Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت سی ان پی سی چین در حال بررسی خریداری سهام شرکت توتال در میدان گازی پارس جنوبی در صورت تصمیم این شرکت فرانسوی به ترک این پروژه تحت فشار تحریم های جدید آمریکاست.   منابع صنعتی گفتند، شرکت سی ان پی سی چین در حال بررسی خریداری سهام شرکت توتال در میدان گازی پارس جنوبی در صورت تصمیم این شرکت فرانسوی به ترک این پروژه تحت فشار تحریم های جدید آمریکاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش نامه نیوز، توتال در ماه جولای یک قرارداد یک میلیارد دلاری برای توسعه میدان گازی پارس جنوبی با ایران به امضا رساند. به گفته منابع آگاه، این قرارداد در بر دارنده گزینه امکان واگذاری سهام توتال به سی ان پی سی در صورت خروج شرکت فرانسوی از پروژه مذکور است.   این قرارداد اولین قرارداد سرمایه گذاری یک شرکت بزرگ غربی در بخش انرژی ایران بعد از لغو تحریم ها بود. اما بعد از آنکه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در ماه اکتبر از تایید پایبندی تهران به توافق هسته ای خودداری کرد، مقامات شرکت توتال گفته اند در صورتی که تحریم های جدید آمریکا مانع از فعالیت این شرکت در ایران شود از این پروژه کنار خواهند کشید. توتال فعالیت هایی بسیار بزرگتر از پروژه ایرانی اش در خاک آمریکا دارد.   یک منبع مستقر در پکن گفت، بر اساس شرایط قرارداد توسعه فاز 11 پارس جنوبی، در صورتی که توتال ناگزیر به خروج از ایران شود، سی ان پی سی می تواند 50.1 درصد از سهام توتال در این پروژه را در اختیار بگیرد و به اوپراتور پروژه تبدیل شود.   شرکت سی ان پی سی هم اکنون 30 درصد از سهام این پروژه را در اختیار دارد و شرکت پترو پارس ایران نیز دارنده 19.9 درصد سهام پروژه است.   این منابع افزودند، مقامات سی ان پی سی در هفته های اخیر مذاکراتی داخلی را برای بررسی تبعات در اختیار گرفتن سهام شرکت توتال انجام داده اند.   سختگویان سی ان پی سی، توتال و شرکت ملی نفت ایران از اظهار نظر در این باره خودداری کردند.   یک مقام ارشد شرکت توتال گفت، این شرکت «مکانیزم هایی در اختیار دارد که به ما اجازه می دهد تا در صورت فشار تحریم های بین المللی به آرامی از توافق خارج شویم.»   این منابع افزودند، هرگونه تغییری احتمالا موجب تاخیر در جدول زمانی اجرای پروژه خواهد شد زیرا توتال قبلا مذاکرات با شرکت های خدماتی را انجام داده و انتظار می رود از اوایل سال آینده قراردادها با پیمانکاران را منعقد نماید.   تغییر در ساختار این قرارداد و خروج توتال به معنای قرار گرفتن 80 درصد بار مالی پروژه بر عهده شرکت سی ان پی سی خواهد بود که برای فاز نخست حدود 2 میلیارد دلار برآورد شده است.   چنین اتفاقی همچنین موجب ورود تیم های فنی جدید برای مدیریت و اجرای این پروژه فراساحلی خواهد شد. این می تواند به معنای ورود شرکت سی ان او او سی، بزرگترین اوپراتور پروژه های فراساحلی چین به این پروژه باشد.   یک منبع دوم چینی گفت: «در صورت خروج توتال، سی ان پی سی ممکن است نیاز به وارد کردن شرکت سی ان او او سی داشته باشد زیرا سی ان پی سی تجربه زیادی در پروژه های فراساحلی ندارد.»   منابع آگاه در توتال گفتند، در صورتی که توتال از این پروژه کنار بکشد، با چند ده میلیون دلار خسارت مواجه خواهد شد، اما این رقم برای این شرکت 120 میلیارد یورویی رقم نسبتا کوچکی است.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۶۷۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها

خریداران بلوک ۸۵درصدی سرخابی‌ها در صورت انجام تعهدات خود از تخفیف ۱۰ درصدی مبلغ کل قرارداد واگذاری برخوردار خواهند بود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، 85 درصد از سهام سرخابی‌ها روز دوشنبه هفته گذشته(سوم اردیبهشت) به‌قیمت هر سهم استقلال 3 هزار و 46 ریال و ارزش کل معامله این باشگاه در بازار سهام حدود 2 هزار و 800 میلیارد تومان و قیمت هر سهم باشگاه پرسپولیس 3 هزار و 580 ریال و ارزش کل معامله رقمی حدود 3 هزار و 200 میلیارد تومان معامله شد.

