Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالرضا فولادوند مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان‌های تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در خصوص وضع سیستم‌های گرمایشی مدارس در این روزهای سرد سال عنوان کرد: در حوزه شهرستان‌های استان‌های تهران تمامی سیستم‌های گرمایشی مدارس استانداردسازی شده است.

وی ادامه داد: فقط هزار کلاس درس در سراسر شهرستان‌های استان تهران توسط بخاری‌های گازی استاندارد گرم می‌شوند که در نظر داریم این تعداد کلاس درس هم به سیستم‌های گرمایشی استاندارد تجهیز شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فولادوند تصریح کرد: بودجه لازم برای استانداردسازی هزار کلاس درسی باقی مانده، تأمین شده و با توجه به برنامه‌ریزی ها، این کلاس‌ها تا پایان امسال به سیستم‌های گرمایشی استاندارد تغییر پیدا می‌کند.

مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان‌های تهران بیان کرد: اعتبار لازم برای استانداردسازی از طریق عوارض یک درصد فروش گاز تأمین شده است و هیچ مشکلی برای تجهیز سیستم‌ها وجود ندارد.

وی تصریح کرد: با توجه به برنامه‌ریزی هایی که انجام شده مدارس در فصل سرما با مشکل مواجه نیستند مگر در مواردی که مدارس در مناطق دور افتاده واقع هستند یا مشکل گاز رسانی به مناطق وجود داشته باشد که سعی می‌کنیم در این موارد هم کلاس‌های درس را در حد امکان ایمن‌سازی کنیم.

انتهای پیام /

تلاش برای ایمن سازی سیستم گرمایشی مدارس

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۳۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۳ مدرسه در استان بوشهر تکمیل و به بهره برداری رسید

به گزارش خبرنگار مهر، ابراهیم احمدی دوشنبه شب در نشست شورای اداری تنگستان عنوان داشت: در ششم ماه دوم سال گذشته در اداره کل نوسازی و توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر یک سند چشم اندازه تنظیم شده که در کجا باید مدرسه ساخته شود و سه پارامتر به صورت کاملاً میدانی و علمی مورد بررسی قرار گرفته است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر افزود: آمار متولدین ۱۴۰۱ از اداره ثبت احوال استان بوشهر دریافت شد تا بدانیم تا سال ۱۴۰۶ چند کلاس درس و در کجا لازم داریم که کارها را به صورت اصولی و دقیق در بعد نوسازی مدارس انجام گیرد.

وی تصریح کرد: بر اساس آمار ضریب جمعیتی و مهاجرت در بعضی از شهرستان‌های استان به عدد هزار و ۸۰۴ کلاس درس تا سال ۱۴۰۶ رسیدیم که نیاز است بر اساس آن در سطح استان بوشهر کلاس ساخته شود.

وی ادامه داد: بر اساس مطالعات انجام شده در یکی از مناطق آموزشی در استان تا سال ۱۴۰۶ نیاز نیست حتی یک کلاس درس هم در آنجا ساخته شود.

احمدی یاد آور شد: سه محل در استان به عنوان محل بحرانی در این مطالعه بیرون آمده است که شهرستان‌های بوشهر، تنگستان و دشتستان است و باید به صورت ویژه نسبت به مناطق دیگر استان توجه به آنها شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر اضافه کرد: برای احداث تکمیل و مورد بهره برداری ۲۵ مدرسه در چهار شهرستان جنوبی استان در سال گذشته ۱۹۵ میلیارد تومان از نفت اعتبار دریافت شد.

وی افزود: در شهر بوشهر ۸ مدرسه در حال احداث است که بتوانیم کمبود مدارس در این شهرستان را برطرف و جبران کنیم.

احمدی خاطرنشان کرد: در تنگستان در امر احداث مدارس در اعتبارات تملک دارایی سال ۱۴۰۲ اعتباری بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان اختصاص داده شده بود که در اعتبارات سطح استان اعتبارات نوسازی مدارس بیش از ۱۲۰ درصد رشد داشته است.

احمدی اضافه کرد: تعداد پروژه‌هایی در حال انجام جهت مناقصه تعداد قابل توجهی است و در طی ۲ سال گذشته ۱۰۳ مدرسه تکمیل و به بهره برداری رسیده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر افزود: در حال انجام یک قرار داد هزار میلیارد تومان جهت احداث مدارس در سطح استان بوشهر با مرکز کشور هستیم. که بتوانیم با تخصیص و تأمین این اعتبار حجم عظیمی از مدارس در سطح استان را به سرانجام رسانیده شود.

وی اضافه کرد: در حال مبادله موافقت نامه هستیم که ایده آن توسط فرماندار تنگستان در سطح شهرستان‌های استان انجام شده و امروز شاهد آن هستیم که در سطح ملی مبادله می‌شود.

احمدی ادامه داد: امروز این تفاهم نامه به ۳ هزار میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که هزار میلیارد تومان استاندار موافقت کرده و ۲ هزار میلیارد تومان نیز از طریق ملی موافقت شد و امیدواریم با این اعتبار طی ۲ سال سرانه آموزشی به یک سرانه بی نظیر در سطح کشور ارتقا پیدا کند.

کد خبر 6079365

دیگر خبرها

  • کسری ۳۳۱ هزار متر مربعی فضای آموزشی در کردستان
  • تحویل ۴۵۰ کلاس درس به آموزش و پرورش استان اصفهان
  • تمدید ثبت نام آزمون مدارس استعداد‌های درخشان
  • تمدید ثبت نام آزمون مدارس استعداد‌های درخشان 
  • تجهیز ۳۰ مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد به سیستم گرمایشی و سرمایشی
  • تجهیز بیش از ۱۰۰۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی اردبیل به سیستم آبیاری تحت فشار
  • تجهیز پیشرفته‌ترین رایانه کوانتومی چین به یک سپر امنیتی قدرتمند
  • تجهیز اورژانس هوایی چهارمحال و بختیاری به بالگردهای روز جهان
  • تجهیز اورژانس چهارمحال و بختیاری به یکی از بالگرد‌های روز جهان
  • ۱۰۳ مدرسه در استان بوشهر تکمیل و به بهره برداری رسید