Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-19@00:40:58 GMT

تظاهرات ضد آمريکايي در ژاپن

تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۶۶۴۶۵

تظاهرات ضد آمريکايي در ژاپن

خبرگزاري آريا - مردم ژاپن در اعتراض به تصميم رييس جمهوري آمريکا مبني بر به رسميت شناختن قدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي در مقابل سفارت آمريکا در توکيو (پايتخت ژاپن) تظاهرات کردند.
به گزارش خبرگزاري آريا، تظاهرکنندگان ژاپني روز جمعه تصميم «دونالد ترامپ» رييس جمهوري آمريکا را در اعلام قدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي محکوم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تظاهرکنندگان ژاپني با سردادن شعارهاي ضد آمريکايي وصهيونيستي از ملت فلسطين و قدس حمايت کردند.
"دونالد ترامپ" رييس جمهوري آمريکا چهارشنبه گذشته (ششم دسامبر) قدس را به عنوان پايتخت رژيم جعلي اسرائيل اعلام کرد که اين اقدام وي با مخالفت و واکنش‌هاي گسترده مردمي، سران کشورها و مجامع بين‌المللي روبه رو شد.
در واکنش به اين اقدام رييس جمهوري آمريکا سران کشورهاي شرکت کننده در نشست فوق العاده روزچهارشنبه سازمان همکاري اسلامي دراستانبول ترکيه باصدور بيانيه اي بر اعلام دولت فلسطين به مرکزيت قدس تاکيد کردند.
بيانيه پاياني نشست استانبول: دولت فلسطين به مرکزيت قدس شرقي را به رسميت مي‌شناسيم
به گزارش خبرگزاري آريا، در بيانيه پاياني نشست فوق العاده سازمان همکاري اسلامي تصريح شد؛ از جامعه جهاني مي خواهيم قدس شرقي را به عنوان پايتخت اشغالي دولت فلسطين به رسميت بشناسد.
کشورهاي شرکت کننده در اين نشست همچنين اعلام کردند که تصميم رئيس جمهوري آمريکا در خصوص شناسايي قدس به پايتختي رژيم صهيونيستي و نيز انتقال سفارت آمريکا به اين شهر مقدس اسلامي را نپذيرفته و آن را به شدت محکوم مي‌کنيم.
کشورهاي شرکت کننده در اين نشست همچنين اعلام کردند، در صورتي که شوراي امنيت سازمان ملل متحد در قبال تصميم آمريکا در مورد قدس اقدامي نکند، اين پرونده را به مجمع عمومي سازمان ملل خواهيم برد.
برگزاري نشست فوق العاده سازمان همکاري اسلامي
نشست فوق‌العاده سران و مقامات کشورهاي عضو سازمان همکاري اسلامي در دفاع از قدس و بررسي راهکارهاي مواجهه با تصميم رييس جمهوري آمريکا در شناسايي قدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي با حضور مقامات و سران 57 کشور اسلامي در شهر استانبول ترکيه براي بررسي وضعيت قدس برگزار شد.
در اين نشست، علاوه بر «حسن روحاني» رييس جمهوري ايران، «محمود عباس» رئيس تشکيلات خودگردان فلسطين، «الهام علي اف» رييس جمهوري آذربايجان، «محمداشرف غني» رييس جمهوري افغانستان، «شيخ تميم بن حمد آل ثاني» امير قطر، «عبدالله دوم» پادشاه اردن، سخنراني کردند.
در اين نشست، سران کشورهاي عضو سازمان همکاري اسلامي ضمن سخنراني در دفاع از قدس، آخرين مواضع کشور خود را در خصوص اقدام رييس جمهوري آمريکا در خصوص شناسايي قدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي و نيز انتقال سفارت آن کشور به قدس شريف اعلام کردند.
روز گذشته کارشناسان ارشد کشورهاي سازمان همکاري اسلامي پيش نويس بيانيه اين نشست را تنظيم کردند و اين بيانيه در نشست وزراي امور خارجه صبح امروز چهارشنبه در سالن لطفي کردار استانبول برگزار و نهايي شد.
هيات رسمي جمهوري اسلامي ايران به رياست حجت الاسلام دکتر حسن روحاني رييس جمهوري و «محمد جواد ظريف» ديشب جهت شرکت در اين نشست فوق العاده وارد استانبول شدند.
در اين نشست مقامات 57 کشور و در سطح روساي جمهوري و نخست وزيران بيش از 20 کشور اسلامي از جمله ايران، فلسطين، اردن، قطر، پاکستان، کويت، اندونزي، مالزي، جمهوري آذربايجان، ليبي، سومالي، سودان، لبنان، گينه، افغانستان، بنگلادش، توگو، عمان و يمن شرکت کردند.
کشورهاي مصر، بحرين و امارات متحده عربي در سطح وزير خارجه در نشست حضور يافت و عربستان سعودي نيز وزير امور اسلامي خود را براي حضور در اين نشست اعزام کرد.
بنا به دعوت رياست سازمان همکاري اسلامي، نماينده بخش ترک نشين قبرس و «نيکولاس مادرو» رئيس جمهوري ونزوئلا و هياتي از روسيه، آفريقاي مرکزي، تايلند و بوسني و هرزگوين به عنوان ميهمان در اين اجلاس حضور يافتند.
133/111

