Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان اطلاعات داخلی آلمان نظارت بر همه عناصر خطر در کشور را دشوار ارزیابی کرده و تاکید کرد: ما باید انتظار حملات تروریستی جدید در کشورمان را داشته باشیم.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "میتل دویچه سایتونگ "، در ماه دسامبر سال گذشته "انیس العامری" تونسی با کامیونی  به بازارچه کریسمسی در برلین حمله کرده که طی آن تعداد زیادی از شهروندان آلمانی زخمی و کشته شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از این حادثه با توجه به اینکه عامری به عنوان یک عنصر خطر شناخته شده بود انتقادهای زیادی به سازمان های امنیتی وارد شد مبنی بر اینکه می توانستند از این حمله تروریستی جلوگیری به عمل آورند.

"هانس گئورگ ماسن"، رئیس سازمان اطلاعات داخلی آلمان در گفت‌وگو با روزنامه آلمانی "میتل دویچه سایتونگ" به این مسئله پرداخته و گفت: سازمان اطلاعات داخلی آلمان در حادثه مربوط به عامری کم تر دخالت داشته است و وی تا همین اواخر پرونده ای مربوط به اتحادیه پلیس آلمان بود. یک مدیریت کارآمد  برای شرایط خطر اهمیت زیادی دارد و در سال های اخیر این مسئله بهبود یافته است.

وی در ادامه این گفت‌وگو تصریح کرد که در پرونده هایی مانند انیس العامری همواره این مسئله مورد ارزیابی قرار می گیرد که این فرد تا چه اندازه خطرناک است و کدام و چه مقدار منابع باید برای آن صرف شود. سازمان های امنیتی نمی توانند در همه موارد این چنینی  مراقبت از راه دور را انجام دهند. باید این پرونده ها اولویت بندی شده و خطرات خاص برطرف شود.

وی خطاهای سازمان های امنیتی در پرونده انیس العامری را رد کرده و گفت: در این موارد ما تنها می توانیم اطلاعاتی که داریم به عنوان اساسی برای یک تصمیم گیری در نظر بگیریم. ما نمی توانیم ببینیم در ذهن یک اسلام گرای افراطی چه می گذرد. پتانسیل های اسلامی و افراطی در آلمان تقریبا 1900 نفر هستند. با توجه به این مسئله ما باید به طور کلی انتظار یک حمله تروریستی احتمالی را در هر زمان داشته باشیم. این مسئله ناراحت کننده است.

وی در ادامه گفت: ما یک دولت مشروعه آزاد هستیم. ما نمی توانیم و نمی خواهیم یک نفر را  که به عنوان عنصر خطر مشخص شده است اما هنوز هیچ جرمی را مرتکب نشده به سادگی دستگیر کنیم و یا همیشه تحت نظارت قرار دهیم یا بازداشت خانگی کنیم.

ماسن در این باره که با توجه به فصل باز شدن بازارهای کریسمس آیا شما نگران هدف قرار گرفتن دوباره این بازارچه ها از طرف تروریست ها نیستید گفت: سازمان های امنیتی بیدار و هوشیار بوده و به خوبی آماده اند. این سازمان ها از سال گذشته و بخصوص بعد از حمله تروریستی در برلین برخی اقدامات را انجام داده اند تا از این بازارچه ها بهتر حمایت کرده و از حملات تروریستی جلوگیری کنند. با این حال تروریست ها به دنبال اهداف نرمی هستند که با ابزار ساده  به شمار زیادی از انسان ها را آسیب وارد کنند. همچنین بازارچه های کریسمس در گذشته به چنین اهدافی تعلق داشتند.

با توجه به شرایط امنیتی در آلمان وزارت کشور از بزرگترین اقدامات تجهیزاتی تاریخی در پلیس این کشور خبر داده است.

"توماس دمایزیر"، وزیر کشور آلمان اعلام کرده است که در حال حاضر 826 وسیله نقلیه جدید برای طیف گسترده ای از عملیات ها در سال جاری تهیه شده است.

به گفته وزیر کشور آلمان، پلیس در دوران تهدیدات دائمی، امنیت در کشور را تضمین می کند.  پلیس به پرسنل خوب، مدرن ترین ابزار عملیاتی و اختیارات کافی نیاز دارد.

بر اساس اطلاعات وی در حال حاضر پلیس آلمان حدود 45.500 نیرو دارد که تا سال 2020 باید 7300 جایگاه شغلی دیگر به آن اضافه شود.

انتهای پیام/

R31356/P36447/S8,89/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۲۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متفکر عرب: حمله ایران یک تحول بزرگ و مهم است

مدیر کل مرکز پژوهش‌ها و سیاست‌های عربی عملیات ایران علیه اراضی اشغالی را یک تحول بزرگ و مهم دانست که باید خارج از چارچوب جنگ غزه بررسی شود.

