Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا – نایب رئیس زنان فدراسیون کشتی گفت: این نخستین دوره رقابت های کشتی کلاسیک قهرمانی است اما رشد این رشته نیاز به حضور کشتی گیران ایرانی در مسابقات بین المللی است .

مریم منظمی روز جمعه (24 آذر ماه ) در حاشیه برگزاری نخستین دوره رقابت های کشتی کلاسیک زنان در گفت و گوی اختصاصی با ایرنا افزود: کشتی زنان نیاز به حمایت رسانه ها برای بهتر معرفی شدن دارد و معرفی بهتر این رشته بویژه در سطح بین الملی منجر به جذب سرمایه گذاران و حامیان مالی قدرتمند خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته منظمی داشتن حامی مالی خوب و در نظر گرفتن جوایز ارزنده انگیزه حضور کشتی گیران زن را در رقابت های بین المللی کشتی کلاسیک افزایش می دهد و حضور در چنین رقابت هایی و رویارویی با کشتی گیران مطرح جهان می تواند سطح فنی زنان کشتی گیر ایرانی را افرایش دهد.
وی ادامه داد : ناظر فنی این رقابت ها آنا واسلینکو اوکراینی است که ما مدتی پیش به منظور هدایت تیم ملی کشتی کلاسیک زنان کشورمان با این مربی گفت و گوهای جدی داشتیم .
این مسول کشتی زنان گفت: هر دو طرف صحبت ها و خواسته های خود را اعلام کرده اند اما تصمیم نهایی به عملکرد کشتی گیران داشت که به نظر می رسد نظر واسلینکو در این خصوص مثبت است و به زودی فدراسیون در این خصوص تصمیم گیری خواهد کرد.
منظمی گفت : نفرات برتر اول تا سوم هر 6 وزن به اردوی تیم ملی دعوت می شوند و با انتخاب کادر فنی تمرینات این تیم نیز آغاز می شود.
وی همچنین به برگزاری دوره های آموزش مربیگری برای مربیان سراسر کشور اشاره کرد و افزود: با حضور دو مدرس انا واسلینکو اوکراینی و کائوری ایچو ژاپنی در سه مرحله پیش نیاز، استاژ و کارگاه تکمیلی برگزار شد و درحال حاضر 54 مربی کارت دارملی در 24 استان داریم .
منظمی در خصوص سطح نخستین دوره رقابت های کشتی کلاسیک زنان نیز گفت: استارت کشتی کلاسیک از اردیبهشت ماه خورد و بعد دوره های مربیگری تقریبا از اوایل تابستان تمرینات این رشته در استان آغاز شد و سطح این رقابت ها با توجه به زمان شروع تمرینات این رشته بسیار خوب است .
نایب رئیس زنان فدراسیون کشتی ادامه داد: مسابقات جهانی این رشته تیرماه 97 برگزار می شود اما هنوز مکان این رقابت ها مشخص نیست.
نخستین دوره رقابت های کشتی کلاسیک زنان با حضور 103کشتی گیر از 25 استان کشور امروز در خانه شماره دو کشتی در 6 وزن 50، 55، 60، 65، 70 و 75 برگزار شد و برترین این رشته معرفی شدند .
آنی ماجیا آلاتو و ساری سوسانا ایلیمکی از فنلاند، پاولینا گئورگیو از یونان، وسنا پیپرسکی از صربستان، تولای کارایازی از ترکیه، ادیت دوزا از ایتالیا و استفانی براون و دمیترا کوتسوپودیوتیس از کانادا هشت داور بین المللی این رقابت ها را با 13 داور ایرانی قضاوت کردند.
برای آگاهی از آخرین اخبار ورزش ایران و جهان با کانال ایرنا در تلگرام irnavarzesh@ همراه شوید.
شبک**1708**ورزشی **1828 خبرنگار : خدیجه روزبهانی**انتشار: علیرضا ارشادی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۷۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست المپین ایران

وزیر ورزش و جوانان از مهدی الفتی ملی‌پوش ژیمناستیک ایران که موفق به کسب سهمیه المپیک شده است، تجلیل کرد. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، مهدی الفتی ملی‌پوش ژیمناستیک کشورمان که اخیرا موفق به کسب سهمیه المپیک پاریس شد، امروز با حضور در وزارت ورزش و جوانان با کیومرث هاشمی دیدار و گفتگو کرد.

الفتی، سومین ژیمناست تاریخ ایران در المپیک

 

هاشمی در این دیدار با ابراز خوشحالی از موفقیت اخیر ژیمناستیک کشور اظهار داشت: این موفقیت و کسب سهمیه می‌تواند شروعی باشد برای رشته‌هایی که شاید تا پیش از این هیچکس به موفقیت آن فکر نمی‌کرد و اینکه بتوانیم در رویدادهای مهم کسب مدال کنیم. با استعدادهایی که وجود دارد و زحماتی که مجموعه فدراسیون انجام داد توانستیم به این موفقیت برسیم.

وی افزود: مهدی الفتی با سهمیه‌ای که به دست آورد و مدالی که در بازی‌های آسیایی کسب کرد، نشان داد که اگر به این رشته‌ها توجه شود این استعدادها قطعا به افتخارات بزرگی دست پیدا خواهند کرد. حضور در المپیک یک افتخار برای کشورها و ورزشکار محسوب می‌شود و بهترین‌های دنیا در این رویداد بزرگ حضور پیدا می‌کنند.

