Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از برخوار، با توجه به این فرمایش رهبر معظم انقلاب که فرموده اند: «موضوع امر به معروف موضوع جدیدی نیست، این تکلیف همیشگی مسلمانان است»، دوره آموزش مقدماتی امر به معروف از طرف ستاد خواهران شهرستان برخوار به مدت هشت ساعت طی دو روز در روزهای یک شنبه و دوشنبه هفته جاری با حضور اساتید توانمند و باتجربه در حوزه امر به معروف در آستان مطهر امامزاده ابراهیم علیه السلام برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این دوره با هدف ترویج امر به معروف و نهی از منکر و آموزش به گروه های مختلف که در شهرستان فعالیت دارند برگزار شد که بالغ بر ۲۰۰ نفر از بانوان ستاد امر به معروف شهرستان، بسیجیان و خدام امام زادگان در این دوره شرکت کردند.
یکی از اساتید امر به معروف و نهی از منکر در این دوره با ایراد سخنانی در خصوص شیوه ها و شناخت امر به معروف، بزرگ ترین آمر به معروف را حضرت حسین بن علی علیه السلام معرفی و تاکید کرد: امروزه وظیفه همه ما تبعیت از شخصیت بزرگ ایشان و ادامه دادن راه ایشان است.
استاد مطهر خو شاه کلید امر به معروف و نهی از منکر را انجام این فریضه مهم الهی به صورت محبت آمیز (خیر خواهانه)، مخفیانه و با بیان خوب عنوان کرد.
مسئول امر به معروف ناحیه مقاومت بسیج سپاه برخوار نیز در این دوره حضور داشت که در رابطه با قانون حمایت از آمران سخنانی را بیان و از خواهران در حوزه امر به معروف دعوت کرد.
رسول صادقیان تاکید کرد: اگر اهل امر به معروف و نهی از منکر شدید، بنیه معرفتی خود را بالا ببرید و در این حوزه فعال باشید.
مدیر آموزش و تحقیقات ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان نیز در پایان این دوره در مورد فلسفه و چرایی امر به معروف و نهی از منکر به سخنرانی پرداخت و عنوان کرد: امروزه فقط موضوع حجاب یک منکر نیست و لازم است به همه موارد دقت داشته باشیم.
حجت الاسلام و المسلمین معینی بزرگترین معروف ها را احترام به والدین دانست و تاکید کرد: سعی کنیم از خانواده های خود شروع کنیم و تذکر لسانی به گونه ای صورت بگیرد که باعث جاذبه باشیم نه دافعه.
وی یادآور شد: بهترین امر به معروف ها با روی خوش و رفتار زیبا قابل پسند است.
گفتنی است به افرادی که در این دوره به طور کامل شرکت داشتند، گواهی آموزش امر به معروف اهدا می شود.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۲۱۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلاف‌نظر درباره تصادف‌های پرماجرای تهران | نخستین قربانی؛ موسیقیدان مشهور یا روزنامه‌نگار معروف؟

همشهری آنلاین- حمیدرضا رسولی:آمار قربانیان تصادفات درون‌شهری گاهی اوقات اهالی تهران را شگفت‌زده می‌کند، اما بد نیست بدانید که خطر تصادف با وسایل نقلیه عمومی از همان نخستین روزهایی که اتومبیل به خیابان‌های پایتخت راه پیدا کرد وجود داشته و افراد مشهور هم گاهی قربانی بی‌مبالاتی برخی راننده‌ها شده‌اند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

گزارش‌های ضدونقیضی درباره نخستین سانحه رانندگی تهران منتشر شده که مربوط به ۲ دوره تاریخی است. علیرضا زمانی، تهران‌پژوه، درباره ماجرای نخستین سانحه رانندگی در تهران می گوید: «برخی منابع تاریخی مکتوب از غلامحسین درویش، معروف به درویش‌خان، موسیقیدان سرشناس دوره قاجار، به‌عنوان نخستین قربانی سانحه رانندگی در دارالخلافه نام می‌برند. طبق گزارشی که روزنامه وقایع اتفاقیه در سال ۱۳۰۵ منتشر کرده، درویش‌خان که عواید کنسرت‌هایش در گراند هتل را وقف نیازمندان کرده بود، بعد از پایان یکی از کنسرت‌ها و در مسیر برگشت به خانه‌اش درشکه‌ای کرایه می‌کند، اما هرگز به مقصد نمی‌رسد.»

