Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل تبادار در هفتمین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان فارس با اشاره به نقش مهم بخش خصوصی در ایجاد اشتغال و تولید، اظهار داشت: بخش خصوصی فارس امروز باید بیش از هر زمان دیگری برای ایجاد اشتغال و تولید وارد میدان شود زیرا ما و مدیران دستگاه‌های اجرایی تسهیل امور برای حضور بخش خصوصی را در دستور کار قرار داده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سال 96 رو به پایان است و مدیران دستگاه‌های اجرایی باید با جدیت پیگیر جذب اعتبارات ملی برای پروژه‌های استان فارس باشند، بیان کرد: وضعیت اعتبارات ملی در کل کشور مناسب نیست اما جدیت و پیگیری مدیران استان و رفت و آمد به وزارتخانه مربوطه می‌تواند به بالا رفتن سهم تخصیص بودجه‌های ملی کمک زیادی کند.

تبادار تاکید کرد: باید گزارش عملکرد دستگاه‌های اجرایی استان فارس در زمینه تخصیص بودجه‌های ملی در صحن شورای برنامه‌ریزی استان مطرح شود تا مشخص شود کدام یک از دستگاه‌های عملکرد موفقی در جذب اعتبارات داشته‌اند.

استاندار فارس با بیان اینکه در سفر اخیر معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به استان فارس برای 27 مورد که شامل پروژه‌های فرهنگی، حمل و نقل، پروژه‌های درمانی و غیره بوده دستور تخصیص اعتبار ویژه گرفته شده است، افزود: امید است که دستاورد این سفر افزایش تخصیص بودجه به استان فارس و اختصاص اعتبارات بیشتر به پروژه‌های مهم این استان باشد.

وی با بیان اینکه در لایحه بودجه سال آینده توجه به مباحث مهمی مثل آب، محیط زیست، حمل و نقل ریلی، حمل و نقل عمومی و احیا بافت‌های فرسوده لحاظ شده است، خاطرنشان کرد: دولت در لایحه بودجه سال 97 به بحث تولید و اشتغال توجه ویژه‌ای داشته است.

اختصاص 72 میلیارد تومان اعتبار به پروژه‌های تاثیرگذار استان فارس

ساسان تاجگردون، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس نیز در این جلسه با بیان اینکه 72 میلیارد و 500 میلیون تومان از بودجه امسال به پروژه های تاثیرگذار استان فارس اختصاص یافته است، اظهار داشت: 5 میلیارد و 50 میلیون تومان از این اعتبار برای ایجاد بازارچه‌های صنایع دستی اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه 3 میلیارد تومان برای تولید و افزایش گل و گیاهان دارویی، 15 میلیارد تومان برای ساماندهی مجتمع‌های گلخانه‌ای و 7 میلیارد تومان برای ایجاد زیرساخت‌ها منطقه ویژه اقتصادی در نظر گرفته شده است، افزود: 15 میلیارد تومان برای تامین زیرساخت‌های شهرک بزرگ صنعتی شیراز و 6 میلیارد تومان نیز برای ساخت راه و زیرساخت‌ها در شهرک صنعتی کازرون، لار، فسا و گراش اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه در مجموع 51 میلیارد و 500 میلیون تومان برای این پروژه‌های کشاورزی، صنعتی و گردشگری در نظر گرفته شده است که در واقع برای توانمند کردن بخش غیردولتی باید به‌کار گرفته شود، افزود: سهم بخش صنعت 22.5 میلیارد تومان، بخش کشاورزی 35 میلیارد تومان و گردشگری و میراث فرهنگی نیز 15 میلیارد تومان است.

تاجگردن با بیان اینکه تخصیص این اعتبارات از جنس اسناد خرانه اسلامی با سر رسید یک و دو ساله است، گفت: صندوق توسعه کشاورزی، صندوق نوآوری و شکوفایی، صندوق کارآفرینی امید و بانک ملی به عنوان بانک و صندوق عامل برای پرداخت این تسهیلات در نظر گرفته شده‌اند.

وی با بیان اینکه مقرر شده که 5 درصد اعتبارات عمرانی برای کمک به صندوق توسعه کشاورزی اختصاص یابد رقمی معادل 16.4 میلیارد تومان برای آن پیشنهاد شده است، افزود: از این رقم یک میلیارد تومان به صندوق توسعه منابع طبیعی اختصاص می‌یابد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس با بیان اینکه 17 میلیارد تومان اعتبار نیز برای پروژه‌های خاص اختصاص یافته است، گفت: تکمیل مراکز بهداشتی زیر 10 تخت در شهرهای شیراز، جهرم، فسا و گراش، اقدامات تعمیری و تربیتی در زندان‌های شیراز و کازرون با 2.8 میلیارد تومان، تکمیل مجتمع‌های اداری با 4.5 میلیارد تومان و غیره از محل این 17 میلیارد تومان انجام می‌شود.

