Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج- مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج گفت: در آموزش و پرورش تمام اقدامات و تصمیم گیری هایی که براساس تحقیق و پژوهش انجام شده نتیجه موثری به دنبال داشته است.

به گزارش خبرنگارمهر، محمدسعید کنعانی امروز یکشنبه در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش در سنندج با اشاره به اینکه این مراسم هر سال در هفته آخر آذرماه برگزارمی شود،گفت: در طول تاریخ تحقیق و پژوهش سبب توسعه تمدن ها شده و  تمام دستاوردهای بشری حاصل این اقدام بوده و هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: در آموزش و پرورش  تمام اقدامات و تصمیم گیری هایی که براساس تحقیق و پژوهش انجام شده نتیجه موثری به دنبال داشته است.

وی با بیان اینکه در آموزش و پرورش  امکان تحقیق بنیادی وجود ندارد، بیان کرد: در عرصه دانش آموزی فعالیت های کاربردی هم چون جشنواره جابربن حیان،خوارزمی و جوان خوارزمی  که با بحث پژوهس مرتبط است هر سال برگزار می شود.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج افزود: در چند سال اخیر در رابطه با   بحث پژوهش های کاربردی  مشکل اعتباری داشتیم ولی در  اقدام پژوهی خوشبختانه شرایط بهتر بود و اقدامات خوبی هم انجام شده است.

کنعانی عنوان کرد: به  نسبت تعداد پرسنل و دانش اموزان تعداد شرکت کنندگان کم است و باید در راستای افزایش کمی تلاش شود.

وی اضافه کرد:  از سال ۹۰ سند تحول بنیادین مصوب شده، معلمان پژوهشگر ما می توانند به بررسی میزان اجرایی کردن راهکارهای این سند بپردازند.

وی بیان کرد:  میزان تاثیرگذاری چارچوب سنواتی و دستورالعمل ساماندهی نیروی انسانی و بررسی نقاط حادثه خیز مدارس سطح استان از دیگر مواردی است که پژوهشگران ما می توانند به بررسی آن اقدام کنند.

مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو سنندج عنوان کرد: تاثیرات فضای مجازی بر روی دانش آموزان،بررسی و شناسایی فعالیت های غیر اثربخش در مدارس وبررسی میزان بهره وری از امکانات هوشمند مدارس از دیگر مواردی است که پژوهشگران می توانند به آن بپردازند.


 

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۳۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ حامد دانشور دانش‌آموخته دکتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجری طرح «مدل سازی و تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده توان با ترانزیستور گسسته در محفظه شیلد روزنه دار» با بیان اینکه تقویت کننده توان یکی از بخش‌های اصلی هر تجهیز مخابراتی است، افزود: تأثیرپذیری الکترومغناطیسی این تقویت کننده یکی از مسائل مهم در عملکرد این تجهیزات است.

وی اشاره کرد: پژوهش‌های انجام شده در این حوزه، عملکرد کل مدار تقویت کننده تحت تابش میدان‌های الکتریکی مجاور آن را به صورت همزمان مورد تحلیل قرار نمی دهند. در این پژوهش، عملکرد کل مدار تقویت کننده توان تحت تابش میدان الکتریکی در یک محفظه شیلد روزنه دار به صورت تمام موج تحلیل شد.

محقق دانشگاه صنعتی امیرکبیر اضافه کرد: برای انجام این پژوهش، ابتدا یک تقویت کننده توان با مشخصات موردنظرطراحی گردید و سپس این تقویت کننده برای کاهش اثرات میدان‌های تابشی مجاور درون یک محفظه شیلد روزنه دار قرار گرفت.

وی ادامه داد: در ادامه با تحت تابش قراردادن این محفظه، تأثیرپذیری عملکرد تقویت کننده توان تحلیل شد.

فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیان کرد:  با استفاده از نتایج و روش ارائه شده در این پژوهش می توان تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تجهیزات مخابراتی مختلف نظیر موبایل و ماهواره‌های مخابراتی را با دقت بیشتر مورد بررسی قرار داد.

دانشور عنوان کرد: از نتایج حاصل از این پژوهش تاکنون دو مقاله منتشر شده که تمرکز اصلی آن ها روی تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده با تعمیم روش عددی تفاضل محدود حوزه زمان است.

این پژوهشگر دانشگاه صنعتی امیر کبیر،افزود: برای ادامه این پژوهش، با فراهم کردن ترانزیستور مورد استفاده در طراحی تقویت کننده توان موردنظر و ساخت این تقویت کننده، می توان نتایج حاصل از این پژوهش را با نتایج حاصل از اندازه گیری صحت سنجی نمود.

وی با اشاره به ویژگی‌های این پژوهش گفت:دقت بالاتر در تحلیل تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت توان در مقایسه با روش‌های دیگر و تحلیل های نرم افزاری و همچنین کاهش تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی مختلف به کمک محفظه شیلد روزنه دار از ویژگی های این تحقیق بوده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود معلم، نتیجه ناترازی در سالهای گذشته است
  • پایان بررسی جداول بودجه 1403 در کمیسیون تلفیق مجلس/ حقوق نیروهای خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • پایان بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در تلفیق/ حقوق نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش افزایش می‌یابد
  • اولویت‌ های حوزه حمل و نقل و مسکن بررسی شد
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی در تجهیزات مخابراتی
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • مشکل بیمه کارگران شهرداری سنندج با وعده حل نمی‌شود
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی
  • دینا قالیباف ادعای تجاوز را تکذیب کرد؛ تجاوزی در کار نبوده است فقط به من توهین شد/ نتیجه تحقیق مقام قضایی؛ توهینی در کار نبوده است/ برای ادعای دروغ پرونده جدید قضایی تشکیل شد