Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که در حوزه محیط زیست مورد بحث است موضوع سفیدبالک‌هاست گفت: مقرر شده با کاشت گونه‌های دیگری در میان درختان زیتون و توت و همچنین هرس و سوزاندن سرشاخه درختان در فصل زمستان جمعیت این حشرات را در شهر تهران کنترل کنیم.

زهرا صدراعظم نوری امروز در جلسه علنی شورای شهر تهران در تشریح گزارش 100 روزه کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا گفت: این کمیسیون در چهار محور سلامت، محیط زیست، ایمنی و مدیریت بحران و خدمات شهری فعالیت‌های خود را پیگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چهار حوزه گسترده‌ای که با سه کمیته و کارگروه‌های ذیل این کمیته‌ها پیگیری می‌شوند و علاوه بر اینها موضوع باغات نیز به صورت جدی و به عنوان فعالیتی مضاعف در کمیسیون سلامت پیگیری می‌شود.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، وی افزود: در این مدت از فعالیت شورا کمیسیون سلامت و محیط زیست 28 جلسه برگزار کرده و 12 جلسه توسط کمیته سلامت، 12 جلسه توسط کمیسیون محیط زیست و 11 جلسه نیز توسط کمیته ایمنی برگزار شده است. در همین مدت 47 طرح در کمیسیون سلامت مورد بررسی قرار گرفته که عمدتا این طرح‌ها از دوره چهارم شورای اسلامی شهر تهران باقی مانده بودند و بعضا توسط شورا و شهرداری نیز طرح و لوایحی به شورا ارائه شده بود. در این مدت حدود 1107 نفر ساعت حضور اعضاء و کارشناسان در جلسات کمیسیون‌ها و کمیته‌ها بوده و 48 نظر کارشناسی نیز در طرح‌ها و لوایح داده‌ایم.

وی ادامه داد: پنج معاونت و شرکت گزارش‌هایی را به کمیسیون سلامت ارائه کردند که همگی آنها مورد بررسی قرار گرفت. همچنین 10 تذکر مجموعا توسط اعضای کمیسیون سلامت در صحن شورا قرائت شد و دو نطق پیش از دستور نیز در این مدت توسط اعضای این کمیسیون ارائه شده است.

وی با اشاره به سازمان‌ها و شرکت‌ها و معاونت‌هایی که با کمیسیون سلامت و محیط زیست شورا به صورت مستقیم در تماس هستند، گفت: جلساتی با سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی، اداره کل سازمان حفاظت محیط زیست استان تهران، سازمان هواشناسی، سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار، سازمان پسماند، سازمان پیشگیری و مدیریت بحران، مدیریت محیط زیست، بوستان‌ها و فضای سبز برگزار شد و بازدیدی نیز توسط اعضای کمیسیون از این سازمان‌ها انجام گرفته است.

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه ساختار فعلی مرکز محیط زیست شهرداری تهران ساختاری موثر و منطقی است افزود: باید ساختار این مجموعه بهبود پیدا کند.

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران تاکید کرد: ما در پنجمین دوره شورای شهر با رای میلیونی مردم برای تغییر مدیریت 14 ساله شهر تهران به شورا راه پیدا کرده‌ایم. مدیریت 14 ساله گذشته با اقداماتی که برخی از آنها مثبت و برخی منفی قلمداد می‌شوند با رای مردم کار خود را به پایان داده و مردم تغییر رویکرد و ساختار را با رای میلیونی خود خواستار شدند.

وی افزود: شهر تهران با چالش‌های متفاوتی مواجه است که برای حل این چالش‌ها باید راهبردهایی برای مدت چهار سال فرصت داشته ارائه کند.

