Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، آیت‌الله حسین نوری همدانی روز شنبه (۲۵ آذر) در دیدار اعضای ستاد برگزاری کنگره شهدای روحانی استان قم، با اشاره به فرازهایی از نهج‌البلاغه اظهار کرد: حضرت امیرالمومنین (ع) می‌فرمایند، خداوند جهاد را وسیله عزت و عظمت اسلام قرار داده است، یعنی عظمت اسلام ریشه و مایه از جهاد می‌گیرد، از این رو باید فرهنگ جهاد همیشه در جامعه برقرار و زنده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مرجع تقلید با اشاره به اینکه در قرآن کریم آیات فراوانی در باب جهاد آمده است، ادامه داد: امام خمینی (ره) از میان این آیات به آیه ۲۴ سوره توبه اشاره می‌کردند؛ در این آیه خداوند متعال اشاره دارد اگر تمام آن چیزهایی که انسان به آنها دلبستگی دارد نظیر پدران، فرزندان، همسر، عشیره، اموال و مسکن‌ها و تجارت در دل محبوب‌تر از جهاد باشد، باید منتظر آینده‌ای ناگوار بود.

وی با بیان اینکه هر زمان مردم به جهاد اهمیت دادند و در جبهه ها حضور یافتند، اسلام عظمت پیدا کرده است، گفت: علما نقش بالایی در این امر دارند و امام خمینی (ره) گفتند که علما نسبت به قشر خود بیش از همه اقشار در جبهه‌ها حضور داشتند؛ امروز هم باید کاری شود که فرهنگ جهاد و شهادت در جامعه گسترش پیدا کند.

آیت‌الله نوری همدانی در ادامه به خطبه‌های امیرالمومنان در نهج‌البلاغه با موضوع جهاد اشاره داشت و اظهار کرد: درد دل‌های امام علی (ع) در ‌طبه هایی مانند خطبه ۲۷، ۹۶، ۱۱۵ و ۱۱۶ نهج‌البلاغه در باب جهاد عجیب است.

این مرجع تقلید در بخش دیگر با اشاره به اقدام آمریکا در انتقال سفارت خود به قدس شریف عنوان کرد: خداوند متعال در سه جا حکم کرده است که بنی‌اسرائیل باید ذلیل باشند، این قوم مورد غضب پروردگار هستند، ننگ بزرگی است که این افراد بر ما مسلط شوند، همه مسلمان‌ها و آزادیخواهان جهان در مقابل این اتفاق مسئولند، مسلمانان باید در مقابل این اقدام هماهنگ شوند و انتفاضه جدید راه بیندازند.

وی با تصریح بر اینکه با محکوم کردن کاری پیش نمیرود و باید اقدام جدی صورت بگیرد، گفت: اگر قدس تصرف شود به این معناست که یک ملت محکوم به ذلت، بر ما غالب خواهد شد و این ننگ بزرگی برای همه مسلمانان است؛ دشمن امروز با تمام قوا پیش آمده، ما هم باید فکری کنیم و برنامه داشته باشیم.

منبع: ایسنا

502

آیت‌الله حسین نوری همدانی کنگره شهدای روحانی تصرف قدس نهج‌البلاغه بنی‌اسرائیل

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۰۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکتب امام صادق(ع) مروج ارزش‌های انسانی و اسلامی است

حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده با تسلیت سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) اظهار کرد: روش و سیره فردی و اجتماعی امام صادق (ع) یکی از بهترین الگوهای مورد نیاز مسلمانان است، به کارگیری این سیره در زندگی، راه حل مناسب و عملی برای بسیاری از معضلات و مشکلات امروز جوامع مسلمانان است.

وی تبلیغ عملی را مهم‌ترین روش تبلیغی ائمه دانست و خاطرنشان کرد: مؤثرترین روش امامان در عرصه تبلیغ، تبلیغ عملی بود، یعنی خود ایشان تجسم عالی ارزش‌های انسانی منطبق با تعالیم قرآنی بودند.

حجت الاسلام جعفرزاده با تبیین زندگانی آن امام همام گفت: حضرت امام صادق (ع) فردی بسیار راستگو و ساده زیست بوده و بسیار انفاق می‌کردند و به کسب روزی حلال اهمیت فراوان می‌دادند.

وی به ویژگی های رفتاری و فردی ایشان در ایجاد وحدیت رویه بین مردم آن زمان اشاره و تصریح کرد: از نگاه ائمه معصومین (ع) عالم واقعی کسی است که علمش همراه با عمل باشد و امام صادق (ع) در این زمینه می‌فرمایند؛ عالم کسی است که رفتار او گفتارش را تصدیق کند و هر کس که کردار او سخن وی را تصدیق نکند او بر خلاف گفته اش باشد، عالم نخواهد بود.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل همراهی و همرنگی با مردم را از صفات بارز امام صادق (ع) عنوان کرد و گفت: در روایات متعددی مطرح شده که حتی در شرایط بحرانی امام اجازه نمی‌داد برای وی و خانواده‌اش امتیازی قائل شوند و در تمامی بحران‌های اقتصادی و اجتماعی قناعت و همراهی با مردم را پیشه می‌کرد.

جعفرزاده بیان کرد: امام صادق (ع) توسط شاگردانش دستورالعمل‌های فردی، اخلاقی، اجتماعی و تربیتی را به مسلمانان آموزش داد تا از این رهگذر موفق شوند که مکتب اهل بیت (ع) را به جهان معرفی کند به گونه‌ای که رهنمودهای راهگشای آن بزرگوار در زمینه فردی، اجتماعی، سیاسی، تربیتی، برگ زرّینی در تاریخ شیعه است.

وی گسترش علوم دینی در زمان امام صادق (ع) را یادآور شد و بیان کرد: حضرت امام صادق (ع) در دوران امامت خویش توانست وسیع‌ترین دانشگاه اسلامی را پی‌ریزی کند و در این راستا توفیقات سرشاری به دست آورد به طوری که حدود ۴ هزار نفر از مجلس درس او با واسطه و بدون واسطه استفاده می‌کردند و بسیاری از آنان به مقامات عالی علمی و فقهی نائل شدند.

کد خبر 6096019

دیگر خبرها

  • اصل حج بر وحدت بین مسلمانان است
  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • تصاویری از قبرستان بقیع
  • عزاداری سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) در حوزه علمیه آخوند همدانی
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد فقه و نهضت علمی اسلامی است
  • مکتب امام صادق(ع) مروج ارزش‌های انسانی و اسلامی است
  • امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است
  • امام جمعه کرج: این واداده‌ها چرا در برابر کتک زدن دانشجویان آمریکا سکوت کردند؟
  • وعده صادق آب به خانه مورچه ریخت/ نمایش باطن حقوق بشر آمریکایی