Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهرانا- ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به ظرفیتهای موجود فرهنگی و هنری تهران - برلین اشاره کرد و گفت: می توان با تحقق فرصتها و ظرفیت های سینمایی، هنرهای تجسمی، نمایشی، موسیقی، کتاب و رسانه با هدف توسعه روابط و آشنایی دو ملت از یکدیگر استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، سید عباس صالحی روز یکشنبه در دیدار با «کلور برشتولد» سفیر آلمان در تهران با اشاره به روابط دیرینه فرهنگی و هنری، اقتصادی و سیاسی دو کشور، افزود: طی سالهای گذشته روابط دو کشور نسبت به گذشته افزایش داشته به ویژه در دولت دوازدهم دکتر روحانی و فضای پسا برجام دریچه ای جدید از روابط میان ایران و آلمان گشوده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: روابط فرهنگی به اعتبار پایدار بودن خود تاثیر بیشتری بر ملت ها و دولت ها نسبت به روابط اقتصادی، سیاسی و دیگر حوزه ها دارد و نقطه ارتباطی بین ایران و آلمان نیز وجود روابط فرهنگی و هنری بوده و هست.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: سینمای ایران دارای نیروهای خلاق و جوانی است که آینده درخشانی را برای آن رقم می زند، اکنون نیز در حال برگزاری جشنواره بین المللی سینما حقیقت هستیم که فیلم های مستند قابل توجهی در آن به نمایش درآمده است.
وی با اشاره به استعدادها و ظرفیت های هنری کشورمان در حوزه های موسیقی، هنرهای تجسمی و نمایشی افزود: تعامل در این زمینه نیز می تواند خط ارتباطی خوبی برای گسترش تعاملات و روابط فرهنگی و هنری دو کشور باشد، ایران دارای هنر موسیقی ملی، اقوام و نواحی است که جذابیت های زیادی برای گسترش روابط بین المللی دارد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: در ماه های پیش رو همزمان با جشن های سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، جشنواره های فیلم، موسیقی، تجسمی، نمایشی و فجر در ایران برگزار می شود که از حضور کشور آلمان در این جشنواره ها استقبال می کنیم.
وی گفت: گفت و گو و تعامل میان اصحاب رسانه دو کشور نیز در شناخت بیش از پیش دو ملت تاثیرگذار است، حضور ایران در نمایشگاه کتاب فرانکفورت فرصتی برای تعامل بیشتر بوده و از حضور آلمان در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران نیز استقبال می کنیم.
صالحی با اشاره به برگزاری جایزه جهانی کتاب سال در ایران ادامه داد: این جایزه یکی از اقداماتی است که در آن به بهترین کتاب هایی که در حوزه اسلام شناسی به زبان های دیگر منتشر شده است از سوی رئیس جمهوری ایران اعطا می شود و این جایزه می تواند فرصت مناسبی برای شناخت دو کشور از یکدیگر و گسترش تعاملات فرهنگی میان آنها باشد.

**آمادگی آلمان برای همکاری مشترک فرهنگی و هنری با ایران
در این دیدار سفیر آلمان در تهران نیز ضمن اشاره به قدمت روابط ایران و آلمان گفت: ایرانی ها و آلمانی ها ارتباطات زیادی با یکدیگر دارند و از ظرفیت های بسیاری در حوزه های فرهنگی و هنری برخوردار هستند.
کلور برشتولد افزود: از طریق برقراری روابط فرهنگی و هنری می توانیم روابط دو ملت و دولت را بیش از پیش گسترش دهیم.
سفیر آلمان در تهران، آمادگی کشورش را برای همکاری های مشترک فرهنگی و هنری با ایران در تمامی زمینه های سینمایی، موسیقی، هنرهای نمایشی و تجسمی و کتاب اعلام داشت.
وی با اشاره به تفاهم نامه فرهنگی و هنری که میان دو کشور وجود دارد، افزود: اینگونه تفاهم نامه ها فرصت مناسبی برای گسترش همکاری های مشترک فرهنگی و هنری میان ملت ها است.
در این دیدار محمدمهدی حیدریان رئیس سازمان سینمایی، سمعی و بصری، محسن جوادی معاون امور فرهنگی، سیدمحمدمجتبی حسینی معاون امورهنری و عباس خامه یار معاون امور بین الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی حضور داشتند.
فراهنگ ** 1355 **1055
دریافت و تنظیم: علی اکبر قزوینیان**انتشار: زینب کارگر

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۳۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی ترکمنستان برای افزایش فعالیت شرکت‌های ایرانی در این کشور

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که به ترکمنستان سفر کرده است، با «سردار بردی محمدف» رئیس جمهور این کشور دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش ایسنا،حسین امیر عبداللهیان در این دیدار با تاکید بر اهمیت و اولویت توسعه روابط با همسایگان بویژه ترکمنستان در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، با ارزیابی مثبت از روند رو به رشد روابط دوجانبه، به اقدامات صورت گرفته از سوی مراجع ذیربط ایرانی برای اجرای توافقات صورت گرفته بین دو کشور از جمله در حوزه های اقتصادی تاکید کرد.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران، با اشاره به برگزاری نشست کمیسیون مشترک اقتصادی، کمیسیون همکاری های کنسولی و مرزی و توافقات صورت گرفته برای توسعه همکاری های اقتصادی دو کشور در زمینه گاز، برق، مدیریت آب، حمل و نقل و ترانزیت، اجرای طرح های زیربنایی و افزایش مبادلات بازرگانی، توسعه همکاری‌های دو کشور در موضوعات منطقه ای و بین المللی را مورد تاکید قرار داد.

رییس جمهور ترکمنستان نیز در این ملاقات با اظهار رضایت از سطح عالی تعاملات دوستانه و برادرانه دو کشور، از این همکاری ها به عنوان نمادی از روابط دوستانه در منطقه یاد کرد.

بردی محمدف با اشاره به تجارب مثبت اجرای طرح های زیربنایی توسط شرکت های ایرانی در ترکمنستان، در خصوص فراهم کردن زمینه افزایش فعالیت شرکت های ایرانی در کشورش اعلام آمادگی کرد. 

در این دیدار همچنین در خصوص برخی مسائل منطقه ای از جمله مبارزه با تروریسم، برقراری صلح و ثبات در افغانستان و همچنین دریای خزر تبادل نظر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تحریم‌های آمریکا مانع روابط بانکی و توسعه تجاری اسلام‌آباد-تهران است
  • اولویت ایران برای توسعه روابط با ترکمنستان
  • افزایش بدهی دولت آلمان و تداوم رشد منفی اقتصادی برلین
  • تاکید امیرعبداللهیان بر اولویت ایران برای توسعه روابط با ترکمنستان
  • امیرعبداللهیان با رئیس جمهور ترکمنستان دیدار و گفت‌وگو کرد
  • دعوت رئیس جمهور ترکمنستان از شرکت‌های ایرانی
  • اعلام آمادگی ترکمنستان برای افزایش فعالیت شرکت‌های ایرانی در این کشور
  • نقش راهبری هنرمندان در تحقق شعار سال
  • عراق همچنان «خویشاوند» ایران / روابط تهران- بغداد در ۱۴۰۲
  • تهران-آنکارا در مسیر تجارت ۳۰ میلیارد دلاری