وی با اشاره به اینکه پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران بیش از آغاز به کار رسمی جلسات هم اندیشی خود را آغاز کرده بود، افزود: سه ماه قبل از آغاز به کار رسمی شورا ما جلسات خود را برگزار کردیم اما به هیچ گزارش موثقی دسترسی نداشتیم. در حال حاضر دسترسی به اطلاعات امکانپذیر شده اما سطح توقعات را متناسب با آنچه که در واقعیت وجود دارد باید تنظیم کنیم. با تمام محدودیت‌های موجود تلاش بسیار گسترده‌ای انجام شد. به شکلی که تمامی اعضای شورا تمام روزهای هفته را حضور داشته و دارند و در راستای حل چالش‌های شهر تهران تلاش می‌کنند.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر چالش‌های جدی شهر تهران در حوزه محیط زیست و لزوم سیاستگذاری و تعیین راهبردهای دقیق برای حل آنها گفت: یکی از موضوعاتی که در حوزه محیط زیست مورد بحث است موضوع سفیدبالک‌هاست که در راستای حل معضل مقابله با این حشرات جلسات متعددی برگزار شد و نظرات کارشناسان مورد بررسی قرار گرفت همچنین گزارشی از سازمان فضای سبز شهر تهران در این راستا درخواست کردیم که مشاور پروژه برای پیگیری موضوع و ارائه گزارش در جلسه حاضر  و مقرر شد در بازه زمانی منطقی چند ساله اقدامات به شکلی صورت بگیرد که بتواند مسئله سفیدبالک‌ها را در شهر تهران کنترل کند.

وی تاکید کرد: بی تردید حشرات در محیط زیست قابل حل نیستند. می‌توانیم شرایطی را ایجاد کنیم که حضور آنها آسیب زا نباشد. نوع سیاستگذاری‌ها و اقدامات باید به گونه‌ای باشد که زمینه افزایش آنها را کنترل کند. مقرر شده با کاشت گونه‌های دیگری در میان درختان زیتون و توت و همچنین هرس و سوزاندن سرشاخه درختان در فصل زمستان جمعیت این حشرات را در شهر تهران کنترل کنیم.

رئیس کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران در خصوص ارتقای ساختار سازمانی ستاد محیط زیست شهرداری تهران به مرکز و بروز برخی موازی‌کاری‌ها در میان بخش‌های مختلف شهرداری تهران به ویژه در حوزه محیط زیست، گفت: از اداره کل تشکیلات و همچنین مرکز محیط زیست شهرداری تهران درخواست کردیم که ساختاری مناسب پیشنهاد دهند تا مورد کارشناسی و نهایتا تصمیم گیری قرار گیرد. بی تردید این ساختار خیلی نمی‌تواند موثر باشد و منطقی نیز نخواهد بود. به ویژه در سطح مناطق که تاثیر مناسبی ندارد. قطعا جزو درخواست‌های ما این است که ساختار این مجموعه بهبود پیدا کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۲۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مونوریل قم پس از ۱۰ سال وقفه از سر گرفته می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، در آستانه نهم اردیبهشت روز ملی شوراها، رئیس شورای اسلامی شهر قم در نشست خبری روسای کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر قم به مناسبت روز ملی شورا‌ها در محل سالن اجتماعات شهرداری قم برگزار شد گفت: ادامه مونوریل قم یک موضوع حاکمیتی است و به زودی عملیات تکمیل آن آغاز خواهد شد.

آقای محسن محرری دقت در تنظیم بودجه، برقراری توازن و عدالت منطقه‌ای با هدف کاهش فشار به مردم را سیاست اصلی شورای اسلامی شهر قم بیان کرد و افزود: توزیع درآمد در مناطق شهری متناسب با نیاز هر محله از اهداف مهم شورای اسلامی شهر قم است.

وی در ادامه از میزبانی شورای اسلامی شهر قم از اجلاس شورا‌های استان‌ها در روز‌های ۲۶و ۲۷ اردیبهشت ماه خبر داد.

محرری با اشاره به برگزاری ۱۲۴ جلسه رسمی در دوره ششم شورای اسلامی شهر قم گفت: در این مدت ۸۲۰ مورد لایحه و ۷۸ طرح تنظیم و توسط شهرداری رسیدگی شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر قم هم با اشاره به سرانه ۱۰ میلیون تومانی عمرانی برای هر نفر گفت: روزانه ۳ میلیارد تومان برای پاکیزگی شهر قم هزینه می‌شود.

مجید اخوان با بیان اینکه بخشی از بودجه نقدی و بخشی غیر نقدی است افزود: از ۱۴ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه جاری شهرداری، ۲هزار و ۵۰۰میلیارد تومان شامل حقوق و دستمزد کارکنان و پرسنل سازمان‌هایی، چون آتش نشانی و خدمات ایمنی است که توسط شهرداری پرداخت می‌شود.

رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر قم هم با اشاره به طرح‌های در حال انجام توسعه شهرسازی گفت: در بخش تملکات، بازگشایی ۱۶ خیابان در مدت ۷ سال تقریبا تکمیل شده که در تاریخ شهرسازی کشور بی‌سابقه بوده است.

روح الله امراللهی بازگشایی خیابان شهیدان برقعی، شهید خسرو بیگی، شهید صادقی، جمهوری اسلامی ایران در منطقه ۲، تکمیل تملک مجموعه چهل اختران، بازگشایی محور عمار یاسر بعد از ۴۶ سال، تملک میدان تره بار بعد از ۳ دهه و تملک قبرستان نو، که تا ۴۰ روز آینده به پایان می‌رسد را از جمله اقدامات صورت گرفته در سه سال گذشته بیان کرد.

وی شهرسازی الکترونیک را یکی از چالش‌های مهم قم و برخی شهر‌های کشور دانست و افزود: روند پروژه شهرسازی الکترونیک به دلایل مباحث حقوقی زمین و فرایند صدور پروانه به کندی انجام می‌شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر قم هم با اشاره به انجام زیر ساخت‌های مناسب و متنوع بانک‌های اطلاعاتی برای شهرسازی الکترونیک گفت: متاسفانه به دلیل موضوعات حقوقی هنوز نتوانسته‌ایم به هدف اصلی یعنی صدور پروانه یک هفته‌ای دست یابیم.

وی درون سپاری نقشه برداری ها، خارج شدن مجموعه نظام مهندسی و صدور پروانه از خدمات شهرداری را از دیگر اقدامات پیش رو برای سرعت دهی به شهرسازی الکترونیک برشمرد.

امراللهی همچنین شهرسازی اسلامی ایرانی را از چالش‌های جدی عنوان کرد و خواستار تلاش همه مسئولان مربوط برای رسیدن به این هدف مهم شد.

رئیس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر قم هم ناآگاهی شهروندان از قوانین شهرداری و عدم شفافیت برخی طرح‌ها ودستورالعمل‌ها را مهم‌ترین عامل مراجعات شهروندان به کمیسیون حقوقی و نظارت دانست و افزود: در سال گذشته ۱۳۰ پرونده حقوقی، ۲۰۰ پرونده کیفری، ۹۰۰ مورد دیوان عدالت اداری، ۷۰ مورد مربوط به ماده ۳۸ و ۷۰ مورد حل اختلافات شهرداری، مراجعه داشتیم که بخش عمده آن مربوط به ناآگاهی شهروندان از قوانین شهرداری است.

وی گفت: انتظار می‌رود کلیه دستورالعمل‌ها، بهای خدمات و تعرفه‌ها به صورت کاملاً شفاف در سایت شهرداری در اختیار شهروندان قرار گیرد.

رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر هم در این جلسه ضمن تقدیر از تلاش خبرنگاران از آنان خواست؛ نیروی انتظامی را در اجرای طرح عفاف و حجاب نور همراهی نمایند.

مصطفی ملایی با بیان اینکه ۸۰ درصد برنامه‌های این کمیسیون مربوط به کودکان و نوجوانان می‌باشد افزود: در رصدی که صورت گرفته حدود ۱۰۰ مدرسه در قم نزدیک کافه و یا محل فروش دخانیات هستند که باید رسیدگی شود.

وی در خصوص حمایت از کنشگران اجتماعی در طرح امر به معروف و نهی از منکر در بوستان‌ها گفت: امسال ۷۰۰ میلیارد تومان برای این طرح در نظر گرفته شده است.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر قم هم با اشاره به اینکه شورا‌ها تجلی مشارکت مردم در ساختار حاکمیت هستند گفت: شورا‌ها جایگاه هدایت دارند که سیاست گذاری خرده و کلان شهر را بر عهده دارند، اما متاسفانه مورد بی مهری از سوی برخی مسئولان هستند.

