Web Analytics Made Easy - Statcounter

رام الله-ایرنا-«علاء ابوعامر» استاد روابط و حقوق بین الملل در گفت و گو با ایرنا گفت که آنچه در نشست ویژه سران کشورهای اسلامی در استانبول یا نشست های دیگر مطرح شده باید جنبه عملیاتی به خود بگیرد و در غیراینصورت هیچ نتیجه ای در پی نخواهد داشت.

نشست ویژه سران سازمان همکاری اسلامی چهارشنبه پیش در استانبول ترکیه با هدف بررسی تصمیم اخیر «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا در شناسایی قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کشورهای شرکت کننده در این نشست بر به رسمیت شناختن دولت فلسطین به مرکزیت قدس شرقی تاکید کردند.
کشورهای شرکت کننده در این نشست همچنین اعلام کردند: در صورتی که شورای امنیت سازمان ملل متحد در قبال تصمیم آمریکا در مورد قدس اقدامی نکند، این پرونده را به مجمع عمومی سازمان ملل خواهیم برد.
علاء ابوعامر صاحبنظر و استاد دانشگاه فلسطینی در گفت و گو با ایرنا در ارزیابی این نشست گفت: آنچه مهمتر از توصیه های وارد شده در بیانیه پایانی نشست استانبول است، چگونگی تبدیل شدن آنها به اقدام های عملیاتی است.
وی با انتقاد از «بی عملی» کشورهای عربی و اسلامی در برخورد با رژیم صهیونیستی گفت: اگر این چنین می شد و کشورهای عربی و اسلامی اقدامات عملی انجام می دادند ما اکنون در وضعیتی متفاوت بودیم و باعث نمی شد که توافقنامه «کمپ دیوید» صحنه را از «نزاع» به «سازش» تغییر دهد و حقوق مشروعی را که قانون و عرف بین الملل بر آن تاکید دارد از دست نمی دادیم.
وی تاکید کرد که اگر کشورهای اسلامی به وظایف خود پایبند باشند و کمک های سیاسی و مالی از فلسطین بکنند، این مساله باعث می شود تشکیلات خودگردان فلسطین نیز گام های عملی بر دارد و روابط خود با اسرائیل را محدود کند.
ابوعامر افزود: طبیعی است که حمایت های سیاسی و مالی کشورهای اسلامی از فلسطین می توان با تهدیداتی از جمله تحریم های آمریکا روبرو شود.
این صاحبنظر فلسطینی گفت: ما باید سازمان آزادی بخش فلسطین را سریعا به سمت تصمیمات اساسی از جمله پایان دادن به تمامی روابط خود با رژیم اشغالگر قدس از جمله لغو شناسایی این رژیم، لغو توافقنامه اسلو و همه آنچه مرتبط با آن است سوق دهیم.
وی همچنین خواستار اقدامات دیگری از جمله اخراج سفیران رژیم صهیونیستی از کشورهای اسلامی و پایان دادن به هرگونه تعامل با این رژیم و تلاش برای منزوی کردن آن از طریق نهادهای بین المللی و اعلام شکایت از آن به دلیل اقداماتش علیه ملت فلسطین و سرزمین و هویت آن شد.
خاورم**387**2054
انتشاردهنده: محمد خواجوئی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۲۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی در غزه

به گزارش قدس آنلاین، دفتر رسانه‌ای دولتی فلسطین در غزه اعلام کرد که در طول ۲۰۰ روز از نسل‌کشی مردم غزه،۳۰ کودک فلسطینی به دلیل گرسنگی در این منطقه به شهادت رسیدند.

وزارت بهداشت فلسطین ساعاتی پیش اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته رژیم صهیونیستی در ۳ مورد جنایت جدید، ۳۲ شهروند فلسطینی را در نوار غزه شهید و ۵۹ نفر دیگر را زخمی کرد.

براساس این بیانیه، از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲) و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون ۳۴ هزار و ۱۸۳ فلسطینی در غزه شهید و ۷۷ هزار و ۱۴۳ نفر دیگر مجروح شده اند.

گفتنی است؛ گروه‌های مقاومت فلسطین هفتم اکتبر ۲۰۲۳ در پاسخ به چندین دهه جنایات رژیم صهیونیستی عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل انجام دادند و این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، بطور وحشیانه اقدام به بمباران این منطقه تحت محاصره کرد و پس از مدتی، حملات زمینی خود را آغاز کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی از همان آغاز هدف اصلی خود از جنگ علیه نوار غزه را بازگرداندن اسیران صهیونیستِ در نزد مقاومت و نابودی جنبش حماس اعلام کرد اما در نهایت، بعد از ۴۸ روز مجبور شد که به آتش بس موقت تن داده و از راه مذاکره با همین جنبش حماس تعدادی از اسرای خود را در مقابل اسرای فلسطینی آزاد کند.

رژیم صهیونیستی سپس با آغاز مجدد جنگ علیه غزه اعلام کرد که هدف از این اقدام فشار بر جنبش حماس برای آزادی سایر اسیران صهیونیست و نابودی کردن این جنبش است اما جنبش حماس نیز در مقابل اعلام کرد که تا زمانی که یک آتش بس دائمی و پایدار برقرار نشود، اسیران صهیونیست آزاد نخواهند شد و آزادی آنها نیز از طریق تبادل با اسیران فلسطینی خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • زیرپوست وتوی کشور فلسطین
  • شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی در غزه
  • تثبیت قدرت ایران در خاورمیانه/ هیچ اقدامی علیه منافع ملی ما بی پاسخ نخواهد ماند
  • گروه‌های فلسطینی: نبرد آینده با دشمن صهیونیستی متفاوت است
  • گروه‌های فلسطینی: نبرد آینده با دشمن صهونیستی متفاوت است
  • معاون سیاسی طالبان: کشورهای اسلامی باید از فلسطین حمایت کنند
  • وزارت بهداشت فلسطین: ۱۱ هزار فلسطینی در غزه مفقود شده‌اند
  • ۱۱ هزار فلسطینی در غزه مفقود شده‌اند
  • تقدیر مردم استانبول از ایران در پی عملیات غرورآفرین «وعده صادق» +فیلم
  • بازی اختاپوس، بازی مرکب با هدف حذف بازنده