Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-03-29@07:17:50 GMT

لغو قانون بي‌طرفي اينترنت در آمريکا + عکس

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۶۱۶۰۱

لغو قانون بي‌طرفي اينترنت در آمريکا + عکس

خبرگزاري آريا - کميسيون فدرال ارتباطات آمريکا روز پنج‌شنبه قوانين موسوم به «بي‌طرفي اينترنت» را که سال 2015 در زمان رياست جمهوري باراک اوباما تصويب شده بود، ملغي کرد.
به گزارش سرويس بين‌الملل جام نيـوز، کميسيون ارتباطات آمريکا قانون موسوم به "بي‌طرفي اينترنت" را لغو کرد.
بي‌طرفي اينترنت به معناي آن است که ارائه‌دهندگان خدمات اينترنتي بايد با همه اطلاعاتي که از خطوطشان منتقل مي‌شود بي‌طرفانه برخورد کنند و نبايد بنا به محتوا، کاربر، وبسايت و يا شکل اتصال به اينترنت، در انتقال بخش‌هاي مختلف اطلاعات تبعيض قايل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کميسيون ارتباطات در دوران رياست جمهوري باراک اوباما حکم داد که شرکت‌هاي اينترنتي بايد اصل بي‌طرفي را رعايت کنند، اما حال با لغو اين اصل ارائه‌دهندگان خدمات اينترنتي مي‌توانند دسترسي به برخي سايت‌ها را سريعتر کنند.
دادستان کل نيويورک گفته است که اين تصميم کميسيون ارتباطات را در دادگاه به چالش خواهد کشيد. اتحاديه آزادي‌هاي مدني آمريکا نيز گفته شکايتي عليه کميسيون مطرح خواهد کرد.

فيسبوک هم موضع مشابهي گرفته و گفته از بي‌طرفي اينترنت دفاع خواهد کرد.
مدافعان بي طرفي اينترنت مي‌گويند بدون اين اصل شفافيت در اينترنت و دسترسي به آن به خطر مي‌افتد.
به گزارش بي بي سي، در روز پنجشنبه گروهي از منتقدان به تصميم نهاد نظارتي بر ارتباطات آمريکا در سرماي نزديک به صفر درجه جلوي ساختمان اين نهاد جمع شدند تا صداي اعتراضشان را به گوش تصميم‌گيران برسانند.
معترضان در اين گردهمايي شعار مي‌دادند که دولت نبايد "آزادي اينترنت" را از آنها بگيرد.
اين جمعيت بيش از صد نفر بودند و شامل گروه‌هاي مختلف مردمي و توليدکنندگان محتوا در اينترنت.

عکس/ اعتراض در دماي نزديک به صفر درجه
سخنرانان از جمله گفتند که از اين به بعد در انتخابات مختلف، از نامزدهايي حمايت مي‌کنند که اجازه ندهد شرکت‌هاي اينترنتي هر طور که مي‌خواهند دسترسي به اينترنت را کنترل کنند.
يکي از سخنرانان از يکي از راديوهاي اينترنتي و کوچک در ايالت مينه سوتا آمده بود که مي‌گفت با برداشتن اين قانون، کار براي توليدکنندگان محتوا در اينترنت که به شرکت‌هاي بزرگ وابسته نيستند، سخت خواهد شد.
کميسيون نظارت بر ارتباطات پنج عضو دارد که 3 نفر از آنها به برداشتن مقررات بي‌طرفي اينترنت راي دادند.
دموکرات‌ها خواهان حفظ بي‌طرفي بودند، اما جمهوري‌خواهان مي‌گفتند بدون اين مقررات هم اينترنت تغيير چنداني نمي‌کند.
به گزارش رويترز، مصرف کنندگان متوجه تغيير سريعي در پي اين ملغي کردن نخواهند شد. اما شرکت‌هاي استارت آپ نگران هستند در نبود قوانين محدود کننده، ممکن است هزينه‌ها بالا برود و دسترسي به توليد محتواي آنها مسدود – بلاک – شود.
شرکت‌هاي عرضه خدمات اينترنتي مي‌گويند محتوا را مسدود نمي‌کنند و جلوي محتوايي را که به لحاظ قانوني اجازه پخش دارد نمي‌گيرند، ولي قصد دارند براي مشتري‌ها اولويت‌بندي قائل شوند.
مينيان کلاي‌برن يکي از اعضاي کميسيون در جلسه بررسي بي‌طرفي سخنراني طولاني و تندي عليه برداشتن اين قانون انجام داد.
خانم کلاي‌برن، از جمله گفت که آزاد بودن اينترنت باعث شد مردم آمريکا از کشته شدن نوجواني سياه‌پوست به دست پليس با خبر شوند. او پيش‌بيني کرد که با کنار گذاشتن اين قانون، در نهايت قشرهاي پايين دست جامعه و رنگين‌پوستان متضرر مي شوند. او سخنراني خود را "مرثيه" نام گذاشت و گفت که جنگ براي آزادي در اينترنت به پايان نرسيده است.
مايکل اورايلي، موافق برداشتن بي‌طرفي، گفت که با برداشتن اين قانون، اينترنت به "دوران طلايي" خود باز مي گردد. او گفت که با برداشتن قيد و بندهاي قانوني از سر اينترنت جهان به پايان نمي رسد.
پس از سخنراني دو عضو ديگر رئيس کميسيون ارتباطات، آخرين سخنران، در ميان سخنراني خود ناگهان صحبت‌هايش را متوقف کرد و گفت که به دلايل امنيتي همه بايد وسايلشان را رها کرده و از سالن خارج شوند.
به گزارش راديو فردا، پس از آن نيروهاي امنيتي وارد شدند و بعد از خروج حاضران، کت و کيف‌هاي به جا مانده را بررسي کردند. همچنين سگ‌هاي بمب‌ياب به سالن آورده شدند. پس از اطمينان پليس از امن بودن سالن، از حاضران خواسته شد تا به محل جلسه برگردند.