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۶۴۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | امیرعبداللهیان: بعد و قبل از عملیات وعده صادق به آمریکایی‌ها پیام دادیم

به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، خبرنگاران در بدو ورود «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به نیویورک، در گفتگویی از او سوال کردند : پس از اینکه ایران در عملیات تنبیهی وعده صادق پاسخ اسرائیل را داد، آیا پیام خاصی از سوی آمریکا داشتید و در مدتی که ایران می خواست پاسخ اسرائیل را بدهد، چند پیام و از چه کانال هایی پیامها میان ایران و آمریکا رد و بدل شد؟ آیا کانال ارتباطی همیشگی یعنی سوئیس میان تهران – واشنگتن فعال بود یا کانال های کشورهای منطقه فعال بودند؟

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به سوال خبرنگار ایرنا در نیویورک گفت: «به دلیل اینکه رژیم اسرائیل در یک اقدام تروریستی، سفارت جمهوری اسلامی ایران را در دمشق بصورت مستقیم هدف قرار داد، و مستشاران رسمی نظامی ما در سوریه در این اقدام تروریستی اسرائیل به شهادت رسیدند، و ما مدتها با درک شرایط منطقه خویشتنداری کرده بودیم و مرتب به دبیرکل سازمان ملل اعلام می کردیم که شورای امنیت باید به وظیفه خودش برای مقابله با این اقدامات رژیم اسرائیل عمل کند؛ از زمانی که در جمهوری اسلامی ایران تصمیم گرفته شد، که در چارچوب حقوق بین الملل و دفاع مشروع، پاسخ لازم روی رژیم اسرائیل داده شود و هشدار و تنبیه لازم صورت بگیرد، ما آمریکا را مطلع کردیم.»

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

امیرعبداللهیان تاکید کرد: «به آمریکایی ها به صراحت و روشنی گفتیم که تصمیم در جمهوری اسلامی ایران در شورای عالی امنیت ملی به ریاست رئیس جمهور کشورم برای پاسخ دادن به رژیم (اسرائیل) قطعی است و پیام هایی هم قبل از عملیات تبادل شد و هم بعد از اینکه اقدام (عملیات وعده صادق) انجام شد، ساعت تقریبا 2 و نیم بامداد یکشنبه هفته جاری، پیام دیگری را به ایالات متحده آمریکا از مجاری دیپلماتیک ارسال کردیم و به صراحت و روشنی به آمریکا در این پیامها سعی کردیم بگوییم ما به دنبال توسعه تنش در منطقه نیستیم. آن چیزی که توسعه تنش در منطقه را می تواند افزایش دهد، رفتارهای رژیم صهیونیستی است. »

وزیر امور خارجه ایران همچنین تصریح کرد: «قبل ازعملیات (وعده صادق) به طرف آمریکایی به روشنی گفتیم که ما پایگاهها و منافع آمریکا را در منطقه هدف قرار نخواهیم داد، الا در شرایطی که در پاسخی که به رژیم اسرائیل می دهیم، اقدامی را آمریکا بخواهد در حمایت جنگی از رژیم صهیونیستی انجام دهد.»