حسین دهناد یکی از رویکرد‌های کلی در بودجه شورای ششم و کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر را اولویت دادن به پروژه‌های نیمه تمام عنوان کرد و افزود: طرح‌های شهدای پرواز، نماز، تقاطع ۳ سطح نماز، زیرگذر امام حسین (ع) در بلوار جمهوری و عمار یاسر در ششمین دوره شورای اسلامی شهر قم ۱۰ درصد پیشرفت داشتند که امروز بخش عمده‌ای از این طرح‌ها به پایان رسیده است.

وی از پایان کار‌های مطالعاتی و طرح‌های تونل امام موسی صدر، تقاطع مرجعیت، تقاطع سپاه و ارتش با هدف حل گره‌های ترافیکی شهر خبر داد و گفت: این طرح‌ها بر اساس اولویت و میزان بودجه سالانه در مرحله اجرایی قرار می‌گیرد.

رئیس کمیسیون زنان و خانواده هم جوانی جمعیت، حمایت از مشاغل خانگی با هدف تقویت اقتصاد خانواده و حمایت از محافل قرآنی را از اقدامات صورت گرفته در این کمیسیون بیان کرد.

نیازمند همچنین به تشکیل سامانه‌ای از سوی سازمان میادین برای حمایت بانوان و ایجاد بازارچه‌های ثابت و موقت اشاره کرد و گفت: به دنبال ایجاد بوستان‌های جدید ویژه بانوان هستیم چرا که این امر مطالبه بانوان شهر قم است.

در ادامه این جلسه به سوال برخی خبرنگاران هم پاسخ داده شد.

دهناد رئیس شورا در پاسخ سوال بسته بودن خیابان شهدای دروازه ری گفت: بازگشایی این خیابان صورت می‌گیرد و تملک‌های وادی السلام هم انجام شده است، اما چون واگذاری‌ها به شهرداری صورت نگرفته هنوز زیباسازی انجام نشده که این امر نیازمند همکاری بیشتر اداره کل اوقاف و امور خیریه می‌باشد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر قم در پاسخ به سوالی مبنی بر وجود اختلافات داخلی در شورای اسلامی شهر گفت: اختلافات داخل شورا هیچگاه باعث سوء استفاده نشده و همه اعضا دغدغه‌مند و پیگیر رفع مشکلات شهری هستند.

اخوان در خصوص پروژه شهید کاظمی و زمزم هم گفت: این دو پروژه، گرفتار چالش حقوقی سنگین شده است که خارج از مدیریت شهری بوده و در اختیار قوه قضاییه برای مزایده فروش و جذب شریک برای شهرداری می‌باشد که هنوز به نتیجه نرسیده است.

محرری هم در خصوص اختلافات شورا بر سر حذف مونوریل گفت: مونوریل موضوعی حاکمیتی است و طبق ابلاغیه دولت و سازمان برنامه و بودجه با ادامه طرح مونوریل تا پردیسان خط دوم متروی قم کنار گذاشته می‌شود و هیچ اعتبار ملی به آن اختصاص نمی‌یابد.

سخنگوی شورای اسلامی هم پارکینگ، طرح‌های میدان مطهری و امام موسی صدر را پروژه‌های کلیدی هسته‌ای مرکز شهر عنوان کرد و افزود: اولویت‌بندی‌ها باید فنی باشد نه سلیقه‌ای و فاز ۲ طرح امام موسی صدر با ۱۵۰ میلیارد تومان برای امسال اجرایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • تردد حدود ۳۰۰ سواری پیکان فرسوده در همدان
  • تردد حدود ۳۰۰ سواری پیکان فرسوده در همدان 
  • مونوریل قم پس از ۱۰ سال وقفه از سر گرفته می‌شود
  • ۸۰ درصد از نقاط آبگیر شهر قم شناسایی و رفع معضل شد
  • نشست شورا‌های محیط زیست در زاهدان
  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • معضل مدیریت پسماند چهارمحال و بختیاری بدون راهکار مانده است
  • پسماند و زباله معضل اصلی شهرها و روستاهای چهارمحال و بختیاری
  • پسماند معضل استان‌های زاگرس نشین
  • ورود دادستان قائم شهر برای حل معضل زیست محیطی (شیرآبه زباله)