Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر-ایرنا- دانشگاههای خلیج فارس بوشهر و دویسبورگ-اسن کشور آلمان در راستای توسعه تبادلات دانشگاهی و فرهنگی در عرصه های مختلف از جمله آموزشی و پژوهشی تفاهمنامه همکاری امضا کردند.

رئیس دانشگاه خلیج فارس روز پنجشنبه درگفت و گو با ایرنا گفت: براساس تفاهمنامه یاد شده ،بین المللی سازی آموزش عالی درحوزه مهندسی (ازجمله مهندسی زیست - پزشکی و مهندسی نانو) در دانشگاه دویسبورگ-اسن و حوزه فیزیک کاربردی ( نانوپلاسمونیک و فوتونیک) در دانشگاه خلیج فارس به اجرا در می آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: تبادل اعضای هیات علمی و دانشجو در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا، اجرای طرح های پژوهشی مشترک (ملی و بین المللی)،برگزاری کنفرانس ها و نشست های تخصصی مشترک از دیگر هدف های تفاهمنامه دانشگاههای خلیج فارس و دویسبورگ-اسن آلمان است.
مصلح ادامه داد: انتشار مشترک (کتاب و نشریات) و اجرای طرح های تدریس مشترک از دیگر مفاد گنجانده شده در این تفاهمنامه است.
وی یادآورشد: دوره اجرای تفاهمنامه در مرحله آغازین سه سال است که پس از انجام ارزیابی پیش از پایان دوره از قابلیت تمدید برخوردار است.
دانشگاه خلیج فارس بوشهر دارای هشت دانشکده است که 2 دانشکده آن در دشتستان و جم و مابقی در شهر بوشهر استقرار دارند.
این دانشگاه 230 عضو هیات علمی ،چهار مرکز تحقیقاتی و 45 آزمایشگاه و کارگاه دارد.
هم اکنون شش هزار و 300 دانشجو در 29 رشته کارشناسی، 49 رشته کارشناسی ارشد و 12 رشته در مقطع دکترا در دانشگاه حلیج فارس بوشهر تحصیل می کنند.
67درصد دانشجوبان دانشگاه خلیج فارس در مقطع کارشناسی و مابقی در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به تحصیل هستند.
براساس برنامه ریزی راهبردی دانشگاه خلیج فارس باید شمار دانشجویان این دانشگاه تا سال 1404 به بیش از 9 هزار دانشجو افزایش یابد.
7212/ 6045**خبرنگار: عبدالصمد شهریاری**انتشار دهنده:اکبر اقبال مجرد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۵۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین های دانشگاه های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه 15 در دانشگاه های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه ۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، به ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

 

دیگر خبرها

  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • دانشگاه آزاد اسلامی برگزیده استان فارس در حوزه اسناد و املاک شد
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شده است
  • افزایش ۶ رشته محل مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد زاهدان
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • استان بوشهر از مزیت‌های اقتصاد دریایی بهره‌مند می‌شود
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در میان دانشگاههای ایران
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • سند اقتصاد دریامحور استان بوشهر تنظیم شد
  • استان بوشهر نماد مقاومت در حوزه خلیج‌ فارس است