Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان  به نقل از کیتکو نیوز؛  اکثر تحلیلگران اقتصادی اعلام کردند که سیاست های پولی فدرال رزرو و سایر بانک های مرکزی بزرگ جهان عامل اصلی تعیین کننده قیمت طلا در سال آینده خواهد بود.

بعید به نظر می رسد که فدرال رزرو بتواند با سرعت مورد انتظار سرمایه گذاران، نرخ بهره را افزایش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر سیاست های سختگیرانه پولی سایر بانک های مرکزی جهان نیز مانع از افزایش چشمگیر ارزش دلار خواهد شد و این مساله در نهایت به نفع قیمت جهانی طلا خواهد بود.

تحلیلگران اقتصادی همچنین نسبت به افت احتمالی شاخص سهام در بازارهای بین المللی در سال ۲۰۱۸ میلادی هشدار می دهند، عاملی که می تواند موجب افزایش تقاضای مکان امن سرمایه گذاری برای طلا شود.

قیمت جهانی طلا در سال ۲۰۱۷ میلادی با رشد ۹ درصدی روبرو شده ولی نسبت به اوج قیمت های اوایل سپتامبر بیش از ۷۰ دلار کاهش داشته است.

فیل فیلین تحلیلگر ارشد موسسه پرایس فیوچرز در این باره گفت: ما یک سال واقعا خوب را برای طلا پیش بینی می کنیم. 

بارت ملک تحلیلگر ارشد موسسه تی دی اس گفت: بیانیه نشست اخیر فدرال رزرو آمریکا به نفع قیمت طلا خواهد بود. پایین بودن نرخ بهره واقعی در آمریکا در نهایت موجب افزایش تقاضا و قیمت طلا می شود.

موسسه تی دی اس پیش بینی کرده است که ارزش دلار آمریکا در سال ۲۰۱۸ میلادی کاهش خواهد یافت و این مساله به نفع قیمت طلا و سایر فلزات گرانبها خواهد بود.این موسسه پیش بینی کرده است که میانگین قیمت هر اونس طلا در سال آینده به ۱۳۱۳ دلار خواهد رسید.

کامرز بانک آلمان نیز پیش بینی کرد که میانگین قیمت هر اونس طلا سال آینده به ۱۳۲۵ دلار می رسد. بانک آمریکایی مریل لینچ هم اعلام کرده است که قیمت طلا طی سال آینده به طور متوسط به ۱۳۲۶ دلار خواهد رسید.

فلین بر این باور است که قیمت طلا طی سال آینده احتمالا تا ۱۴۰۰ یا حتی ۱۵۰۰ دلار نیز افزایش خواهد یافت. افزایش احتمالی نرخ تورم آمریکا طی ماه های آینده نیز می تواند عامل مثبتی برای افزایش تقاضا و قیمت جهانی طلا باشد.

این در حالی است که برخی موسسات مالی و بانک های بین المللی نیز معتقدند که قیمت طلا طی سال آینده تحت تاثیرسیاست های سختگیرانه پولی بانک های مرکزی و تقویت ارزش دلار با کاهش روبرو می شود. بانک سوسایت جنرال فرانسه پیش بینی کرده است که میانگین قیمت طلا سال آینده به ۱۱۷۵ دلار خواهد رسید.

موسسه کاپیتال اکونومیکس نیز پیش بینی کرده است که قیمت طلا تا سه ماه پایانی سال آینده به ۱۲۰۰ دلار می رسد.

انتهای پیام/

افزایش  قیمت طلا تا سه ماه پایانی سال آینده

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۰۹۹۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی / احتمال اصلاح نرخ دلار

مهدی منصوری بی دکانی، استاد اقتصاد و تحلیلگر مسائل اقتصادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره اثرات تغییرات نرخ ارز گفت: دولت ارز مورد نیاز واردات را بر اساس نرخ نیما تأمین می‌کند؛ بنابراین نباید اثر تغییرات نرخ ارز در بازار غیر رسمی را روی کالاها مشاهده کنیم؛ اما به علت وجود اقتصاد سایه قیمت کالاها در اثر نوسان بازار آزاد تغییر می‌کنند.

