Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مراسمی با حضور کاوه مدنی معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست، امید بزرگ حداد به عنوان سرپرست پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار معرفی شد.

در مراسمی با حضور کاوه مدنی معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست، امید بزرگ حداد به عنوان سرپرست پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار معرفی شد.

 

به گزارش «انرژی امروز» از سازمان حفاظت محیط زیست،مدنی در این مراسم با اشاره به تلاش‌های صورت گرفته طی ماه‌های اخیر برای تدوین راهبردهای آموزشی و پژوهشی سازمان حفاظت محیط زیست و طراحی روش ها و برنامه های مبتنی بر تجربیات بین المللی برای تحقق این راهبردها، گفت: با توجه به نیازهای نوین و برنامه های مدون شده، ایجاد تحول در پژوهشکده و دانشکده محیط زیست،  به عنوان دو بازوی مهم اجرایی سازمان در امور آموزشی و پژوهشی امری ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش و پژوهش سازمان حفاظت محیط زیست ضمن تاکید بر لزوم تطبیق برنامه ها و راهبردهای پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار با سیاست ها و اولویت های پژوهشی سازمان حفاظت محیط زیست، تصریح کرد: همچنین این پژوهکده باید ارتباطی نزدیک با معاونت آموزش و پژوهش سازمان داشته باشد.

مدنی افزود: انتظار داریم در آینده ای نزدیک، پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار به یکی از قطب های علمی کشور در حوزه محیط زیست و مراکز جهت دهی به تصمیم گیری های محیط زیستی کشور تبدیل شود.

وی خاطرنشان کرد: پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار نباید با نزول جایگاه خود،  به شرکت مشاور یا ارزیاب تبدیل شود.

این مقام مسئول ابراز امیدواری کرد: حضور چهره شناخته شده و اثرگذار عرصه پژوهش و دانشگاه، امید بزرگ حداد در راس پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار منتج به تغییراتی مثبت در روند فعالیت و جایگاه این مجموعه شود.

پژوهشکده باید مهر تایید تمام پژوهش‌های محیط زیستی باشد

بنابراین گزارش، بزرگ حداد نیز با اشاره به صحبت های مدنی مبنی بر ضرورت ارتقاء جایگاه پژوهشکده به قطب و گلوگاه تصمیم گیری های محیط زیستی برای سازمان حفاظت محیط زیست و کشور، گفت: پژوهشکده باید به درجه ای از اعتبار در کشور برسد که مهر تاییدی بر تمام پژوهش های محیط زیستی باشد.

 سرپرست پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار ضمن تاکید بر ضرورت بهره گیری از تجربه مدیران گذشته و ظرفیت کارکنان پژوهشکده، تصریح کرد: پژوهشکده نباید به فضایی برای انجام پروژه های اجرایی تبدیل شود زیرا بهره مندی درست از پتانسیل این مجموعه برای انجام کارهای پژوهشی می تواند منجر به ارتقاء جایگاه سازمان حفاظت محیط زیست شود.

وی ابراز امیدواری کرد: رویکرد جدید پژوهشکده باعث شود تا این مجموعه به بازویی برای تحقق اهداف سازمان حفاظت محیط زیست تبدیل شود.

 گفتنی است، پیش از آنکه امید بزرگ حداد با حکم عیسی کلانتری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به عنوان سرپرست پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار معرفی شود، ندا سلطانی مسئولیت این پژوهشکده را بر عهده داشت.

امید بزرگ حداد فارغ التحصیل رشته مهندسی عمران در مقاطع کارشناسی از دانشگاه تبریز، کارشناسی ارشد از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، دکتری از دانشگاه علم و صنعت ایران و پسا دکتری از دانشگاه های تورنتو کانادا و دیویس کالیفرنیا در آمریکا است.

وی که از سال ۲۰۱۴ جزء یک درصد دانشمندان برتر جهان می باشد، هم اکنون استاد برجسته دانشگاه تهران می باشد.

سرپرست پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار، در کارنامه کاری خود دارای عناوین و سمت های دیگری همچون معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی است و ترجمه و تالیفات کتب و مقالات متعددی در مجلات و همایش های ملی و بین المللی را در کارنامه خود دارد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۳۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ساخت و ساز غیرمجاز در منطقه حفاظت شده فومن

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان ؛ علیرضا حسین زاده بابایی گفت: ماموران یگان حفاظت محیط زیست، ساختمانی به مساحت ۵۰ مترمربع را که در منطقه حفاظت شده‌ی سیاهمزگی شهرستان شفت ساخته شده بود با همراهی کارشناسان منابع طبیعی و نیروی انتظامی و حکم قضایی تخریب و زمین ملی به حالت اولیه بازگردانده شد. 

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان فومن گفت: مردم در صورت مشاهده یا اطلاع از هرگونه تخلف محیط زیستی و یا تصرفات غیرمجاز در مناطق حفاظت شده ، موارد را به ادارات حفاظت محیط زیست و یا سامانه ۱۵۴۰ اطلاع دهند.

دیگر خبرها

  • ضرورت مشارکت آحاد جامعه در حفظ محیط زیست
  • عملیات اجرایی بخش دوم طرح های عمرانی حفاظت محیط زیست کلید خورد
  • توضیح سلاجقه درباره ایمن‌سازی قلمرو یوزپلنگ آسیایی
  • شناسایی ۶۲ واحد آلاینده در مه ولات
  • بهره برداری از پاسگاه محیط بانی صیدوا در مهدیشهر
  • پایش زیست محیطی مشترک واحد تولیدآلیاژ در شوط
  • تخریب ساخت و ساز غیرمجاز در منطقه حفاظت شده فومن
  • باید در حفظ ظرفیت گردشگری چهارمحال و بختیاری تلاش شود
  • معرفی واحد تولید کننده آلاینده محیط زیست به دستگاه قضا در گیلان
  • توسعه باید با دانش سنتی و بومی هر منطقه همراه شود