Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد فتحی معاون میراث فرهنگی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان شرقی، در خصوص وضعیت فعلی بقعه شیخ شهاب‌الدین به خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ گفت: بقعه شیخ شهاب‌الدین یکی از بنا‌های با اهمیت ایران بوده و در سال ۱۳۷۴ به موزه ادب و عرفان تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با ترکی که در سال ۱۳۸۰ در گنبدخانه بقعه شیخ شهاب‌الدین ایجاد شد، موزه ادب و عرفان به خاطر برخی از مسائل ایمنی حالت تعطیلی به خود گرفت. میزان تخریب بعد از زلزله سال ۱۳۹۲ بیشتر شد و عملیات اجرایی پیش رفته یعنی سبک‌سازی انجام شده است.

معاون میراث فرهنگی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان آذربایجان شرقی اظهار داشت: در سال ۱۳۹۵ اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیون تومان به بقعه شیخ شهاب‌الدین اختصاص پیدا کرد. البته در سال جاری نیز اعتباری بالغ بر ۳۵۰ میلیون تومان برای این بنا در نظر گرفته شده است تا ببینیم روش‌های به کار گرفته شده برای مرمت بنا تا چه اندازه جوابگو بوده است.

فتحی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون قرار است بیش از پیش به وضعیت بقعه شیخ شهاب‌الدین رسیدگی شود. امروز می‌توان گفت، فعالیت ترک گنبدخانه بقعه شیخ شهاب‌الدین بیشتر از اندازه فعلی نخواهد شد و به محض کسب اطمینان از توقف فعالیت ترک و انجام دوخت و دوز، آثار موزه ادب و هنر اهر را از مخزن موزه آذربایجان به محل خود منتقل می‌کنیم.

یادآور می‌شود؛ اصغر محمودآبادی، نویسنده و فعال فرهنگی در روز های اخیر در نشست صمیمی اهالی فرهنگ و هنر با نماینده مردم اهر و هریس در مجلس از کندی عملیات اجرایی مرمت و بازسازی بقعه شیخ شهاب‌الدین انتقاد کرد و گفت: متأسفانه با گذشت چندین سال از زلزله ارسباران تکمیل این اثر تاریخی به کندی انجام می‌شود.

انتهای پیام/

 

چه خبر از موزه ادب و عرفان اهر

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۴۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)

مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان فارس، از تعطیلی اماکن تاریخی– فرهنگی استان در روز شنبه، پانزدهم اردیبهشت‌،سالروز شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی استان، محمد ثابت‌اقلیدی، امروز_ پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ اظهار کرد: به مناسبت فرارسیدن شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) اماکن تاریخی فرهنگی تحت پوشش این اداره کل در روز شنبه پانزدهم اردیبهشت تعطیل خواهد بود.

وی افزود: در این روز مجموعه‌های تاریخی- فرهنگی حافظ، سعدی، ارگ کریم‌خانی، موزه سنگ‌های تاریخی هفت تنان، موزه پارس، موزه گرمابه وکیل در شیراز تعطیل است.

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان فارس همچنین تاکید کرد: میراث‌های جهانی تخت جمشید و موزه تخت جمشید، پاسارگاد، بی‌شاپور، تنگ چوگان، موزه بی‌شاپور، کاخ اردشیر فیروزآباد، کاخ ساسان سروستان، مجموعه‌های باستانی نقش رستم و نقش رجب و موزه مردم‌شناسی کازرون، نیز پذیرای گردشگران و بازدیدکنندگان نخواهد بود.

کد خبر 750053

دیگر خبرها

  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به کرمان
  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی استان، از موزه ملی ایران به کرمان
  • انتقال اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به استان کرمان
  • تعطیلی اماکن تاریخی در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • تعطیلی تمام اماکن تاریخی و فرهنگی فارس در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • تعطیلی بناهای تاریخی استان در نیمه اردیبهشت
  • مرمت بانیه تاریخی استان مرکزی شتاب می‌گیرد
  • نمایش ۵۹ شیء تاریخی به زودی در موزه‌های استان همدان
  • تابوت‌های باستانی «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • تابوت‌های باستانی ‌محوطه‌ «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند