Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@19:30:19 GMT

واردات برنج تا اطلاع ثانوی ممنوع است

تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۰۷۲۴۱۱

محمود حجتی در سفر خود به استان گیلان در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه ریزی دولت جهت صیانت از تولید ملی گفت:دولت به گونه ای برنامه ریزی کرده تا از تولیدات کشاورزی داخل همانند محصول استراتژیک برنج که مهم ترین محصول استان های گیلان و مازندران است، حمایت شود.

وی با اشاره به توقف واردات برنج از چهار ماه گذشته تا به امروز اضافه کرد:تا زمانی که بازار برنج از رکود خارج نشود، ثبت سفارش واردات انجام نمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر جهادکشاورزی از ادامه ممنوعیت واردات برنج تا زمان حصول اطمینان کامل از تعادل در بازار خبر داد و خاطر نشان کرد:از اوایل شهریور واردات برنج به کشور متوقف شده و ثبت سفارش نیز انجام نگرفته است.

حجتی باتأکید بر ضرورت ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا محصولات کشاورزی تصریح کرد:برای برقراری تعادل باید محصولات تولید داخل بتوانند از نظر تقاضا کشش قابل قبولی داشته باشند.

وی همچنین به رکود یک ماهه بازار داخلی نیز اشاره کرد و یادآور شد:بر همین اساس ممنوعیت واردات برنج را تمدید کردیم و تا زمان حصول اطمینان کامل از ایجاد تعادل در بازار این ممنوعیت وجود خواهد داشت.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۷۲۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران  جوان، قیمت کنونی هرکیلو بره نر را ۲۱۵ هزار تومان و دام سنگین  ۲۰۰ هزار تومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هر کیلو گوشت گوسفندی در فروشگاه ها و قصابی ها ۵۳۰ تا ۵۵۰ هزار تومان و گوشت نر گوساله ۰ تا ۴۲۰ هزار تومان است.

پوریان ادامه داد: عرضه گسترده دام زنده موجب شده تا گوشت به قیمت واقعی خود برسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام با بیان اینکه جمعیت دام سبک به بیش از ۷۱ میلیون راس و دام سنگین ۵.۵ میلیون راس رسیده است، افزود: با توجه به افزایش زایش دام ها در فصل بهار، روند جمعیت دامی افزایش می یابد که این مهم به نفع مصرف‌کنندگان داخلی است.

به گفته او، بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته واردات  روزانه گوشت گرم به ۶۰۰ تن می رسد.

پوریان گفت: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می شود. گفتنی است با توجه به زایش های زمستان و بهار امکان صادرات ۵۰۰ هزار راس دام به بازارهای هدف وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • مسیر جنوب به شمال هراز تا اطلاع ثانوی مسدود شد
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • تردد تهرانی‌ها در این مسیرها ممنوع/ اعلام مسیرهای جایگزین
  • ممنوعیت تردد در بزرگراه خرازی غرب تهران
  • تردد از جاده چالوس و آزادراه تهران –شمال به سمت مازندران ممنوع شد
  • ممنوعیت تردد از پل دسترسی به ۵ روستای ثلاث‌باباجانی
  • ترکیه تجارت با اسرائیل را به طور کامل متوقف کرد
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • فرصت سوزی و خستگی برای امروز کشور ممنوع است
  • کمیته فنی هوای پاک برای ممنوعیت سوزاندن بقایای کشت گندم برگزار شد