بر این اساس، 6 بانک «شهر، ملت، تجارت، صادرات، رفاه و اقتصاد نوین» جزو متقاضیان خرید سهام باشگاه پرسپولیس و چهار شرکت از هلدینگ خلیج فارس، پتروشیمی بوعلی سینا، پتروشیمی تندگویان، پتروشیمی پارس و پتروشیمی بندر امام از جمله خریداران باشگاه استقلال بودند.

این گزارش می‌افزاید: خریداران سهام این دو باشگاه در صورت انجام اقدامات زیر از تخفیفات مقرر برخوردار خواهند بود و سقف برخورداری خریدار از مبالغ تخفیفات به گونه‌ای است که مجموع آنها در هر صورت از 10 درصد مبلغ کل قرارداد واگذاری بیشتر نباشد:

الف) در صورتی که خریدار بتواند نسبت سود ناخالص به درآمد عملیاتی را از سال دوم واگذاری به بعد حداقل در سطح 25 درصد حفظ نماید به ازای هر سال تحقق این نسبت معادل 30 درصد تخفیف در مبلغ یک قسط برخوردار خواهد بود. در صورت افزایش این نسبت به 30 درصد، تخفیف قابل اعمال معادل 40 درصد خواهد بود.

ب) در صورتی که درآمد حاصل از برند، علائم تجاری و تبلیغات محیطی طی 3 سال متوالی در طول قرارداد نسبت به سال قبل از آن حداقل 50 درصد افزایش یابد خریدار به ازای هر سال تحقق این نسبت معادل 30 درصد از مبلغ یک قسط مشمول تخفیف خواهد بود.

ج) در صورتی که میانگین نسبت درآمد حاصل از فروش بازیکن شامل نقل و انتقال و یا حق رشد به کل درآمدهای عملیاتی شرکت طی 5 سال پس از واگذاری 30 درصد باشد، معادل 20 درصد از مبلغ یک قسط مشمول تخفیف خواهد بود.

د) در صورت کسب عنوان قهرمانی در لیگ قهرمانان باشگاههای آسیا معادل 50 درصد و یا کسب قهرمانی در لیگ برتر معادل 20 درصد تخفیف از مبلغ یک قسط بهره‌مند خواهد شد.

همچنین خریداران بلوک‌های 85 درصدی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در صورت احراز شرایط مقرر در شیوه‌نامه تشویق بخش خصوصی و تعاونی از مزایای این شیوه نامه به شرح زیر برخوردار خواهند بود:

الف) افزایش سقف کل زمانی و مجموع تعداد اقساط برای خریداران بخش خصوصی تا میزان یک سوم و برای خریداران بخش تعاونی تا میزان دو پنجم جمع مدت و تعداد اقساط مصوب.

ب) بازپرداخت پلکانی اقساط با شیب 10 رشد سالانه برای خریداران بخشهای خصوصی و تعاونی، به ماخذ 100 درصد برای رقم میانه دوره اقساط.

ج) نرخ سود فروش اقساطی برای خریداران بخش‌های تعاونی و خصوصی واقعی به ترتیب معادل 20 و 21 درصد و سایر خریداران معادل 23 درصد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعلام شرایط تخفیف ۱۰ درصدی کل قرارداد واگذاری سرخابی‌ها
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  • فناوری در خدمت جنایت
  • مشکلات تبدیل وضعیت ایثارگران در وزارت نفت
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • تصاویری از مراسم امضای قرارداد واگذاری استقلال و پرسپولیس | تعیین تکلیف ۵ درصد از سهام باقیمانده
  • لحظه امضا قرارداد خریداران سهام پرسپولیس + ویدئو
  • امضای قرارداد فشار افزایی با ابهامات باقی مانده