امیرعبداللهیان اضافه کرد: «تبادل پیامها به ویژه از کانال سوئیس بعنوان حافظ منافع آمریکا و مجاری رسمی دیپلماتیک با هدف اینکه درک درستی از اقدام ایران به وجود آید و با هدف کنترل جلوگیری از توسعه تنش و بحران در منطقه، بین ما و آمریکا شکل گرفته و انجام شده است.»

وزیر امور خارجه در پاسخ به سوال خبرنگار صدا و سیما درباره هدف سفر خود به نیویورک نیز گفت: نشست شورای امنیت سازمان ملل با بررسی تحولات غرب آسیا (خاورمیانه) و تمرکز بر موضوع فلسطین روز پنجشنبه برگزار می شود.

امیرعبداللهیان گفت: این نشست در سطح وزرای خارجه برگزار می شود؛ با توجه به تحولات منطقه و اینکه وضعیت در غزه واقعا به نقطه جوش رسیده است و سر ریز این وضعیت در منطقه و تحولات منطقه، نمودار می شود؛ فرصتی است برای اینکه که دیدگاههای جمهوری اسلامی ایران را در راستای ضرورت تثبیت صلح و امنیت پایدار در منطقه تبیین کنیم و در عین حال، با استفاده از فرصت حضور در سازمان ملل در دیدار با دبیرکل سازمان ملل و دیگر وزرای امور خارجه و همتایان و برخی از مدیران ارشد سازمان های بین المللی برای برون رفت از این مشکل، توقف فوری جنگ ، ارسال کمک های گسترده انساندوستانه و سایر مسایل مرتبط با موضوع فلسطین و امنیت منطقه رایزنی داشته باشیم.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، چهار روز پس از عملیات نظامی تنبیهی «وعده صادق» در پاسخ به حمله رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری ایران در دمشق سوریه، برای شرکت در نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره فلسطین وارد نیویورک شد.

امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران عصر چهارشنبه به وقت محلی با استقبال امیر سعید ایروانی سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد؛ این نخستین سفر وزیر خارجه ایران در سال جدید شمسی به نیویورک، مقر اصلی سازمان ملل متحد و سومین سفر پس از آغاز جنگ رژیم صهیونیستی در غزه است.

وزیر خارجه ایران قرار است روز پنجشنبه به وقت محلی در نشست عالیرتبه شورای امنیت سازمان ملل در مورد فلسطین ذیل دستور کار «وضعیت خاورمیانه از جمله مساله فلسطین» شرکت و سخنرانی کند.

ملاقات با دبیر کل سازمان ملل متحد و سفرای کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی در محل سازمان ملل از دیگر برنامه‌های رئیس دستگاه سیاست خارجی کشورمان در این سفر خواهد بود.

همچنین انجام چندین ملاقات دوجانبه و مصاحبه مطبوعاتی هم از برنامه‌های دیگر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در این سفر است.

امیرعبداللهیان قبل از عزیمت به نیویورک، توقفی در استانبول ترکیه داشت و از سرکنسولگری ایران در این شهر بازدید کرد.

دیگر خبرها

  • نشست وزرای علوم سازمان شانگهای در مسکو با حضور ایران
  • امیرعبداللهیان: بعد و قبل از عملیات وعده صادق به آمریکایی‌ها پیام دادیم
  • نخستین حضور ایران در نشست وزیران علوم سازمان شانگهای
  • ببینید | امیرعبداللهیان: بعد و قبل از عملیات وعده صادق به آمریکایی‌ها پیام دادیم
  • امیرعبداللهیان: بعد و قبل از عملیات «وعده صادق» به آمریکایی‌ها پیام دادیم
  • بعد و قبل از عملیات وعده صادق به آمریکایی‌ها پیام دادیم
  • امیرعبداللهیان: قبل و بعد از عملیات به آمریکایی‌ها پیام دادیم
  • (ویدیو) امیرعبداللهیان: بعد و قبل از عملیات وعده صادق به آمریکایی‌ها پیام دادیم
  • امیرعبداللهیان: قلبل و بعد از عملیات به آمریکایی‌ها پیام دادیم
  • ویزای زیارتی یا گردشگری برای کشورهای عضو شانگهای برقرار شود