Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این مراسم سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان این که کاهش روزهای بستری بیماران در بیمارستان نمازی ضروری است گفت: به دلیل شهرت این مرکز درمانی و داشتن پزشکان متخصص و کارآمد از سراسر کشور بیماران بد حال به این مرکز آموزشی درمانی ارجاع داده میشوند که رسیدگی به این بیماران، بالا رفتن هزینههای این مرکز را به دنبال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر علی بهادر با تاکید بر این که بیمارستان نمازی نیازمند برخورداری از مدیریت قوی در زمینه کنترل هزینههاست افزود: باید بسیاری از هزینه های اضافی در این مرکز درمانی را کم کرد تا بتوان میزان هزینه ها را بر اساس بودجه مدیریت نمود.
وی با اشاره به این که سیاست وزارت بهداشت و سازمانهای بیمهگر نیز مدیریت هزینهها بر اساس بودجه است، اظهارداشت: در این زمینه باید خدمات درمانی را کم هزینه نمود و طوری هزینهها را مدیریت کرد تا با بودجه در نظر گرفته شده همخوانی داشته باشد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان این که بودجه سال آینده وزارت بهداشت نسبت به سال گذشته تنها 9 درصد رشد داشته است، گفت: در این خصوص به زودی جلسهای با نمایندگان مجلس خواهیم داشت و در خصوص افزایش میزان بودجه مراکز درمانی رایزنی خواهیم کرد.
وی افزود: با همکاری تمامی همکاران مراکز درمانی به تدریج در مسیر کاهش هزینهها حرکت کرده و بودجه را مدیریت میکنیم. در این زمینه تمامی خدمات درمانی که به حضور بیماران در بیمارستان نمازی نیازی ندارد به شهرستان ها انتقال داده می شود.
دکتر بهادر ادامه داد: در مراکز درمانی برخی شهرستانها بخشی از خدمات درمانی همچون آنژیوگرافی، جراحی قلب، شیمی درمانی و ... ارایه نمیشود و همین موضوع باعث میشود بسیاری از این بیماران از سراسر کشور به بیمارستان نمازی ارجاع داده شوند که این مساله باعث بالا رفتن هزینهها میشود. وی با بیان این که با یک پروتکل مشخص و ایجاد یک شبکه واحد باید بسیاری از خدمات درمانی به شهرستانها منتقل شود، گفت: این اقدام باعث میشود که در بسیاری از امور درمانی از دوباره کاری پرهیز شود و با هماهنگی تمامی واحدها میتوان از انجام دوباره کاریها در حوزه درمان جلوگیری کرد که در نهایت باعث کاهش هزینهها و ممانعت از شلوغی بیمارستان نمازی به دلیل تعدد بیماران ارجاعی می شود.
دکتر بهادر بیان داشت: اگر چه دوباره کاری در حوزه درمان بیماران برای بیمارستان نمازی درآمدزا است اما به نوعی هزینه نیز محسوب می شود چرا که هزینه آن را سازمانهای بیمهگر میدهند که این سازمان ها هزینه های خود را در نهایت از ما می گیرند.
در حاشیه این مراسم رییس بیمارستان نمازی شیراز در گفت و گو با خبرنگار «خبرجنوب» گفت: طی سال گذشته افزون بر 5/17 میلیارد تومان در بخش تامین تجهیزات پزشکی و غیرپزشکی و تاسیسات عمرانی هزینه شد.دکتر محمد رضا ادراکی افزود: از این میزان اعتبارات حدود 6 میلیارد تومان توسط وزارتخانه، 3 میلیارد تومان توسط دانشگاه علوم پزشکی شیراز، 2 میلیارد تومان توسط اداره اوقاف و امور خیریه فارس، 3 میلیارد تومان توسط خیرین و 5/4 میلیارد تومان نیز توسط بیمارستان نمازی تامین شده است.گفتنی است در آیین رونمایی 15 پروژه پزشکی و عمرانی، بخشهای نوجوانان، غدد کودکان ایمونولوژی، ICU استروک، ERCP دوم و ساختمان براکی تراپی مورد بهره برداری قرار گرفت. همچنین تخت های بستری پزشکی هستهای، مرکز مهارتهای بالینی و اتاق شیر مادران نیز به بهره برداری رسید ضمن آن که صندلی ارگونومیک جراحی طراحی شده نیز رونمایی شد.

 

46

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۰۵۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود

رئیس واحد بیماری‌های خاص و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، از ارائه خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، بهنام روندی امروز _ سه شنبه بیست و هشتم فروردین _ در جمع خبرنگاران با گرامیداشت روز جهانی هموفیلی، اظهار کرد: هموفیلی یک بیماری ارثی است که به دلیل اختلال فاکتورهای انعقادی، روند انعقاد خون در آن‌ها به کندی انجام می‌شود.

وی بیماری هموفیلی را در ۲ نوع A و B را بر اساس کمبود فاکتورها تعریف کرد و افزود: اگر این بیماران دچار زخمی شوند به علت اینکه فاکتورهایی در خون کم دارند، خونریزی بند نمی‌شود.

رئیس واحد بیماری‌های خاص و پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: این دسته از بیماران این کمبود فاکتور در خون را به صورت دارو (فاکتور انعقادی خون) که اکثراً تزریقی است، دریافت می‌کنند تا جایگزین کمبود مورد نظر شود.

وی ادامه داد: دریافت فاکتورهای انعقادی خون بستگی به شدت بیماری و نوع فاکتور کمبود در خون دارد؛ ممکن است بیماری هفته یک‌بار و یا بیماری ۶ ماه یک‌بار نیاز به دریافت فاکتور داشته باشد

روندی با اشاره به ارائه خدمت مرکز جامع بیماران خاص به بیماران هموفیلی، تصریح کرد: طبقه سوم کلینیک بوستان واقع در مجتمع بیمارستانی امام رضا (ع) شهر کرمانشاه از سال ۱۳۹۸ مختص بیماران خاصی است، تمام خدمت فوق به بیماران خاص از جمله هموفیلی، تالاسمی، ام. اس و شیمی‌درمانی اطفال به طور اختصاصی و رایگان انجام می‌شود.

وی با اشاره به ارائه خدمت رایگان ۲ پزشک فوق‌تخصص خون استان در مرکز جامع بیماران خاص، گفت: بیماران هموفیلی به دلیل دریافت خدمات تخصصی، پرستار مخصوص خود را دارند.

رئیس واحد بیماری‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه با بازگو کردن یکی از دغدغه‌ها و مشکلات این بیماران، خاطرنشان کرد: تمام خدمات و داروها ایرانی ارائه شده به بیماران رایگان است، اما برخی از این بیماران داروهای خارجی مصرف می‌کنند که دیگر شامل خدمات رایگان نمی‌باشد.

وی در خصوص تعداد بیماران هموفیلی در استان، گفت: طبق آخرین آمار، دانشگاه علوم پزشکی استان به ۱۹۸ بیمار هموفیلی خدمات ارائه داده، اما هستند بیمارانی که به دلایل مختلف درمان خود را از دیگر استان‌ها دریافت می‌کنند.

روندی در پایان با بیان اینکه رنگ قرمز نماد هموفیلی است، گفت: از روز گذشته با همکاری شهرداری و میراث فرهنگی، آثار باستانی طاق‌بستان، بلوار طاق‌بستان و پل قوسی لب‌آب شهر کرمانشاه به رنگ قرمز، نماد این بیماری درآمده است.

کد خبر 745200

دیگر خبرها

  • هلال‌احمر زنجان بیش از۳۹میلیارد ریال کمک‌هزینه درمانی پرداخت کرد
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به بیماران هموفیلی
  • بهره مندی بیش از یک هزار و ۵۰۰ بیمار هموفیلی از خدمات درمانی و مراقبتی
  • افتتاح ۱۲ پروژه بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم در کردستان
  • ◄ لیست پروژه های حمل ونقلی که در سال 1403 بودجه گرفتند+جدول
  • خدمات درمانی به ۱۹۸ بیمار مبتلا به هموفیلی در کرمانشاه ارائه می‌شود
  • اجرای طرح های اصلاح هندسی در ورودی های کمربندی شیراز
  • کمک ۱۰ میلیاردریالی خانواده ای نیک اندیش به مرکزی درمانی در شیراز
  • طرح مهم عمرانی خراسان شمالی در بودجه ۱۴۰۳ اعتبار گرفت
  • ۹ طرح مهم عمرانی خراسان شمالی در بودجه ۱۴۰۳ اعتبار گرفت