Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارشاد در دیدار با سفیر آلمان، گفت: حضور ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت فرصتی برای تعامل بیشتر بوده و ما هم ازحضور آلمان در نمایشگاه تهران استقبال می‌کنیم.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در دیدار امروز خود با کلور برشتولد سفیر آلمان در تهران، ضمن اشاره به دیرینگی روابط فرهنگی، هنری، اقتصادی و سیاسی میان دو کشور گفت: در سال‌های اخیر روابط دو کشور نسبت به گذشته افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به ویژه در دولت آقای روحانی و فضای پسابرجام دریچه‌ای جدید از روابط میان ایران و آلمان گشوده شده است.

وی افزود: روابط فرهنگی به اعتبار پایدار بودن خود تاثیر بیشتری بر ملت‌ها و دولت‌ها نسبت به روابط اقتصادی، سیاسی و ... دارد و نقطه ارتباطی بین ایران و آلمان نیز وجود روابط فرهنگی و هنری بوده و هست.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت دوازدهم ادامه داد: فرصت‌ها و ظرفیت‌های فرهنگی و هنری بسیاری در ایران و آلمان وجود دارد که می‌توان از آنها با هدف گسترش روابط میان دو ملت و آشنایی آن‌ها از یکدیگر استفاده کرد که از آن جمله می‌توان به ظرفیت‌های سینمایی، هنرهای تجسمی، هنرهای نمایشی، موسیقی، کتاب، رسانه و ... اشاره کرد.

صالحی گفت: سینمای ایران دارای نیروهای خلاق و جوانی است که آینده درخشانی را برای آن رقم می‌زند. در حال حاضر نیز در حال برگزاری جشنواره بین‌المللی سینما حقیقت هستیم که فیلم‌های مستند قابل توجهی در آن به نمایش درآمده است.

وی با اشاره به استعدادها و ظرفیت‌های هنری کشورمان در حوزه‌های موسیقی، هنرهای تجسمی و نمایشی و ... افزود: تعامل در این زمینه نیز می‌تواند خط ارتباطی خوبی برای گسترش تعاملات و روابط فرهنگی و هنری دو کشور باشد. ایران دارای هنر موسیقی ملی، اقوام و نواحی است که جذابیت‌های زیادی برای گسترش روابط بین المللی دارد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در ماه‌های پیش رو همزمان با جشن‌های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، جشنواره‌های فیلم، موسیقی، تجسمی، نمایشی و ... فجر در ایران برگزار می‌شود که از حضور کشور آلمان در این جشنواره‌ها استقبال می‌کنیم.

وی گفت: گفتگو و تعامل میان اصحاب رسانه دو کشور نیز در شناخت بیش از پیش دو ملت تاثیرگذار است. نمایشگاه بین المللی کتاب تهران یکی از بزرگترین نمایشگاه‌های کتاب در منطقه و جهان محسوب می‌شود که ناشران و مولفان دو کشور می‌توانند در آن به گسترش مبادلات فرهنگی و هنری بپردازند. حضور ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت فرصتی برای تعامل بیشتر بوده و از حضور آلمان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز استقبال می‌کنیم.

صالحی با اشاره به برگزاری جایزه جهانی کتاب سال در ایران ادامه داد: این جایزه یکی از اقداماتی است که در آن به بهترین کتاب‌هایی که در حوزه اسلام شناسی به زبان‌های دیگر منتشر شده است از سوی رییس جمهور ایران اعطا می‌شود. این جایزه نیز فرصت مناسبی برای شناخت دو کشور از یکدیگر و گسترش تعاملات فرهنگی میان آن‌ها می‌تواند باشد.

بر اساس این گزارش، در این دیدار کلور برشتولد سفیر آلمان در تهران نیز ضمن اشاره به قدمت روابط ایران و آلمان گفت: ایرانی‌ها و آلمانی‌ها ارتباطات زیادی با یکدیگر دارند و از ظرفیت‌های بسیاری در حوزه‌های فرهنگی و هنری برخوردار هستند.

وی افزود: از طریق برقراری روابط فرهنگی و هنری می‌توانیم روابط دو ملت و دولت را بیش از پیش گسترش دهیم.

سفیر آلمان در تهران ادامه داد: ما آمادگی همکاری‌های مشترک فرهنگی و هنری  با کشور ایران را در تمامی زمینه‌های سینمایی، موسیقی، هنرهای نمایشی و تجسمی، کتاب و ... داریم.

وی با اشاره به تفاهم نامه فرهنگی و هنری که میان دو کشور وجود دارد، افزود: اینگونه تفاهم نامه‌ها فرصت مناسبی برای گسترش همکاری‌های مشترک فرهنگی و هنری میان ملت‌ها است.

