Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه «همشاگردی‌ها»، «هتل»، «ماجراهای خانواده تمدن»، «باغچه مینو»، «روزگار قریب»، «تبریز در مه» و همین طور «کلاه پهلوی»، از مشهورترین آثار او به عنوان بازیگر است. آخرین تصویری که از فیاضیِ 64 ساله در تلویزیون دیدیم، تله فیلم «یوسف هور» محصول سال 1391 بود. البته «کلاه پهلوی» هم که به تازگی پخش شد سال ها قبل ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با او به واسطه کمرنگ شدنش در تلویزیون و دلایل این اتفاق برای او و برخی هم‌صنفانش گفت‌وگو کردیم که خواندنی و قابل‌تامل است.
به‌جای بازیگر باتجربه، اقوامشان را می‌آورند
فیاضی با بیان این که این روزها به کتاب‌فروشی و نوشتن روی آورده است، می‌گوید: «متاسفانه مثل خیلی جاهای دیگر، سینما و تلویزیون هم درگیر فساد شده و کارگردانان و فیلم سازان ترجیح می‌دهند به جای بازیگر آموزش دیده و با تجربه، یکی از اقوام خود را به کار بگیرند که لازم نباشد دستمزد یک هنرمند را به او بدهند و فیلم‌شان ارزان‌تر تمام شود. هنرمندان هم سن و سال من، خود را وقف هنر کردند ولی الان کسی به یادشان نیست. گاهی حس می کنم ما خودمان را وقف کردیم برای هیچ! خیلی اوقات پیش آمده برای کار کردن با کارگردان ضعیفی که با اصول اولیه فیلم ‍‌سازی آشنا نیست، کلی انرژی گذاشته‌ام و آخر سر، کار خوبی در نیامده است.»
ما سیاهی‌لشکر مراسم هستیم
بازیگر سریال «روزگار قریب» اضافه می‌کند: «باز من بین هم سن و سال‌هایم، پُرکار ترم ولی آدم از تلویزیون و سینما چیزهایی می‌بیند که دلش می‌شکند. هرچند به تازگی در دو فیلم «نرگس مست» کار «سید جلال‌الدین دُری» و «کار کثیف» به کارگردانی «خسرو معصومی» ایفای نقش کرده ام اما به شکل کلی به این نتیجه رسیده‌ام که بی‌خیال شوم و انتخاب کردم که بیشتر وقتم را در کتاب فروشی‌ام بگذرانم. منتها مشکلات بازیگران را غیر از صنف‌شان، چه کسی باید حل کند؟ ما انجمن سینمایی ایران را داریم که جز مرگ یادی از هنرمندان نمی‌کند، حتی تولدمان را تبریک نمی‌گوید. همه مراسم‎ افتتاحیه و اختتامیه هم برای نور چشمی‎هاست و امثال بنده به‌خاطر وجود سیاهی لشکر در برنامه ها دعوت می‌شویم، بدون ذره‎ای حمایت! این انجمن سینمایی است که باید فهرست کارگردانان و فیلم‌سازان را چک کند و از آن‌ها بخواهد یادی هم از بازیگران قدیمی کنند.»
بازیگران قوی در کارهای ضعیف شرکت نمی کنند
فیاضی با گلایه از سازمان سینمایی اضافه می‌کند: «اگر شما صدایی از انجمن سینمای ایران شنیدی، من هم شنیده‌ام! اگر شما خبری یا حمایتی از بازیگران نسل قبل دیده‌ای، من هم دیده‌ام! در حالی که مشکلات اقتصادی و روانی گریبان‌گیر هنرمندان هم سن و سال من شده و نیاز به توجه دارند. ولی متاسفانه فهرست بازیگران آثار تصویری را بازیگران پرحاشیه ای مثل سحر قریشی و امثال آن پر کرده‌اند. دوره‌ای از سینما و تلویزیون بود که بازیگران بزرگی مثل فردوس کاویانی، آزیتا لاچینی و.... در تلویزیون و سینما بازی می‌کردند و روز به روز به محبوبیت‌شان افزوده می‌شد ولی به مرور فراموش شدند. البته برخی از آن ها مثل آقای کاویانی به دلیل بیماری و از دست دادن حافظه‌شان کم کار شده‌اند اما بقیه به خاطر ضعیف بودن کارها، نبود پیشنهاد کاری و امثال این از یاد رفته‌اند.»

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۵۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقد فیلم مست عشق + خلاصه، بازیگران و مدت زمان

«فیلم سینمایی مست عشق» به کارگردانی حسن فتحی، چند روزی است اکران عمومی شده و در سینماهای کشور به نمایش در آمده است. فیلم مست عشق رکورد فروش افتتاحیه سینمای ایران را زده و تنها پس از گذشت ۳ روز از اکران به فروش بیش از ۲۱ میلیاردی رسیده است؛ اما با این همه، مست عشق با نقدهای تند وتیزی مواجه شده است.

بازیگران مست عشق پارسا پیروزفر در نقش مولانا، شهاب حسینی در نقش شمس تبریزی، بوراک توزکوپاران در نقش سلطان ولد (پسر مولانا)، بوران کوزوم در نقش علاءالدین، هانده ارچل در نقش کیمیا خاتون (دختر مولانا)، بنسو سورال در نقش مریم، سلما ارگچ در نقش کِرّا خاتون (همسر مولانا)، حسام منظور در نقش حسام‌الدین چلبی، ابراهیم چلیک‌کول در نقش اسکندر، خالد ارگنچ در نقش بهاالدین ولد (پدر مولانا) خلاصه فیلم مست عشق این فیلم برشی از زندگی مولانا و شمس تبریزی در سال‌های ۶۴۰ تا ۶۴۵ هجری قمری می‌باشد که رابطه مولانا با شمس تبریزی، عشقی که مولانا به او داشت، تأثیر فراوان شمس بر زندگی و اشعار مولانا، و عشق او به خدا و عرفان او را به تصویر می‌کشد. مدت زمان مست عشق ۱۰۵ دقیقه می‌باشد.

دانلود صوت نقد فیلم مست عشق

کد خبر 749026

دیگر خبرها

  • (ویدئو) از دست دادن «مهاجرانی» یک اشتباه بزرگ در تاریخ تلویزیون بود
  • حدیث میرامینی ، بازیگر : مردم می‌گویند با این تلویزیون دروغگو همکاری نکن!
  • از وابستگی مطلق دفاعی به توان دفاعی و بازدارندگی رسیدیم
  • نقد فیلم مست عشق + خلاصه، بازیگران و مدت زمان
  • ببینید | اعتراف خنده‌دار مهران غفوریان در برنامه تلویزیون؛ حرکت جالب همسر آقای بازیگر علیه او
  • از اینجا رانده و از آنجا مانده
  • کنایه مجری صداوسیما به شایعه ضد انقلاب در خصوص بیماری بازیگر زن معروف + تصویر
  • حمله مستقیم نظامی ایران به رژیم صهیونیستی یک شاهکار نظامی بود
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود