Web Analytics Made Easy - Statcounter


تا به امروز در برخی تحقیقات اثبات شده بود تشعشعات غیر یونیزان میدان مغناطیسی که توسط خطوط برق و دکل های مخابراتی ساطع می شوند می توانند استرس زا باشند و آسیب های ژنتیکی به بار آورند که به سقط جنین زنان باردار منجر خواهد شد.

حالا محققان آمریکایی می گویند زنانی که در معرض سطوح بالایی از تشعشعات میدان مغناطیسی قرار دارند، تا 48 درصد بیشتر از زنانی که در معرض کمترین مقدار هستند فرزند خود را از دست خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



تشعشعات میدان مغناطیسی که تقریباً هرکسی در معرض آن قرار دارد، پیشتر به عنوان یکی از عوامل سرطان زا شناخته شده بود و سازمان بهداشت جهانی از محققان خواست تا به بررسی تاثیرات آن روی حاملگی بپردازند.

برای دستیابی به این نتایج، محققان مرکزی Kaiser Permanente در کالیفرنیا از 913 زن باردار کمک گرفتند که همگی در مراحل نخست حاملگی به سر می بردند و برخی، پیشتر تجربه سقط جنین را پشت سر گذاشته بودند. تمام مشارکت کنندگان، سنجشگر EMDEX Lite را به خود متصل کردند که میزان تشعشات میدان مغناطیسی را در یک روز معمولی اندازه گیری می کرد.

با بررسی میزان تشعشعاتی که هر شخص باردار طی دوران حاملگی خود دریافت کرده بود، مشخص شد خطر سقط جنین در زنانی که بیشتر در معرض میدان مغناطیسی قرار دارند، تا 48 درصد بیشتر از افرادی است کمتر در معرض این پرتوها هستند.

سرپرست این تحقیقات می گوید که نتایج به دست آمده نشان می دهد تشعشعات غیر یونیزان میدان مغناطیسی، می تواند تاثیرات بیولوژیکی شدیدی برای سلامت انسان بگذارد. منبع: دیجیاتو

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۰۷۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، به نظر می رسد فرمول رسیدن به آرزوهایمان این است که موانع را کنار بزنیم و مسیر را پیش روی خود هموار کنیم. این داستانی است که توسط بسیاری از سخنرانان انگیزشی و خودیاری نقل شده است.

بیشتر بخوانید: چه زمان‌هایی در زندگی باید نه بگوییم؟

اما طبق یک مطالعه جالب در کالج اقتصاد دانشگاه هاروارد حقیقت شگفت انگیزی در مورد انگیزه و موفقیت طولانی مدت مطرح شده است. محققان این دانشگاه اثر پذیرش در بین همه افراد مذکر و مونث را مطرح می‌کنند.

طبق این مفهوم رسیدن به موفقیت به بهترین وجه لزوما پاک کردن موانع نیست بلکه پذیرش آنهاست که همیشه همراه اصطحکاک و چالش است.

محققان هاروارد این قضیه را با ارائه شغلی برای رانندگان کامیون در حمل و نقل بارهای مشتری‌ها امتحان کردند. از بین ۲۷هزار راننده ثبت نام کرده در دپارتمان حمل و نقل ایالت اورگان دو مرحله ثبت نام سخت و آسان ترتیب دادند و در مراحل بعد معلوم شد کسانی بیشتر به کار خود متعهد ماندند که مراحل ثبت‌نام سخت‌تری را پشت سر گذاشته بودند.

محققان هاروارد می‌گویند: چه چیزی می تواند موانع اضافی را جذاب کند؟ این تحقیق چندین نظریه را پیشنهاد می‌کند. شاید مقاومت اولیه مالکیت روانی ما را بر اعمالمان تقویت کند و نتایج را شخصی‌تر و در نتیجه مهم‌تر کند.

تلاش لازم برای غلبه بر موانع ممکن است تمرکز ما را بیشتر کرده و جاه‌طلبی را کاهش دهد. پیامدهای تاثیر پذیرش برای هدف گذاری و دستیابی، چه از نظر شخصی و چه از نظر حرفه ای، جالب است. این نشان می دهد که موفقیت پایدار و تغییر رفتار ممکن است از پاک کردن همه چالش ها نشات نگیرد، بلکه از معرفی دقیق موانعی که نیاز به مشارکت فعال و تعهد ما دارند، ناشی شود.

منبع: اطلاعات آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1228744 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • فرمولی برای اینکه در زندگی موفق باشیم
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است
  • خطری که بازماندگان سرطان سینه را تهدید می‌کند
  • محققان : مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • چرا چپ دست یا راست دست به دنیا می‌آییم؟
  • مغز انسان در حال بزرگ‌تر شدن است
  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوتر‌ها قابل استفاده می‌شوند