Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز- ایرنا- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: عمده سیاستگذاری های دولت به سمتی است که به فقرا فشار وارد نشود، فقر مطلق را کاهش دهد و عامه مردم در درازمدت وضع بهتری داشته باشند.

به گزارش ایرنا علی ربیعی، عصر پنجشنبه در دومین روز از سفر خود به استان فارس در نشست شورای اداری شهرستان فیروزآباد افزود: امروز در دولت برخی تصمیمات که گرفته می شود دشوار است اما بی شک به نفع مردم و آینده کشور خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: باور داریم مسیری را که امروز طی می کنیم درست است و به رشد و پیشرفت هر چه بیشتر منتهی خواهد شد.
او اظهار کرد: در سال نخست فعالیت دولت تدبیر و امید هنگامی که رشد اقتصادی حاصل شد برخی گفتند، دروغ است اما دولت روند خود را ادامه داد و امروز دیگر کسی نمی تواند بگوید که رشد وجود ندارد.
ربیعی گفت: ما در چهار سال نخست فعالیت دولت تدبیر و امید، رشد را تجربه کردیم هرچند باید رشد را با کیفیت تر و معنادار کنیم تا اثرات آن در زندگی مردم ملموس تر شود.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: ما در این سال ها مسیر عقلانی را طی و تورم را کنترل کردیم، از سال 95 که برنامه ریزی را آغاز کردیم بر این باور بودیم که به اسم رفاه، مردم نباید فقیرتر شوند و سفره های آنها خالی تر شود، نباید با دادن یک رقم اندک، چهار برابر از جیب مردم بیرون بیاید.
وی اضافه کرد: با توجه به موارد یاد شده بر روی گروه های هدف تمرکز کردیم و نتیجه هم گرفتیم به نحوی که امسال تقریبا خانوارهایی را که تحت پوشش نهادهای حمایتی بودند 3.4 دهم درصد افزایش دادیم و هم اینک اعلام می کنیم که تمام برنامه های ما به نحوی خواهد بود که طبقات پایین وضعشان بهتر شود.
ربیعی گفت: امروز دولت در مورد مسائل مختلف از جمله سفر به خارج تصمیمی اتخاذ می کند، کسانی که در مورد این تصمیم سخن می گویند آنهایی هستند که سفر خارج می روند، مگر فقرای ما سفر خارج می روند، بلندگو دست کسانی است که یا به دنبال مخالفت هستند یا به دنبال این هستند که به هر شکل ممکن نظر خود را ابراز کنند.
وی، با اشاره به حرکت رو به رشد هزینه های جاری کشور افزود: این نتیجه بی سیاستی و بی برنامگی دولت نیست، به عنوان نمونه، صندوق های بازنشستگی ظرف 40 تا 50 سال نوعی بی برنامگی در آنها رخ داده است.
ربیعی ادامه داد: امروز دولت باید 60 هزار میلیارد تومان به مستمری بگیران کمک کند و 60 هزار میلیارد تومان هم تامین اجتماعی مستمری دریافت می کند و دولت در مجموع بیش از 120 هزار میلیارد تومان مستمری می دهد اما با این وجود وضع بازنشستگان خوب نیست و باید پلکانی حقوق آنها را افزایش دهیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در زمانی که من به این وزارتخانه آمدم بر اثر رکود سال های گذشته با بیش از 65 درصد کسری رشد مواجه شدیم و به دنبال آن ریزش نیرو در کارخانه ها آغاز شد اما از 2 سال قبل با حدود 18 هزار میلیارد تومان بحث تثبیت شغل را آغاز کردیم.
وی گفت: در مجموع دولت تدبیر و امید کارهای بسیاری را در بخش های مختلف سامان داده و به انجام رسانده اما آنگونه که باید در مورد آنها سخن نگفته و اطلاع رسانی نکرده ایم و این یک اشکال در کار دولت است.
ربیعی افزود: همین امر موجب شده که هیاهوی زیادی شنیده شود و در این هیاهو مسیر درست گم شود اما ما مسیر درستی را که برگزیده ایم تا رسیدن به هدف ادامه می دهیم.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در بخش دیگری از سخنان خود، در مورد برنامه های این وزارتخانه برای خدمات رسانی به شهرستان های فیروزآباد، قیر و کارزین و فراشبند فارس، گفت: ما در هر یک از این سه شهرستان یک مجموعه ورزشی داریم که امیدواریم با منابعی که در نظر می گیریم بتوانیم آنها را تکمیل کنیم.
ربیعی افزود: همچنین در هر سه شهرستان مرکز درمانی احداث خواهیم کرد و امروز (پنجشنبه) کلنگ درمانگاه تامین اجتماعی شهرستان فیروزآباد به زمین زده شد.
وی، به قابلیت های شهرستان فیروزآباد در حوزه گردشگری، صنایع بسته بندی و حمل و نقل اشاره و بیان کرد: آمادگی داریم که از سرمایه گذاری هایی که در حوزه های یاد شده می شود، حمایت کنیم.
شهرستان فیروزآباد در فاصله 92 کیلومتری جنوب غرب شیراز قرار دارد.
6122 /6118 /2027
خبرنگار: سارنگ عبداللهی ** انتشار دهنده: پرویندخت پاردسویی شیرازی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۵۶۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به مباحث مطرح شده در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه گفت: رئیس دستگاه قضا در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه با اشاره به سفر هفته گذشته هیأت عالی قضائی به استان هرمزگان، از فعالیت‌های گسترده‌ای که طی دوره اخیر در راستای ارتقای خدمت‌رسانی در این استان صورت گرفته است، قدردانی کرد.

