Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، علی سید زاده روز شنبه در نشست دفتر مدیریت مصرف شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و اعضای کمیته آب بدون درآمد این شرکت افزود: این استاندارد برای سایر تجهیزات و بویژه کولرهای آبی نیز در دست تدوین است.
وی بیان کرد: در این ارتباط مقرر شده تجهیزات وارداتی آب بر و آب پخش نیز مطابق با استانداردهای مصرف آب مجوز مورد نیاز واردات آنها صادر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سیدزاده ادامه داد: در طول سال در بخش های شهری و روستایی به ترتیب 6 و 2 میلیارد مترمکعب آب در کشور تولید می شود.
وی یادآور شد: اکنون سرانه های مصرف شهری و خانگی در کشور به ترتیب 205 و 155 لیتر در شبانه روز است.
سیدزاده افزود: مصرف شهری مربوط به بخش های تجاری، عمومی و فضای سبز است.
وی در بخش دیگری ازسخنان خود با اشاره به طرح ساماندهی و هوشمندسازی منابع تامین آب و مبادی ورودی روستاهای مجتمع آبرسانی شهید عالی زنده بودی شهرستان تنگستان استان بوشهر اظهار داشت: این طرح در حوزه مدیریت مصرف نقش بسزایی ایفا کرده که با توجه به کارکرد مطلوب از قابلیت الگوی برداری مناسب برای سایر نقاط شهری و روستایی برخوردار است.
مدیرکل دفتر مدیریت و کاهش آب بدون درآمد شرکت مهندسی آب و فاضلاب گفت: طراحی این سیستم در ابعادی بزرگتر برای شهری مانند بوشهر که آب آن در فصل زمستان نیز جیره بندی است می تواند به مدیریت مطلوب آب کمک شایانی کند.
سیدزاده ادامه داد: با توجه به بحران کم آبی در کشور برای تامین آب شرب بخش شهری و روستایی مدیریت و کنترل مصرف اقدامی ضروری است.
7212/6043**
خبرنگار: عبدالصمد شهریاری** انتشار دهنده: خدانظر خواجه

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۲۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه ۱۳۷ پلی دوطرفه بین شهروندان بروجنی و مدیریت شهری

شهردار بروجن با بیان این که سامانه جامع و یکپارچه ارتباطات شهروندی ۱۳۷ در بروجن به‌طور رسمی آغاز به کار کرد، گفت: ۱۳۷ سامانه‌ای دوطرفه بین مردم و مدیریت شهری است که می‌تواند چرخه درخواست‌ها و شکایات مردمی را ثبت و انجام کارها را به طور هوشمند دنبال کند و نتایج پیگیری‌ها را به مردم گزارش دهد.

گرشاسب ریگی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: از امروز شهروندان بروجنی می‌تواند با مراجعه به درگاه https://137.borujen.ir برای اطلاع از ضوابط و قوانین، انجام امور مربوط به قسمت‌های مختلف شهرداری، طرح کردن شکایت‌ها و درخواست‌های خود از این سامانه استفاده کنند.

وی افزود: ۱۳۷ سامانه‌ای دوطرفه بین مردم و مدیریت شهری است که می‌تواند چرخه درخواست‌ها و شکایات مردمی را ثبت و انجام کارها را به طور هوشمند دنبال کند و نتایج پیگیری‌ها را به مردم گزارش دهد.

شهردار بروجن با بیان اینکه سامانه جامع و یکپارچه ارتباطات شهروندی ۱۳۷ در بروجن به‌طور رسمی آغاز به کار کرد، تصریح کرد: در سامانه ۱۳۷ موضوعات پرکاربرد در اختیار شهروندان قرار گرفته است تا شهروندان راحت‌تر مسائل خود را مطرح کنند، همچنین مردم می‌توانند با تماس با ۱۳۷ هرگونه درخواست، نظر، پیشنهاد یا گزارش فساد را به صورت محرمانه به اطلاع مدیریت شهری برسانند.

ریگی ادامه داد: تغییر روش‌های مدیریت فرسوده با روش‌های نوین فناوری مدیریتی و نظارتی هوشمند از سیاست‌های شهرداری بروجن است.

کد خبر 739541

دیگر خبرها

  • الزام استفاده از تجهیزات کاهنده مصرف آب برای صدور پایان کار
  • پیوست فرهنگی بوستان‌ها تدوین شود
  • ارزیابی کالا و خدمات در اردبیل زیر ذره‌بین کارشناسان اداره کل استاندارد
  • تدوین اولین استاندارد آموزشی اطفای حریق در قطار
  • بازدید مدیرکل بازرسی کردستان از مرکز مدیریت راه های استان
  • مشارکت مردم در بهینه‌سازی مصرف انرژی چگونه به جهش تولید و اقتصاد کمک خواهد کرد؟
  • مدیریت‌شهری قزوین پاسخگوی آب‌گرفتگی شهرک دانش باشد
  • تولید ۷۵ درصد برق نیروگاه‌های برقابی کشور در خوزستان
  • خطر بیخ گوش ماست
  • سامانه ۱۳۷ پلی دوطرفه بین شهروندان بروجنی و مدیریت شهری