Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز آموزش فنی حرفه شهرستان فاروج گفت با تحقق 94 درصدی تعهدات آموزشی کل سال، فاروج رتبه نخست این موضوع را در استان به خود اختصاص داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  فاروج من؛ احمد دلیر گفت از ابتدای سال جاری تاکنون در مرکز آموزش فنی حرفه‌ای شهرستان فاروج 86 هزار نفر ساعت آموزش صورت گرفته که معادل 94 درصد از تعهدات آموزشی این مرکز برای کل سال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلیر پیش‌بینی سالانه برای این مرکز را 100 هزار نفر ساعت آموزش عنوان کرده و ادامه داد که این هدف از زمان بهره‌برداری مرکز در سال 90 تاکنون محقق نشده بود و بین 80 تا 86 هزار نفر ساعت آموزش متغیر بود.

رئیس مرکز آموزش فنی حرفه‌ای شهرستان فاروج همسویی دستگاه‌هایی که جامعه هدف‌دارند را عامل افزایش آموزش‌ها در مرکز دانست و گفت با رسیدن به ظرفیت پیش‌بینی‌شده برای آموزش و افزایش یکی از کارگاه‌ها این مرکز از حالت شعب شهری به مرکز ثابت تغییر وضعیت داد.

تنها مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان در حال حاضر 10 حرفه فعال در قالب 4 کارگاه دارد و علاوه بر آن، ظرفیت اجرای دوره‌های آموزشی آن تا 20 حرفه به‌صورت همزمان وجود دارد.

 

 

انتهای پیام./

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۸۰۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است

میثم حیدر‌هایی مدیر آموزش و پرورش دامغان ایجاد فضای آموزشی در مسکن مهر را یکی از دغدغه‌ها دانست و گفت: طبق آمارها، مسکن مهر دامغان دارای ۱۶۰۰ دانش آموز است و در حال حاضر ۲ فضای آموزشی و یک سالن ورزشی در این منطقه وجود دارد.

وی ادامه داد: اگر جمعیت هر مدرسه را ۴۰۰ دانش آموز درنظر بگیریم، مسکن مهر دامغان به ۲ فضای آموزشی دیگر نیاز دارد که یک آموزشگاه ۱۲ کلاسه با پیشرفت حدود ۴۰ درصد در این محدوده در حال ساخت است و باید یک فضای آموزشی دیگر ساخته شود.

مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است

حیدر‌هایی ضمن گرامیداشت هفته معلم، اظهار داشت: قدرشناسی از معلمان و احترام به فرهنگیان رسالتی بر دوش همه اقشار جامعه است و در این راستا، هفته معلم امسال ۲ فرهنگی نمونه استانی و ۹ فرهنگی نمونه در شهرستان دامغان معرفی و تجلیل می‌شوند.

وی به چالش نیروی انسانی در مجموعه آموزش و پرورش شهرستان اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جدید، مجموعه آموزش و پرورش دامغان در زمینه مدیریت موفق بود، اما نیاز است که این کمبود‌ها برطرف شود.

حیدر‌هایی خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی فعلی، ۲ هزار ساعت کمبود نیروی انسانی وجود دارد که شامل حدود ۱۰۰ نیروی دور متوسطه اول و دوم می‌شود که امیدواریم با توجه به جذب سال تحصیلی آینده آموزش و پرورش، این معضل و کمبود برطرف شود.

مدیر آموزش و پرورش دامغان گفت: طی ۱۰ سال اخیر این شهرستان در زمینه امتحانات نهایی رتبه اول استان سمنان را به خود اختصاص داد و تلاش می‌شود تا این رتبه حفظ شود.

حدود ۱۴ هزار دانش آموز دامغانی زیر نظر یکهزار و ۱۰۰ فرهنگی از پیش دبستانی تا پایه دوازدهم، به تحصیل مشغول هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • ۴۵ درصد دانش‌آموزان مازنی در فنی و حرفه‌ای تحصیل می‌کنند
  • آموزش مهارتی بیش از ۱۵ هزار کردستانی 
  • مراکز جوار کارگاهی امسال ۵۰ درصد افزایش می یابد
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • وزیر آموزش و پرورش : ساخت روزانه ۸ مدرسه در کشور/ امسال ۷۲ هزار معلم جذب می شوند