در این دیدار محمدمهدی حیدریان رییس سازمان سینمایی، سمعی و بصری، محسن جوادی معاون امور فرهنگی، سیدمحمدمجتبی حسینی معاون امور هنری و عباس خامه‌یار معاون امور بین‌الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی حضور داشتند.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۲۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمایشگاه کتاب امسال فضای بیشتری دارد

همشهری آنلاین- گروه فرهنگی: مریم سادات ظهوریان عضو شورای سیاست‌گذاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران درباره تغییرات پیش روی نمایشگاه سی‌وپنجم، گفت: فضاهای نمایشگاهی با توجه به تکمیل‌تر شدن فضای مصلی امام خمینی(ره)، امسال وسیع‌تر است و فضای بهتر و بیشتری در اختیار نمایشگاه کتاب قرار گرفته است. با تکمیل فضاهای مصلی امام خمینی(ره) حتی بخش‌هایی که در دوره‌های قبل در اختیار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بود به نحو کاملتری در اختیار ناشران قرار می‌گیرد. به طور کلی نظم نمایشگاه کتاب هر سال بیشتر شده و از تجربه سال‌های قبل نیز بهره‌برداری می‌شود.

توسعه دیپلماسی فرهنگی با نمایشگاه کتاب

امیرحسین بانکی‌پورفرد عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره نقش و جایگاه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در توسعه دیپلماسی فرهنگی کشور، گفت: نمایشگاه کتاب تهران یک جمع‌بندی از کل فضاهای فرهنگی کشور در بازه زمانی یکسال گذشته محسوب می‌شود، که به صورت یکجا می‌توان تأثیر آن را بر دیگر شئون مشاهده کرد. در بخش بین‌الملل نمایشگاه نیز که کتاب‌هایی از ناشران دیگر کشورها عرضه می‌شود، زمینه برای دیپلماسی فرهنگی فراهم است و می‌تواند نقطه اصلی مزیت کشور ما در جهان اسلام و کل دنیا باشد. از این نظر کمتر به این کارکرد نمایشگاه توجه شده است.

حس خوب نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

حسین ریگی، کارگردان سینما که با فیلم «میرو» در چهل و دومین جشنواره فیلم فجر حضور پیدا کرده بود، با اشاره به رویداد فرهنگی بزرگ سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: وقتی به نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران وارد می‌شویم متوجه جنب و جوش کسانی خواهیم شد که کتاب و مطالعه در زندگی‌شان تاثیر گذاشته است. آنها حامل یک انرژی مثبت هستند و فکر می‌کنم این حس خوب همچنان در نمایشگاه جاری است.

فراخوان مشارکت مردمی در تولیدات رسانه‌ای

کمیته روابط عمومی نمایشگاه درنظر دارد، از شهروند – خبرنگارانی که درباره این دوره از نمایشگاه کتاب در صفحات یا کانال های خود در شبکه‌های اجتماعی تولید محتوا می‌کنند یا به بازنشر اخبار ستاد خبری نمایشگاه می‌پردازند، تقدیر کند. آن دسته از شهروند – خبرنگارانی که علاقه مند هستند در فاصله بین اول اردیبهشت تا پنجم خرداد ۱۴۰۳ اخبار یا محتواهایی مرتبط از روند آماده سازی تا روزهای برپایی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را منتشر کنند، می‌توانند در این فراخوان شرکت کنند.

کد خبر 845799 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها کتاب - نویسندگان و پدید آورندگان نمایشگاه بین‌المللی تهران کتابخانه، کتابخوانی، کتابداری نمایشگاه

دیگر خبرها

  • دیپلماسی فرهنگی می‌تواند پیوست برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باشد
  • نمایشگاه کتاب امسال فضای بیشتری دارد
  • پیرنگ جدی نمایشگاه امسال موضوع فلسطین و غزه خواهد بود
  • ساعت کار نمایشگاه کتاب و پیشنهاد گذاشتن صندوق رأی
  • نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران الگوی مدیریتی مشارکت در بین رویداد‌های کشور است
  • شهرآفتاب مساحت لازم برای نمایشگاه کتاب را ندارد
  • جزئیات برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران اعلام شد
  • اعلام جزییات و ساعت بازدید نمایشگاه کتاب
  • جزئیات و ساعت بازدید نمایشگاه کتاب اعلام شد
  • جزئیات و ساعت بازدید نمایشگاه کتاب اعلام شد/ چرا باز هم مصلی محل برگزاری شد؟