Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - عضو شوراي شهر تهران، ري و تجريش، گفت: هزار ساختمان بلندمرتبه در شهر تهران بر روي گسل‌ها ساخته شده است و نياز است به طرح جامع و تفصيلي توجه بيشتري شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعي خبرگزاري فارس، احمد مسجدجامعي در سي‌امين جلسه علني شوراي شهر تهران، ري و تجريش پس از گزارش کميسيون معماري و شهرسازي اظهار داشت: تهران 8 ميليون و 800 هزار نفر جمعيت دارد که 2 ميليون و 700 هزار نفر در بافت ناپايدار و 1.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 ميليون نفر نيز در بافت فرسوده سکونت دارند.
وي بيان داشت: مشکل نيمي از جمعيت شهر تهران بافت فرسوده و ناپايدار است و دولت نيز بايد توجه ويژه‌اي به اين بخش داشته باشد و تسهيلاتي نيز قائل شود.
عضو شوراي شهر تهران، ري و تجريش افزود: بايد بافت فرسوده و ناپايدار را در جهات مختلف در اولويت قرار دهيم.
مسجدجامعي بيان داشت: بخشي از بافت تاريخي ما در مناطق 11، 7، 1 و 2 در بافت تاريخي قرار دارد، گفت: سياست‌گذاري‌ها در قالب بافت فرسوده بسيار حائز اهميت است و بايد به نحوي پيش برويم که موجب حفظ بافت و ميراث تاريخي در شهر شويم.
وي با اشاره به اينکه ميراث تاريخي را نمي‌توان امروز ساخت، گفت: به عنوان مثال ساختمان شهرداري تهران که در ميدان امام خميني (ره) واقع شده است بايد با نياز امروز و با توجه به بافت تاريخي آن ساخته شود.
عضو شوراي شهر تهران، ري و تجريش، بيان داشت: بايد اولويت ما به پروژه‌ها و فعاليت‌هاي محله محور باشد ما در گذشته به پروژه‌هاي بزرگ توجه کرديم که بخشي از آنها نيز نيمه‌تمام باقي ماند ولي مي‌توانيم به تکيه‌هاي تهران کمک کنيم و يا پارک‌هاي محله‌اي بسازيم که نيازهاي آن محله را برآورده کنيم.
مسجدجامعي افزود: در حال حاضر خيلي از محلات شهر تهران مدرسه ندارد و 30 درصد ترافيک اول مهر نيز به دليل مشکل شهرسازي ما است.
وي بيان داشت: هزار ساختمان بلندمرتبه در شهر تهران بر روي گسل‌ها ساخته شده است و نياز است به طرح جامع و تفصيلي توجه بيشتري شود.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۵۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ وحید نیک روش افزود: طرح ساماندهی گذر فدک در بافت تاریخی بوشهر نیز بر عهده اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان واگذار شده ولی تاکنون این مهم را به اتمام نرسانده است.   وی بیان کرد: چنانچه اداره کل میراث فرهنگی توان اجرای طرح را ندارد شورا و شهرداری بوشهر آمادگی دارند تا طرح ساماندهی گذر فدک را به اتمام برسانند.   نیک روش ادامه داد: بخش قابل توجهی از اعتبارات مدیریت شهری در بوشهر از محل اعتبارت ارزش افزوده است که در این زمینه از اداره کل مالیاتی استان خواسته شده سهم دقیق استان در این حوزه را مشخص کند.   وی گفت: اعتبارات ارزش افزوده بوشهر همچنان براساس جمعیت ۲۳۰ هزار نفری پرداخت می‌شود و این در حالی است که شهر به مرز ۳۰۰ هزار نفر رسیده است.   نیک روش یادآور شد: در سال گذشته پیش بینی‌ها برای پرداخت هزار میلیارد ریال اعتبارت ارزش افزوده به شهرداری بوشهر بود که از این میزان تنها هفت هزار میلیارد ریال آن محقق شد.   وی ادامه داد: پیش‌بینی شده امسال بین ۱۱ تا ۱۲ هزار اعتبارات ارزش افزوده به شهرداری بوشهر پرداخت شود که براساس روال سابق شاید این میزان نیز محقق نشود.   نیک روش گفت: این اعتبارات مصوب دولت و مجلس شورای اسلامی بوده از این رو انتظار می‌رود حق شهر بوشهر به طور تمام و کمال پرداخت شود.

دیگر خبرها

  • آرزوهای شیرین برای محله‌ای در دروازه تاریخ / «دروازه ری» در انتظار لباس نو
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • پایان کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر
  • تخصیص ۲۰ میلیارد تومان برای توسعه بافت تاریخی بوشهر
  • خسارت ندیدن بناهای بافت تاریخی زواره
  • بازآفرینی بافت تاریخی بوشهر با مشارکت مردم
  • کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر پایان یافت
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • مرمت طرح‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری در میبد