وزیر ورزش و جوانان با تاکید براینکه حضور در المپیک یک اتفاق بزرگ برای هر ورزشکار است اظهار داشت: آن چیزی که در ابتدا مهم است حضور این ورزشکاران به عنوان سفیران کشور در این رویداد است و در مرحله بعدی گرفتن نتیجه از این مسابقات مهم است. تا همین جا که این سهمیه به دست آمده یعنی ورزشکار توانسته شایستگی‌های خود را نشان دهد. از همه دوستانی که برای این رشته مادر تلاش می‌کنند تقدیر و تشکر می‌کنم و همدلی همه دوستان منجر به کسب موفقیت می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان درباره وضعیت ژیمناستیک اظهار داشت: از ابتدا یک سیاست را سعی کردیم به فدراسیون‌ها انتقال دهیم و آن هم ایجاد آرامش در جامعه ورزش است. در شرایط آرامش است که ورزشکار و کادر فنی و مجموعه فدراسیون می‌توانند فعالیت کنند‌.

وی افزود: موفقیت ورزشکار باعث خوشحالی مردم می‌شود و خوشحالی مردم نیز یکی از سیاست‌های اصلی دولت سیزدهم است. سلایق و رفتارهای مختلف همیشه وجود دارد و اختلاف سلایق‌ها نباید منجر به ایجاد حواشی و لطمه خوردن به تیم ملی شود‌.

هاشمی اظهار داشت: آن چیزی که خواست جامعه ژیمناستیک و پیشکسوتان این رشته است که در سایه همدلی و ثبات این رشته بتواند به موفقیت‌های دوچندان دست پیدا کند. باید همگی به فضای آرامش کمک کنیم و حیف است که این موفقیت‌ها به هدر برود‌.

وزیر ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما حمایت از فدراسیون‌ها است و پیش‌بینی کرده‌ایم که ناوگان تجهیزات فدراسیون‌ها به روز شود. به فدراسیون‌ها اعلام کردیم که نیازهای اولیه را برای تجهیز کمپ‌های تیم ملی به ما اعلام کنند.

زهرا اینچه درگاهی رئیس فدراسیون ژیمناستیک نیز در این دیدار با تقدیر از حمایت‌های وزیر ورزش از رشته ژیمناستیک اظهار داشت: ممنونیم که این فرصت به رشته ژیمناستیک داده شد. دوستان زیادی در مجموعه فدراسیون در کسب این موفقیت سهم دارند و با تلاش گروهی فدراسیون و کادر فنی امروز شاهد این اتفاق تاریخی و کسب سهمیه هستیم.

وی افزود: در این چند سال توفیقات بسیار خوبی برای ژیمناستیک ایران به دست آمد و همه هدف ما ایجاد همدلی و موفقیت این رشته مادر است که استعدادهای بیشماری در آن وجود دارند. همه این موفقیت‌ها باعث سرافرازی ژیمناستیک است و خوشحالیم که در اعتلای ورزش کشور سهیم بوده‌ایم.

وی ادامه داد: حضور هاشمی در موفقیت ژیمناستیک بسیار تاثیرگذار بوده است و خوشحالیم که با حضور او حال ورزش عوض شد؛ چون دغدغه ورزشکاران را داشتند. وزیر ورزش پیگیر وضعیت ژیمناستیک بود و این پیگیری باعث شد که الان شاهد این افتخار بزرگ برای ژیمناستیک باشیم.

مهدی الفتی ملی‌پوش تیم ژیمناستیک کشورمان در این جلسه با تقدیر از حمایت‌های وزارت ورزش اظهار داشت: خیلی خوشحالم که وزارتخانه و شخص وزیر توجه ویژه ای به رشته ژیمناستیک دارد و با این حمایت موفق شدم برای کشورم افتخار بزرگی را به دست آورم.

معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش، مدیرکل حوزه وزارتی، سلیمانی دبیر فدراسیون ژیمناستیک و رضا خیرخواه سرمریی تیم ژیمناستیک هنری نیز در این جلسه حضور داشتند.

در پایان این دیدار وزیر ورزش از مهدی الفتی به دلیل افتخاری که برای کشور به دست آورد تجلیل کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شکوری: به دنبال ایجاد تنوع در دوره های آموزشی هستیم
  • انتخاب صدیقه خادم به عنوان نایب رئیس بانوان فدراسیون کبدی
  • نایب رئیسان فدراسیون کونگ‌فو مشخص نشدند
  • رقابت قرآنی ۶۰۰ دانش آموز استان مرکزی
  • ۳ درخواست عجیب روس ها از ایران در نمایشگاه اکسپو!
  • نایب‌ قهرمانی ‌خوزستان‌ در کشتی فرنگی نونهالان ایران
  • کشتی‌گیر کرمانشاهی نائب‌قهرمان جام تختی شد
  • تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست تاریخ ساز(عکس)
  • تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست المپین ایران
  • تغییر زمان و مکان کشتی آزاد جام تختی