به گزارش ایسنا، عزمی بشاره، مدیر کل مرکز پژوهش‌ها و سیاست‌های عربی در مصاحبه با تلویزیون العربی در قطر گفت: پاسخ نظامی ایران به حمله اخیر اسرائیل به کنسولگری این کشور در دمشق را اگر بخواهیم دقیق‌تر مورد بررسی قرار دهیم باید خارج از موضوع جنگ غزه و در واقع در چارچوب جنگ مستمر علیه ایران به آن نگاه کنیم. حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق یک تشدید تنش از سوی اسرائیل بود که ایران نمی‌توانست درباره آن سکوت کند چرا که اسرائیل با این حمله جرات کرده بود به عزت ملی آنها لطمه بزند. تنها ربط بین پاسخ ایران و جنگ غزه در این واقعیت است که منطقه از هفت اکتبر شاهد افزایش تنش است.

وی حمله ایران را یک تحول بزرگ و مهم دانست و گفت: این اولین حمله علیه اسرائیل از خاک ایران و با این میزان از گستردگی بود.

عزمی بشاره تاثیر محدود حمله ایران را ناشی از عدم تمایل این کشور به وقوع جنگ گسترده دانست و گفت: ایران می‌خواست به جهان اعلام کند که مجبور است پاسخ دهد چرا که اسرائیل به دلیل حمله مستقیم و گستاخانه خود به کنسولگری ایران در دمشق راه دیگری را برای تهران نگذاشت. همچنین اقتصاد ایران تحمل یک جنگ گسترده را ندارد.

وی تاکید کرد: ما فهمیدیم که یک ارکستر واقعی در منطقه برای دفاع از اسرائیل وجود دارد که ابتدا در ائتلاف علیه انصارالله یمن شاهد آن بودیم. شنبه نیز این ائتلاف را شاهد بودیم و دیدیم که تعدادی از کشورها از جمله کشورهای عربی برای سرنگونی موشک‌ها و پهپادهای ایران برای دفاع از اسرائیل بسیج شدند. لابی عربی-صهیونیستی-غربی معتقد است که مسئله اصلی خطر ایران است نه مسئله فلسطین اما این ائتلاف که شب حمله ایران به اسرائیل خود را نشان داد ثابت می‌کند که دولت اشغالگر بدون حمایت غرب و آمریکا نمی‌تواند از خودش در برابر ایران دفاع کند. این ائتلافی که در برابر حمله ایران از اسرائیل دفاع کرد هدیه‌ای به اسرائیل بود اما در عین حال نیز محدودیتی برای اسرائیل در جنگ‌هایش محسوب می‌شود.

بشاره درباره آینده نزاع بین ایران و رژیم صهیونیستی گفت: احتمالا فعالیت متجاوزانه اسرائیل علیه ایران و فعالیت‌های اطلاعاتی خرابکارانه ادامه خواهد داشت اما اینکه هواپیماهای اسرائیلی برای حمله به ایران به سمت این کشور بروند یا موشک‌هایی را بدون هماهنگی با همپیمانان به ایران شلیک کنند بعید است چرا که آمریکایی‌ها به ویژه در سالی که این کشور شاهد انتخابات است این را نمی‌خواهند.

این تحلیلگر عرب گفت: بعد از جنگ هفت اکتبر قواعد درگیری تغییر کرده است و شروط وقوع جنگ‌ها دشوارتر از قبل شده است. ما شاهد این مسئله اول در جبهه لبنان و اکنون بین ایران و اسرائیل هستیم. در خصوص موضوع جنگ‌ها جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا با جرأت‌تر از دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا است. این مسئله اول در خصوص اوکراین و بعد در غزه دیده می‌شود.

عزمی بشاره درباره احتمال اینکه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی خط قرمز آمریکا درباره مخالفت با وقوع جنگ فراگیر در منطقه را کنار بگذارد، گفت: نتانیاهو تمام اختیار و قدرت در این خصوص را ندارد چرا که موسساتی در اسرائیل هستند که نمی‌توان نظر آنها را کنار گذاشت. همچنین اسرائیل باید منافع آمریکا را نیز در نظر بگیرد. آمریکایی‌ها خشمگین هستند چرا که نتانیاهو قبل از حمله به کنسولگری ایران در دمشق با آنها هماهنگ نکرده بود. همچنین آمریکا به طور قاطع با پاسخ اسرائیل به حمله ایران مخالف است. احتمال اینکه نتانیاهو کاری را که آمریکا با آن مخالف است مثل حمله به نیروگاه‌های هسته‌ای ایران انجام دهد، بعید است چرا که این مسئله به یک جنگ گسترده منجر می‌شود که آمریکا خواهان آن نیست.

