Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حقوق بشر وزیر دادگستری گفت: نیازمند حضور افراد و تفکرات اندیشمندان در حوزه حقوق سلامت هستیم، تا آنچه تامین کننده نیاز واقعی جامعه امروز است، تدوین شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجو  از اصفهان، محمود عباسی در نخستین کنگره بین‌المللی حقوق سلامت در زمینه حقوق متقابل پزشک و بیمار در دانشگاه آزاد اصفهان (خوراسگان) بیان داشت: آشفتگی در بین قوانین می‌بینیم که نیازمند یک سازماندهی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: نیازمند حضور افراد و تفکرات اندیشمندان در حوزه حقوق سلامت هستیم، تا آنچه تأمین کننده نیاز واقعی جامعه امروز ماست را تدوین کنیم.

معاون حقوق بشر وزیر دادگستری گفت: در مقابل نظریه قیم مآبانه‌ای که در دو دهه گذشته در کشور حاکم بود به نتیجه نرسیده چرا که نه بر منطبق آموزه‌های دینی است و نه با اسناد بالادستی هم خواند ندارد.

وی با تأکید بر این که نیاز به نظریه‌پردازی جدید داریم، گفت: اگر می‌گوییم حقوق متقابل بیمار و پزشک، تا زمانی که این دو را در کنار هم نبینیم مشکلات امروز را در آینده هم خواهیم داشت.

عباسی با اشاره به وجود قانون «برائت قبل از عمل» تصریح کرد: در قوانین کشورهای دیگر تحت این عنوان، قانونی وجود ندارد و حتی اهل سنت هم ندارند، این یک قانون تأسیسی شیعی است.

وی با اشاره به خاطره‌ای در خصوص قانون برائت قبل از عمل ابراز داشت: وقتی برای استاد فرانسوی این قانون را توضیح دادم برایش جالب توجه بود و خواست تا این موضوع را به عنوان مقاله در سطح جهان ارائه دهیم.

رئیس کنگره حقوق سلامت با انتقاد از ناکارآمد بودن بعضی از قوانین خوب یادآور شد: فرم برائت از قبل عمل را همراه بیماری که در آن لحظه استرس دارد می‌آورند تا امضا کند، این تضییع حقوق شهروندی نیست؟ از طرفی پزشک هم نگران است که محاکم قضایی در صورت بروز حادثه فرم را نمی‌پذیرند و بی‌ارزش می‌داند.

عباسی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به مواردی که گفته شد نیاز به بازبینی داریم برای قوانینی که تاثیری بر آن متبادر نیست، قوانین که با نیازهای امروز جامعه منطبق باشد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۳۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش‌هایی از قوانین مزاحم کسب‌ و کار شناسایی شده است

معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه گفت: بخش‌هایی از قوانین مزاحم کسب‌ و کار در قوه قضاییه و بخش‌هایی هم توسط خود دولت شناسایی شده تا در تعامل بین دولت و قوه قضاییه بتوانیم برای اصلاح این قوانین تلاش کنیم.

به گزارش ایسنا، بهزاد پورسید در همایش تأثیر متقابل حقوق بین‌الملل و حقوق داخلی در توسعه قوانین در گرگان گفت: باید قوانینی که مجلس برای تسهیل فضای کسب و کار و مهیا کردن زمینه‌های تولید تصویب کرده، شناسایی شود و البته در این بخش اقدامات خوبی در قوه قضاییه انجام شده است.

وی افزود: بخش‌هایی از قوانین مزاحم کسب‌ و کار در قوه قضاییه و بخش‌هایی هم توسط خود دولت شناسایی شده تا در تعامل بین دولت و قوه قضاییه بتوانیم برای اصلاح این قوانین تلاش کنیم.

معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه گفت: تلاش ما در عدلیه این است که تا حد ممکن، تسهیل‌گر در امور کسب‌ و کار باشیم و پرونده‌های قضایی و حقوقی مانع از تولید و کسب و کار نشوند.

پورسید همچنین در همایش تأثیر متقابل حقوق بین‌الملل و حقوق داخلی در توسعه قوانین که در دانشگاه آزاد اسلامی گرگان برگزار شد با اشاره با جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه گفت: گستردگی جنایات رژیم اشغالگر صهیونیستی به‌حدی است که در سطح جهانی هم دنیا فهمیده که این اقدامات با قواعد حقوق بین‌المللی هیچ انطباقی ندارد.

معاون حقوقی و امور مجلس قوه قضاییه افزود: در قوه قضاییه و در تعامل با دولت در حال بررسی هستیم که چه اقدام‌ حقوقی می‌توانیم علیه جنایت‌های رژیم صهیونیستی انجام دهیم.

وی گفت: همزمان با این تعامل در حال تدوین برخی پیش‌نویس‌ها مانند پیش‌نویس مبارزه با تروریسم هستیم که در صورت تصویب در مجلس، می‌تواند بخشی از خلاهای قانونی را برطرف کند. این پیش‌نویس قادر است، برخی اقدامات دولت علیه رژیم جعلی اسرائیل را نیز ساماندهی کند.

پورسید گفت: در نظام حقوقی داخلی کشور و در ارتباطات بین‌المللی نیازمند توجه به اسناد و مصوبات بین‌المللی به‌ویژه اسناد مصوب سازمان ملل هستیم و برگزاری این همایش از نظر علمی گام مقدماتی خوبی برای این موضوع است تا بتوانیم حرکت حقوقی خود را به سمت نیازهای داخلی با توجه به اسناد بین‌المللی پیش ببریم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نظارت دقیق دستگاه قضایی البرز بر عملکرد مدیران شهری
  • فرهنگ سازی در سبک زندگی و تغذیه سالم نیاز ضروری امروز است
  • شناسایی قوانین مزاحم حوزه کسب و کار در دستورکار است
  • بخش‌هایی از قوانین مزاحم کسب‌ و کار شناسایی شده است
  • اساس و پایه دانشگاه بر منزلت استاد نهادینه شده است
  • نهاد‌های غیر تخصصی برای جامعه پزشکی تصمیم گیری نکنند
  • رونمایی استاندار گیلان از نقاشی اسلم دیلمی اثر استاد محمد زحمتکش
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • حقوق فرهنگی خانواده در نظام حقوقی ایران