معروفی چون «تایتانیک» محصول ۱۹۹۸ به کارگردنی «جیمز کامرون»،‌ «جان سخت» (۱۹۹۸) به کارگردانی «جان مک‌ترینان»، «اسپارتاکویس» (۱۹۶۰) ساخته «استنلی کوبریک»، «سوپرمن» (۱۹۷۸) ساخته «ریچارد دونر»، «تنها فرشته‌ها بال دارند» (۱۹۳۹) به کارگردانی «هاوارد هاوکس»،‌ «ممنتو» (۲۰۰۰) به کارگردانی «کریستوفر نولان»، «قرارداد شرافتمندانه» (۱۹۴۷) ساخته «الیا کازان»، و «تکخال در حفره» (۱۹۵۱) از «بیلی وایلدر» از مهم‌ترین فیلم‌هایی هستند که امسال در فهرست ملی ثبت فیلم آمریکا ثبت شدند.
انیمیشن «دامبو» (۱۹۴۱)، «شب‌های بلوار» (۱۹۷۹)، «سرزمین رویاها» (۱۹۸۹)،‌ «دختران کوچک» (۱۹۹۷)، «مجموعه فیلم‌های خانگی خانواده فوئنتس» (۱۹۳۰-۱۹۲۰)،‌ «حدس بزن چه کسی شام می‌آید» (۱۹۶۷)،‌ «کسی که سیلی خورد» (۱۹۲۴)،‌ «متروی داخلی نیویورک» (۱۹۰۵)،‌ «بمبا» (۱۹۸۷)،‌ «زندگی اجراکنندگان» (۱۹۷۲)،‌ «غرق شدن لیزوتانیا» (۱۹۱۸)،‌ «تلانیوس مانک: مستقیم، بی تعقیب‌کننده» (۱۹۸۸)، «زمان و رویاها» (۱۹۷۶)،‌ «خوابیدن با خشم» (۱۹۹۰)، «واندا» (۱۹۷۱)،‌ «با تیپ آبراهم لینکلن در اسپانیا» (۳۸-۱۹۳۷) دیگر فیلم‌هایی هستند که وارد فهرست ملی ثبت فیلم آمریکا شدند. برچسب ها: فیلم ، تاریخ ، هالیوود ، تایتانیک

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۳۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستان جذاب ثروتمندترین مسافر کشتی تایتانیک | او که بود؟ +تصویر

بالاترین مبلغ که پیش‌تر حدود ۱.۴ میلیون دلار بود، برای ویولنی پرداخت شد که هنگام غرق شدن کشتی نواخته می‌شد، که در سال ۲۰۱۳ در همین حراجی فروخته شد.

یک ساعت جیبی از جنس طلا که از جسد ثروتمندترین مرد کشتی تایتانیک کشف شده بود به قیمت رکوردشکن ۱.۵ میلیون دلار فروخته شد.

ایسنا در خبری نوشت: این ساعت طلا در حراجی هنری «اولدریج و پسران» به یک مجموعه‌دار خصوصی فروخته شد و رکورد گران‌قیمت‌ترین یادگاری‌های کشتی معروف تایتانیک را جابه‌جا کرد.

صاحب اصلی این ساعت، یک تاجر به نام «جان جیکوب آستور» بود که در سال ۱۹۱۲ میلادی در سن ۴۷ سالگی، پس از دیدن همسر جدیدش، مادلین، در یک قایق نجات با کشتی تایتانیک به اعماق اقیانوس رفت.

بالاترین مبلغ که پیش‌تر حدود ۱.۴ میلیون دلار بود، برای ویولنی پرداخت شد که هنگام غرق شدن کشتی نواخته می‌شد، که در سال ۲۰۱۳ در همین حراجی فروخته شد.

سخنگوی این حراجی به گاردین اعلام کرد ۱.۵ میلیون دلارِ پرداخت‌شده برای این ساعت شامل هزینه‌ها و مالیات‌های پرداخت‌شده توسط خریدار است. همچنین در این حراجی یک کیف ویولن به قیمت ۳۶۰ هزار پوند (۴۵۴ هزار دلار) با احتساب هزینه‌ها و مالیات فروخته شد.

«اندرو آلدریج» مدیر این خانه حراج گفت: قیمت‌های یادگاری تایتانیک در این حراجی کاملاً باورنکردنی بود. آن‌ها نه تنها اهمیت خود مصنوعات و کمیاب بودن آن‌ها را منعکس می‌کنند، بلکه از جذابیت ماندگار داستان تایتانیک حکایت دارند؛ ۱۱۲ سال بعد از غرق شدن این کشتی ما هنوز در مورد آن و مسافران و خدمه‌اش صحبت می‌کنیم.

او افزود: آستور به عنوان ثروتمندترین مسافر کشتی تایتانیک شناخته می‌شد و تصور بر این بود که در آن زمان یکی از ثروتمندترین افراد جهان باشد و دارایی خالصش تقریباً ۸۷ میلیون دلار معادل چند میلیارد دلار امروز ارزش داشت. آستور که یکی از اعضای برجسته خاندان ثروتمند آستور بود، به جای اینکه شانس خود را با کشتی نجات دیگر امتحان کند، آخرین بار در حال کشیدن سیگار و گپ زدن با یکی از مسافران دیده شده است. جسد او هفت روز بعد از اقیانوس اطلس پیدا شد و ساعت نفیس طلای ۱۴ عیار جیبی «Waltham» از او کشف شد.

کشتی تایتانیک در ساعت ۱۱:۴۰ شب در ۱۴ آوریل ۱۹۱۲، با یک کوه یخ برخورد کرد و شروع به پایین‌رفتن در آب کرد. در ابتدا، آستور باور نداشت که کشتی در معرض خطر جدی باشد، اما بعداً مشخص شد که کشتی در حال غرق شدن است و کاپیتان بعد از نیمه‌شب تخلیه را آغاز کرده است، بنابراین او به همسرش کمک کرد تا وارد قایق نجات ۴ شود. همسرش مادلین آستور جان سالم به در برد و جسد شوهرش در ۲۲ آوریل در فاصله‌ای نه چندان دور از محل غرق شدن کشتی پیدا شد.

دیگر خبرها

  • با دیپلماسی فعال منطقه‌ای ایران خط لوله صلح با وجود کارشکنی آمریکا در حال ساخته شدن است
  • شش نمایش همراه جشنواره تئاتر رضوی شدند
  • دستگاه غربالگری سرطان سینه با قیمت کمتر ساخته شد
  • «همسایه شما، زهره» بیانگر بی‌مهری جامعه/ درخشنده دردی لاعلاج ساخته است
  • موافقت شورای صدور ساخت آثار سینمایی با فیلم‌نامه هنرمند چهارمحال و بختیاری
  • داستان جذاب ثروتمندترین مسافر کشتی تایتانیک | او که بود؟ +تصویر
  • ساعت طلای مسافر تایتانیک ۹۱ میلیارد تومان در حراجی فروخته شد
  • ۳ فیلم در راه اکران
  • ۳ فیلم سینمایی در راه اکران سینماها
  • سه فیلم جدید در راه اکران/قرارداد «تاوان»،«نیلگون» و«قلهک» ثبت شد