درشکه حامل درویش‌خان در خیابان امیریه با اتومبیل فورد که از سمت مخالف می‌آمد تصادف می‌کند و درویش‌خان که از داخل درشکه به بیرون پرتاب شده بود به نظمیه تهران منتقل می‌شود، اما از این حادثه جان سالم به در نمی‌برد. درویش‌خان به دلیل ضربه مغزی ۵ روز در نظمیه بستری بود، تلاش پزشکان افاقه نکرد و مشهورترین موسیقیدان ایران در دوره قاجار نخستین قربانی تصادف در تهران لقب گرفت.

همچنین، معدود جراید دوره پهلوی اول از برخورد خودرو حامل وزیر پست و تلگراف وقت با تیر چراغ‌برق به‌عنوان یکی دیگر از نخستین تصادف‌هایی که در سال ۱۳۰۵ به وقوع پیوسته نام برده‌اند. این تصادف در خیابان سرچشمه رخ داده و به دلیل محکم بودن بدنه اتومبیل‌های آن دوره آسیبی به سرنشین‌ها وارد نشده است.

زمانی معتقد است معمای نخستین سانحه رانندگی در تهران کمی پیچیده شده است: «کشف بریده یکی از جراید تهران قدیم معمای نخستین تصادف تهران را پیچیده‌تر کرد. جریده‌ای که در اسفندماه ۱۳۰۶ گزارشی درباره نخستین تصادف تهران منتشر کرده و مدعی شده نخستین تصادف در ۱۲ آبان ۱۳۰۳ و آخرین ماه‌های حکومت قاجار در تهران رخ داده و به درگذشت فردی به نام عباسقلی‌خان باقرزاده که از روزنامه‌نگارهای معروف آن دوره بوده منجر شده است.»

ناصرالسلطنه دیبا، یکی از درباری‌های دوره قاجار و نویسنده کتاب معروف سفرنامه ناصری، که بارها با نصرالدین شاه به فرنگ رفته بود در این ماجرا نقش اول را ایفا کرده و این تصادف در خیابن علاء‌الدوله سابق (فردوسی فعلی) مقابل سفارت انگلیس به وقوع پیوسته است.

کد خبر 848272 برچسب‌ها تهران قدیم همشهری محله تهران

دیگر خبرها

  • تشکیل پرونده قضایی برای ضاربان آمر به معروف در کاشمر
  • اختلاف‌نظر درباره تصادف‌های پرماجرای تهران | نخستین قربانی؛ موسیقیدان مشهور یا روزنامه‌نگار معروف؟
  • دومین نمایشگاه صنعت موسیقی برگزار می‌شود
  • آزمون استخدامی مشاغل کیفیت بخشی آموزش و پرورش در قم برگزار می‌شود
  • دلسوزی شاگرد منتظری برای شهید مطهری/ تشکیل 700 پرونده برای مشاوران املاک یک استان!
  • امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر باعث پیشرفت و تعالی جامعه می شود
  • پرونده معاون امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان شفاف‌سازی شود
  • آزمون استخدامی آموزش وپرورش استان در۴۵ حوزه امتحانی برگزار می شود
  • سخنگوی قوه قضاییه: احضار افرادی در پرونده حوزه ازگل
  • تاکید بر برخورد قانونی با سایتهای ضد اخلاقی مازندران در فضای مجازی