وی افزود: اقتصاد سایه نظمی بیمارگونه است که باعث اعوجاج‌هایی در اقتصاد واقعی می‌شود و علل آن را می‌توان در بهرمندی فعالیت کنشگرهای خارج از بخش رسمی و در حقیقت در فساد سیستمی جست‌وجو کرد. فعالیت این کنشگران می‌تواند مؤثر از کیفیت حکمرانی و اثرپذیری از آن باشد.

منصوری بی دکانی اظهار داشت: سامانه جامع تجارت باید بازنگری شود تا رصد کالا و ارز به معنای واقعی صورت بگیرد؛ بنابراین ارز به نرخ نیما به واردکنندگان داده می‌شود؛ اما به علت اینکه در بخش نظارت با فساد مواجه هستیم قیمت کالاها افزایش می‌یابد.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی گفت: اگر حوزه نظارت به سمت هوشمندی نرود تمامی تلاش‌ها برای توسعه اقتصادی نتیجه‌ای نخواهد داد؛ در نتیجه باید سامانه‎‌هایی را ایجاد کنیم تا رصد ارز و کالا به خوبی صورت بگیرد یعنی مسیر قیمت گذاری شفاف شود در این صورت انتظارات اثر منفی روی قیمت‌ها نمی‌گذارد.

وی افزود: اجرای سیاست تثبیت به درستی از سمت رئیس کل بانک مرکزی اتخاذ شد؛ چون یکی از راه‌های گریز از مشکلات ارزی فاصله گرفتن از سیاست‌های صندوق بین المللی پول است که از اسفند ۱۴۰۱ تا به امروز شاهد سیاست گذاری صحیح فرزین در این حوزه هستیم.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی با اشاره به این موضوع که اگر نرخ ارز در برخی از مواقع از سیاست تثبیت تبعیت نکرده دلیل آن شوک‌های احساسی است، تاکید کرد: شوک‌های احساسی باعث شکستن مقاومت در تحلیل تکنیکال می‌شود؛ بنابراین سیاست‌گذاری نرخ ارز در شرایط فعلی درست است و این افزایش به علت سیاست‌گذاری‌های غلط سال‌های گذشته و مسائل سیاسی و جهانی است.

منصوری بی دکانی در پایان بیان کرد: حمله به کنسولگری ایران نیز در التهابات بازار ارز نقش داشته؛ اما با مدیریت فعلی بانک مرکزی و افزایش ثبات ارزی در آینده به اصلاح نرخ نزدیک خواهیم شد.

کد خبر 6085068 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • ناتوانی مردم آمریکا در پرداخت اقساط وام‌ها
  • طلا دوباره اوج گرفت/ قیمت جدید طلا امروز چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • انتقاد روزنامه دولتی ایران از تصمیم ایران خودرو/ بانک مرکزی: ۳۰۲ میلیون دلار نیمایی بدون مشتری ماند/ پیمان پاک: گوشت نه تنها افزایش قیمت نداشت، بلکه ارزان هم شد
  • قیمت برق استرالیا در آینده رکوردی تاریخی خواهد زد
  • پیش‌بینی جدید کیهان از نرخ ارز در بازار
  • قالیباف: تا هفته آینده گزارش جمع‌بندی موضوع ارز را به صحن می‌آوریم
  • راهبرد بانک مرکزی اشتباه است / زایش چهار درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار
  • زایش ۴ درصد تورم با افزایش ۱۰ درصدی قیمت دلار
  • پیش‌بینی جدید کیهان از نرخ ارز در بازار/ سقوط آزاد قیمت دلار چه زمانی اتفاق می‌افتد؟
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی / احتمال اصلاح نرخ دلار