Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: امیدوارم بتوانیم با جذب سرمایه گذاری و استفاده از فنآوری اطلاعات کره جنوبی برای ارتقا نظام سلامت بهره ببریم.

به گزارش ایسنا به نقل از وبدا، دکتر هاشمی در حاشیه بازدید از بیمارستان۱۴۰۰ تخته بوندانگ (SNUH ) وابسته به دانشگاه ملی سئول گفت: به همراه تیمی، از دو بیمارستان  مهم دانشگاهی کره جنوبی که علاوه بر خدمات درمانی، اقدامات آموزشی و پژوهشی هم انجام می دهند، بازدید داشتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اهمیت استفاده از دانش بشری، افزود: این موضوع در همه جای دنیا وجود دارد و در آسیا نیز کشورهای پیشرفته خوبی داریم که  خدمات خوبی در حوزه سلامت به مردمشان ارائه می دهند و کره جنوبی نیز از کشورهایی است که در زمینه دانش، مهارت و تجهیزات پزشکی پیشرفت های بسیار خوبی در دو دهه گذشته داشته است. 

وزیر بهداشت افزود: در این کشور به ازای هر هزار نفر  11.5 تخت بیمارستانی وجود دارد که نشاندهنده توجه  و احترام به بیماران است و این درحالی است که در ایران به ازای هر هزار نفر 1.5 تخت وجود دارد.

هاشمی در ادامه با اشاره به اینکه  در کره جنوبی به ازای هر تخت بیمارستانی 3 کارمند اعم از پرستار، کمک پرستار و یا سایر کارکنان وجود دارد، افزود: نکته قابل توجه اینست که در  این کشور پولی را که از اقتصاد بویژه از مالیات برای این حوزه تخصیص می دهند به اندازه ای است که بتوانند حقوق لازم برای بیمارانشان را تامین کنند.

وزیر بهداشت با بیان این که  درحال حاضر شرایط بسیار مناسبی برای بخش دولتی و خصوصی برای بهره گیری از تجربیات  بویژه در حوزه فنآوری اطلاعات، پرونده الکترونیک سلامت و ساخت بیمارستان ها وجود دارد، افزود: امیدوارم بتوانیم از این تجربیات استفاده بکنیم و بتوانیم کمک بیشتری به مردم ایران که حقشان است، بکنیم .

 هاشمی با تاکید بر این که ما باید در بخش سرمایه گذاری واقع بینانه ترعمل کنیم، گفت: در این صورت می توانیم  سرمایه های بیشتری را جذب کرده وعلاوه بر آن از تجربیات و تکنولوژی های دنیا نیز بهره مند شویم . 

وی  در پایان با بیان این که  کشورهای  کره جنوبی، ژاپن و چین  بهترین فرصت برای استفاده از جذب سرمایه و استفاده از تجربیات و تکنولوژی آنهاست، افزود: باید اجازه انجام کارها را بدهیم ضمن این که  قضاوت زودهنگام درمورد ثمرات آنها نکنیم زیرا آنچه که اهمیت دارد این است که این مسیر که مسیر تجربه جهانی است حتما به کامیابی و رضایتمندی بیشتر ملت ها از جمله ایران هم منجر خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۶۵۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد

رئیس مرکز فن‌آوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان بیمه سلامت ایران از پایدار شدن فعالیت سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت خبر داد و گفت: این سامانه ماهانه بیش از ۱۲ میلیون نسخه الکترونیکی را پوشش می‌دهد. - اخبار اجتماعی -

فاطمه حاج علی‌عسگری در گفت‌وگو با خبرنگار  اجتماعی خبرگزاری تسنیم درباره به‌روزرسانی سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی که در هفته گذشته منجر به به‌روز اختلال در این سامانه شده بود، اظهار کرد: خوشبختانه سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی از چند روز پیش بدون مشکل درحال خدمت‌رسانی بوده است؛ اگرچه در برخی زمان‌های اوج مراجعه به سیستم شاهد کندی در برخی سرویس‌ها و زیرسامانه‌ها بودیم، اما تاکنون قطعی کامل سیستم گزارش نشده است، این سامانه ماهانه بیش از 12 میلیون نسخه الکترونیکی را پوشش میدهد که این تعداد شامل روزانه بین 350 هزار تا 500 هزار نسخه است.

رئیس مرکز فن‌آوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان بیمه سلامت ایران با اشاره به اینکه در برخی ایام هفته گذشته سامانه نسخه‌نویسی کاهش سرعت داشته است، افزود: درچنین شرایطی حتی در پایین‌ترین مقدار روزانه، 152 هزار نسخه به صورت الکترونیکی صادر شده و این میزان حتی به 382 هزار نسخه (دوشنبه هفته گذشته) دریک روز هم رسیده است بنابراین موضوع قطعی کامل سامانه نسخه‌نویسی اساساً ایجاد نشده است. با انجام بخش مهمی از به‌روزرسانی سیستم در روز نخست هفته جاری بیش از 484 هزار نسخه ثبتی در سامانه الکترونیک بیمه سلامت را تجربه کردیم و انتظار داریم که این میزان درروزهای آینده نیز افزایش پیدا کند.

ماجرای اختلال در سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت

حاج علی‌عسگری ادامه داد: از ظهر روز چهارشنبه 29 فروردین، سیستم نسخه‌نویسی الکترونیکی در حالت پایدار ارائه خدمت می‌کند. برخی کندی‌های موردی در سرویس‌های خاص گزارش شده که موارد مطابق رویه جاری در حال مرتفع شدن است.

وی با بیان اینکه کمیته سلامت الکترونیک سازمان بیمه سلامت نوسانات سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی را به طور مداوم و لحظه ای پیگیری می‌کند، بیان کرد: برای ارتقاء سامانه الکترونیکی چاره‌ای جز تغییر زیرساخت‌ها نبود. دراین راستا مطابق روال همیشگی، ارائه خدمات به بیمه شدگان علاوه بر نسخه الکترونیک با نسخه کاغذی هم امکان پذیر بوده و بیمه شدگان هیچ نگرانی نداشته باشند.

وی ضمن قدردانی از صبر و همراهی ارائه‌دهندگان خدمات سلامت و خدمت گیرندگان سلامت در مسیر به‌روزرسانی و ارتقا سامانه نسخه‌نویسی گفت: سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی سامانه‌ای پویاست و بیمه سلامت به دنبال افزایش کارآمدی و ارائه خدمات بهتر به بیمه شدگان گرامی از طریق سامانه نسخه‌نویسی الکترونیکی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برآورد یک میلیاردتومانی برای ساخت بیمارستان ٣٢٠ تختخوابی شهید کلاهدوز قوچان
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • وجود ۱۲۶۰ کسب‌وکار دارای نماد اعتماد الکترونیک در کردستان
  • بازدید مدیرعامل بانک مسکن از شرکت ناواکو و تاکید بر استفاده از ظرفیت ها، تجارب و دانش بومی شرکت در جهت افزایش نوآوری، درآمدزایی و خودکفایی مالی
  • رسیدگی به ۱۲ هزار پرونده بدون کاغذ در استان مرکزی
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • کدام بیمارستان‌ها به سامانه نوبت دهی الکترونیک متصل نیستند
  • فعالیت سامانه نسخ الکترونیک بیمه سلامت پایدار شد
  • جای خالی بیمارستان‌های تامین اجتماعی در نوبت دهی الکترونیک
  • اطلس سرمایه‌گذاری زمینه جذب سرمایه گذاران در ایلام را تسهیل می‌کند