106

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۱۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح اصلاح قانون تأسیس نهاد کتابخانه‌های عمومی در نوبت بررسی در مجلس است

ایسنا/زنجان رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی بر ضرورت اصلاح قانون تأسیس نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور تاکید کرد و گفت: این طرح در نوبت بررسی در صحن علنی مجلس است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل کتابخانه‌های عمومی استان زنجان، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی آقاتهرانی در بازدید از کتابخانه عمومی علامه شیخ عبدالکریم زنجانی، اظهار کرد: اصلاح قانون تاسیس و نحوه اداره کتابخانه‌های عمومی کشور ضرورت دارد.

وی افزود: در کمیسیون فرهنگی مجلس به مقوله کتابخانه‌های عمومی کشور و وضعیت معیشتی کتابداران توجه داشتیم و در همین راستا یک کمیته فرهنگی تشکیل شد تا اصلاح و رفع نواقص قانون تاسیس و نحوه اداره کتابخانه‌های عمومی کشور را پیگیری کند.

رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پیرو پیگیری‌های مستمر دبیرکل کتابخانه‌های عمومی کشور، این طرح توسط کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی تصویب شده و در نوبت بررسی در صحن علنی مجلس است.

این مسئول ضمن اشاره به سهم نیم درصدی کتابخانه‌های عمومی از درآمد شهرداری‌ها، تصریح کرد: در برنامه هفتم مجدانه تلاش کردیم این مقوله از حالت جواز خارج شده و به قانون تبدیل شود که شهرداری‌ها را  ملزم به پرداخت سهم نیم درصدی کتابخانه‌های عمومی از محل درآمدشان می‌کند.

آقاتهرانی در رابطه با بودجه فرهنگی سال ۱۴۰۳ علی‌الخصوص بودجه کتابخانه‌های عمومی کشور، عنوان کرد: اصلاح فرهنگ ضروری است و برای تحقق این مهم بایستی هزینه کرد. سرانه فرهنگ در کشور ما بسیار پایین است و کمیسیون فرهنگی مجلس برای دستیابی به اهداف فرهنگی تلاش می‌کند.

وی تصریح کرد: از کتابخانه تازه تاسیس علامه شیخ عبدالکریم زنجانی بازدید کردم و افتتاح چنین کتابخانه‌ای در یکی از مناطق محروم زنجان بسیار قابل تقدیر و مایه مباهات است و در بلندمدت شاهد آثار مثبت آن خواهیم بود.

آقاتهرانی گفت: متاسفانه در فضای سبز اطراف این کتابخانه شاهد حضور برخی معتادان هستیم و باید در نظر داشت یکی از دلایل دچار شدن این افراد به دام اعتیاد آن است که به چنین کتابخانه و مکان فرهنگی‌ دسترسی نداشته‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گوگل، متا و اپل زیر تیغ جریمه در اروپا
  • با فیبر نوری سرعت اینترنت ۱۰۰ برابر خواهد شد
  • دو ماهواره بخش خصوصی آماده پرتاب است/ اتصال تمام ساختمان‌های کشور تا پایان برنامه هفتم توسعه به فیبرنوری +فیلم
  • وزیر ارتباطات : مشترکینی که فیبر نوری دریافت کنند افزایش سرعت صدبرابری اینترنت خواهند داشت
  • در حوزه توسعه ارتباطات از رتبه ۸۱ به رتبه ۷۵ رسیده‌ایم
  • توضیح وزیر ارتباطات درباره شرایط افزایش سرعت اینترنت
  • وقتی ۱۵۰ سال قبل برداشتن حجاب اعدام داشت! / مجازات عجیب مردان چشم چران!
  • طرح اصلاح قانون تأسیس نهاد کتابخانه‌های عمومی در نوبت بررسی در مجلس است
  • الزام شهرداری‌ها به پرداخت سهم ۰.۵ درصدی کتابخانه‌های عمومی
  • سرانه فرهنگ در کشور ما بسیار پایین است