وی درباره مذاکرات تل‌آویو و جنبش حماس با میانجی‌گری قطر، مصر و آمریکا و دلایل شکست آن گفت: رسیدن به یک توافق دشوار است چرا که تفاهمی بین دو طرف درباره هیچ مسئله‌ای وجود ندارد. تنها انگیزه اسرائیلی‌ها برای شرکت در مذاکرات آزادی اسرایشان است. اسرائیل می‌خواهد برگ برنده‌ای (اسرا) را که در دست مقاومت فلسطین است، از آن بگیرد تا در از بین بردن حماس به طور کامل آزاد باشد. مقاومت فلسطین درک می‌کند که بدون توقف جنگ و عقب نشینی اسرائیل از غزه هرگونه توافقی هیچ معنایی ندارد. تمام جنجال رسانه‌ای که در اسرائیل درباره مذاکرات وجود دارد با این هدف است که نشان داده شود نتانیاهو به پرونده اسرا توجه دارد اما تمام تحولات جنگ ثابت می‌کند که موضوع اسرا برای کابینه اسرائیل اولویت نیست. آمریکایی‌ها این توهم را به میانجی‌ها و حماس می‌گویند که در صورت موافقت حماس با شروط اسرائیل بازگشت به جنگ بعد از آتش بس محال است. آنها هیچ گونه ضمانتی را نیز در این باره ارائه نمی‌کنند. در مذاکرات اخیر اسرائیل با عقب‌نشینی مخالفت کرد و تنها موافقت کرد که نیروهایش ۵۰۰ متر از محورهای اصلی دور شوند تا طی آتش بس موقت در داخل غزه بمانند. حماس امتیازهای اساسی را در موضوع تبادل اسرا و تعداد اسرا ارائه کرده است چرا که در مذاکرات پاریس به این جنبش گفته شد که آتش بس ممکن است اما نمایندگان اسرائیل در مذاکرات به هیچ وجه حتی در موضوع بازسازی و ورود کمک‌های بشردوستانه کوتاه نیامدند و امتیازهایی که در حال حاضر می‌دهند نتیجه فشار آمریکا و جامعه جهانی است. بعد از فاجعه‌ای که علیه فلسطینی‌های غزه رخ داده است حماس نمی‌تواند درباره مسائل اصلی مثل توقف جنگ یا عقب نشینی اسرائیل از غزه کوتاه بیاید.

بشاره درباره تلاش کشورهای اروپایی برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین گفت: هرگونه به رسمیت شناختن چنین کشوری بدون سرزمین، حاکمیت و ویژگی‌های یک کشور تنها یک مسئله نمادین و تغییر نام تشکیلات خودگردان فلسطین به یک کشور بدون حاکمیت است. به رسمیت شناختن تنها در صورتی یک دستاورد دیپلماتیک است که گفته شود یک کشور در مرزهای چهارم ژوئن به پایتختی قدس شرقی به رسمیت شناخته می‌شود. اگر این عبارت گفته نشود مشکل افزایش خواهد یافت چرا که این حقیقت نادیده گرفته می‌شود که این اراضی اشغالی است و مبارزه ملی برای آزادی آن ناکام می‌ماند. احتمالا آمریکا مقدماتی را برای پیشنهاد به رسمیت شناختن کشور فلسطین بدون مرز انجام دهد. کشورهایی مثل ایرلند، اسپانیا و چه بسا بلژیک، مالت و پرتغال باید در چارچوب تلاش خود برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین درک کنند که بدون تمرکز بر مرزهای چهارم ژوئن و قدس شرقی به رسمیت شناختن نه تنها ارزشی نخواهد داشت بلکه احتمالا نتیجه منفی نیز داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتراف در خصوص حمله اسرائیل؛ باید منتظر پاسخ فوری ایران باشیم | سفر وزرای آلمان و انگلیس برای فشار به نتانیاهو
  • توسعه کشت دانه‌های روغنی و حبوبات در لرستان
  • متفکر عرب: حمله ایران یک تحول بزرگ و مهم است
  • دلداری آلمان به اسرائیل پس از حملات تنبیهی ایران
  • آلمان سومین سامانه هوایی پاتریوت را به اوکراین تحویل می‌‌دهد
  • موسویان سفیر سابق ایران در آلمان: جنگ منطقه‌ای اجتناب ناپذیر است
  • چرایی یک رویکرد
  • تجمع بامدادی شیرازی ها در حمایت از عملیات وعده صادق
  • سفیر سابق ایران در آلمان: با ادامه حملات اسرائیل، جنگ منطقه‌ای اجتناب ناپذیر است
  • سفیر سابق ایران در آلمان: جنگ منطقه‌ای اجتناب ناپذیر است