Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر عامل شرکت انتقال گاز ایران با اشاره به چشم انداز ۱۴۰۴ گفت: میزان انتقال گاز از ۲۴۰ میلیارد متر مکعب گاز به ۴۰۰ میلیارد مترمکعب افزایش می یابد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، سعید توکلی در نشست خبری که بعد از ظهر امروز برگزار شد در خصوص فعالیت‌های این شرکت بیان کرد: شرکت انتقال گاز ایران از نظر حجم تاسیسات در رتبه نخست آسیا و رتبه ۴ را در دنیا دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: در ۲۳ آذر ماه امسال ۷۴۶ میلیون متر مکعب از شبکه انتقال گاز داشته است که در مقایسه با سال گذشته ۵۲ میلیون متر مکعب افزایش یافته است.

 مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران با اشاره به چشم انداز افق ۱۴۰۴ گفت: در حال حاضر ۳۶ هزار کیلومتر خط لوله انتقال گاز بوده که رشد ۲۶ درصدی را نشان می‌دهد و این میزان در سال ۱۴۰۴ به ۴۵ هزار کیلومتر خواهد رسید. همچنین ۷۴ مرکز انتقال به بهره برداری رسیده است.

 توکلی در ادامه افزود: در حال حاضر ۷۹ ایستگاه تقویت فشار وجود دارد که در چشم انداز ۱۴۰۴ به ۱۳ ایستگاه تقویت فشار خواهد رسید. همچنین میزان انتقال گاز از ۲۴۰ میلیارد متر مکعب گاز به ۴۰۰ میلیارد مترمکعب افزایش خواهد یافت.

خبر درحال تکمیل..

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۴۷۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود بیش از ۵ میلیون مترمکعب روان آب به سد‌های خراسان جنوبی

سارانی مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی گفت: در پی بارندگی‌های ۴۸ ساعت گذشته بیش از ۵ میلیون مترمکعب روان آب در سد‌های مخزنی استان مهار و ذخیره‌سازی شده است.

او افزود: سد مخزنی رزه درمیان با ۲ میلیون و ۹۸۰ هزار مترمکعب، سد سیاهو سربیشه با یک میلیون و ۸۰ هزار مترمکعب و سد نهرین طبس با ۶۰۰ هزار مترمکعب بیشترین ورودی روان آب‌ها را داشتند.

سارانی بیان کرد: همچنین از روز پنجشنبه هفته گذشته که فعالیت سامانه بارشی جدید آغاز شد تاکنون یک میلیون مترمکعب روان آب در سد‌های تغذیه مصنوعی شوسف، چهار فرسخ و سید علی شهرستان نهبندان مهار و جمع‌آوری شده است.

بیشتر بخوانید

 جام آسمان، جان زمین را سیراب نکرد/ تداوم عطش در کویر

مدیر عامل شرکت آب منطقه‌ای خراسان جنوبی تصریح کرد: ۸ سد مخزنی با ظرفیت ذخیره‌سازی ۷۵.۷۵ میلیون متر مکعب آب در استان وجود دارد و از ابتدای سال آبی جاری تاکنون ۱۸ میلیون و ۷۳۰ هزار متر مکعب روان آب پشت سد‌ها ذخیره شده است.

او گفت: اکنون از حجم کل مخازن سد‌های خراسان جنوبی، ۳۰ درصد معادل ۲۳ میلیون و ۴۰۰ هزار متر مکعب آبگیری شده است و برای ذخیره‌سازی سیلاب و روان آب در سد‌ها مشکلی وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • نیاز روزانه به ۱۵۰۰ اهداکننده خون در تهران / ثبت اطلاعات گروه‌های خونی نادر برای مواقع ضروری
  • آخرین وضعیت پُرشدگی سد‌ها بعد از بارش‌های اخیر
  • کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان
  • سد کوثر گچساران پر شد
  • پرشدگی سدها به ۶۵درصد رسید
  • ۶۳۰ هزار مترمکعب رواناب در نهرین کنترل شد
  • ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد
  • ورود بیش از ۵ میلیون مترمکعب روان آب به سد‌های خراسان جنوبی
  • ظرفیت سد دز تکمیل شد
  • بارش ۳۰ میلی‌متر باران طی ۳۰ دقیقه در اهواز