وی با بیان اینکه بررسی‌های میدانی نشان می‌دهند که وضعیت بنادر، گمرکات، انبارهای اموال تملیکی و پارکینگ‌ها در استان هرمزگان، نسبت به بازدید پیشین رئیس قوه قضائیه در اسفند ماه سال ۱۴۰۰ به شکل قابل توجهی بهبود یافته است، گفت: هماهنگی مدیران بخش‌های مختلف در استان هرمزگان توانسته است بسیاری از مشکلات قدیمی این استان در حوزه‌های مختلف را رفع کند.

جهانگیر تصریح کرد: ساماندهی پارکینگ‌ها، مرتب‌سازی انبارها، تخلیه کالاهای رسوبی از بنادر و همچنین تسریع در ترخیص کالاهایی که زمان انقضای آنها نزدیک بوده است، از جمله اقدامات مثبت صورت گرفته طی دوره اخیر در بنادر، گمرکات و اموال تملیکی استان هرمزگان محسوب می‌شوند.

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به عدم اتصال سامانه‌های بنادر، گمرکات و اموال تملیکی در استان هرمزگان گفت: با توجه به اینکه این عدم اتصال می‌تواند زمینه‌ساز بروز سوءاستفاده‌ها و مشکلاتی باشد، مقرر گردید سازمان بازرسی با همکاری سایر بخش‌های اجرایی، رفع این مشکل را پیگیری کند.

جهانگیر افزود: از سوی دیگر با توجه به صدور برخی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌هایی که تولیدکنندگان، واردکنندگان و سرمایه‌گذاران را با مشکلاتی روبرو می‌کند، در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه مقرر گردید دیوان عدالت اداری و سازمان بازرسی، با هماهنگی دستگاه‌های ذی‌ربط تلاش کنند سازوکاری طراحی شود که صدور بخشنامه‌ها با کارِ کارشناسیِ قبلی باشد و شرایط به گونه‌ای نباشد که خود بخشنامه‌ها، زمینه‌ساز بروز مشکلاتی شوند.

وی با اشاره به کمبود تجهیزات و آزمایشگاه‌ها در بنادر که بعضاً باعث رسوب، ماندگاری و فاسد شدن مقادیر زیادی کالا می‌شود، گفت: در جلسه امروز شورای عالی قوه قضائیه مقرر شد که سازمان بازرسی در راستای حل مشکل کمبود آزمایشگاه‌ها در بنادر، کوتاه‌سازی زمان استعلامات و کاهش ارجاعات کالاها، جلساتی را با دستگاه‌های ذیربط برگزار کند و نسبت به رفع این مشکل اقدام کند.

جهانگیر در پایان گفت: سال ۱۴۰۳ به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نامگذاری شده، همه ما باید تلاش کنیم هر حرکتی که بخواهد مانعی بر سر راه این مسیر ایجاد کند را برطرف کنیم؛ امیدواریم با تلاش جهاد گونه دولت و بخش‌های مختلف از جمله قوه قضائیه بیش از پیش شاهد اجرایی شدن این شعار در سال جاری باشیم.

کد خبر 6098473

دیگر خبرها

  • بهبود وضعیت بنادر، گمرکات وانبارهای اموال در استان هرمزگان
  • حسینی: اقدامات دولت سیزدهم تعامل با کشورهای جهان را فراهم کرده است
  • دو فیلم با یک بلیت: استقلال- ذوب، ربیعی نکونام
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • ۸۰ هزار میلیارد ریال طرح عمرانی آماده بهره‌برداری در گناباد است
  • پیکر شهید جلال اعتماد در زادگاهش قروه آرام گرفت
  • مجلس دوازدهم باید به بهبود معیشت مردم بپردازد
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت برای بهبود وضع هوا و کاهش فلر
  • چرا داستان «جمشید بسم‌الله» دهه‌هاست تکرار می‌شود؟
  • سرزمین آفتاب در سالروز شهادت ششمین اختر آسمان ولادت غرق ماتم است