وی از اختصاص 2 میلیارد تومان اعتبار برای ساماندهی گلزارهای شهدا استان فارس خبر داد و گفت: 5.3 میلیارد تومان نیز به آسفالت راه‌های روستایی فاقد آسفالت اختصاص می‌یابد و برای تامین زیرساخت‌های شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان نیز 4.1 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده است.

تاجگردون همچنین از اختصاص 12 میلیارد تومان اعتبار برای پروژه‌های فرهنگی استان فارس خبر داد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۱۶۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید به امیدآفرینی نیاز دارد

ایسنا/اصفهان نماینده منتخب مردم اصفهان در مجلس خبرگان رهبری گفت: جهش تولید به امیدآفرینی در جامعه برای مشارکت در فعالیت‌های اقتصادی نیاز دارد.

حجت الاسلام مصطفی حسناتی در گفت‌وگو با ایسنا به اشاره به شعار سال و مشارکت بخشی مردم در فعالیت‌های اقتصادی، اظهار کرد: در محیط  پر امید امکان مشارکت بخش خصوصی فراهم خواهد شد و جهش تولید رقم می‌خورد.

وی افزود: بذر ناامیدی امکان مشارکت مردم برای تولید را کاهش داده و مانع از رونق اقتصادی می‌شود از این جهت باید امیدآفرینی در جامعه ایجاد شود.

امام جمعه نجف آباد رونق تولید را مستلزم مشارکت مردم و سرمایه گذاری بخش خصوصی دانست و تصریح کرد: زمینه سازی افزایش نقش مردم در اقتصاد به افزایش تولید کمک کرده و کاهش بیکاری و مشکلات معیشتی را به همراه دارد.

وی معتقد است رونق تولید با فعالیت بخش خصوصی افزایش یافته و به دنبال آن مشکلات معیتی و اقتصادی کاهش پیدا می‌کند.

به گفته حجت الاسلام حسناتی باید برای اقتصاد پویا برنامه‌ریزی بلند مدت صورت بگیرد و مسئولان در کنار یکدیگر ریل تولید را توسعه دهند و با حمایت از بخش خصوصی و رفع موانع تولید وضع موجود را اصلاح کنند.

وی با بیان اینکه مشارکت مردم در اقتصاد تنها مختص به صنعت نیست، تصریح کرد: بخش‌های مختلف اقتصادی و تولیدی باید مورد توجه قرار گیرد و همان مراکز کوچک صنعتی و تولیدی نیز حمایت شوند.

این عضو مجلس خبرگان رهبری معتقد است شرکت‌های تعاونی و فعالیت‌های جمعی در تحقق شعار سال برای جهش تولید و مشارکت مردمی نقش مهمی دارند و باید این زمینه‌ها نیز تقویت و توسعه پیدا کند.

وی آموزه‌های اسلامی و اعتقادی را نیز پشتوانه‌ای برای مشارکت در امر اقتصاد بیان کرد و یادآورشد: همواره علاوه بر توصیه به کار و تلاش فعالیت‌های جمعی و گروهی مثل تعاونی‌ها نیز سفارش شده که برای رونق اقتصاد نقش مهمی دارد.

حسناتی اضافه کرد: دشمن تلاش خود را برای رکود اقتصادی با هدف بر هم زدن نظم عمومی به کار گرفته تا نارضایتی ایجاد کند، اما با مشارکت مردم و تصمیم گیری‌های صحیح مسئولان گره‌های معیشتی رفع و اقتصاد پویا ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰۰ همت تسهیلات قرض الحسنه با هدف حمایت از تولید
  • اشتغال‌ زایی با تمرکز بر ظرفیت های موجود
  • اختصاص ۱۰۰ همت تسهیلات قرض الحسنه به تولید در ۱۴۰۳
  • شکوفه اندیشیدن در سرزمین خودروسازی
  • رشد اقتصاد در گرو اعتماد به سرمایه‌گذار بخش خصوصی است
  • ایجاد اشتغال برای ۱۳۰۰ نفر در کارگاه‌های سنگ‌شکن مجتمع سنگ آهن سنگان
  • توسعه مشاغل خانگی راهی برای ایجاد اشتغال و رونق تولید
  • اختصاص ۱۰۰ همت تسهیلات قرض‌الحسنه با هدف حمایت از تولید
  • ضرورت حرکت به سمت ارز تک نرخی
  • جهش تولید به امیدآفرینی نیاز دارد