Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالکریم گراوند بعدازظهر امروز در نشست شورای معادن استان بوشهر با تاکید بر بازاریابی صادرات مواد معدنی استان بوشهر به کشورهای حوزه خلیج فارس اظهار داشت: با توجه به ظرفیت بالای استان بوشهر در حوزه  تولید مواد معدنی مصالح ساختمانی برای افزایش صادرات این محصول به کشور قطر پیگیری‌های لازم صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با تاکید بر رفع موانع  بخش معادن استان بوشهر گفت: مسائل و مشکلات بخش معدن استان بوشهر پس از بررسی  در کارگروه تخصصی در شورای معادن استان بوشهر مطرح شود.

استاندار بوشهر معادن رودخانه‌ای استان بوشهر را یکی از ظرفیت‌ها دانست و با تاکید بر بررسی کارشناسی در این عرصه افزود: با توجه به ظرفیت‌‌های معدنی استان بوشهر لازم است قابلیت‌های معدنی طبقه دوم این استان شناسایی و استخراج شود.

گراوند با بیان اینکه باید تمامی مشکلات بخش معادن استان بوشهر بررسی شود، تاکید کرد: در نشست بعدی  شورای معادن استان بوشهر گزارش کاملی از وضعیت ظرفیت و مشکلات معادن استان ارائه شود.

معاون امور صنایع و معادن سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر نیز از فعال بودن 43 درصد معادن مصالح ساختمانی استان بوشهر  خبرداد و تصریح کرد: 225 واحد معدنی طبقه یک مصالح ساختمانی در استان بوشهر وجود دارد که 131 معدن آن غیر فعال است.

حسن بحرینی افزود: با توجه به کاهش فعالیت‌های عمرانی و ساختمانی، بخشی از معادن استان بوشهر از ظرفیت اسمی استفاده نمی‌کنند به‌‌گونه‌ای که ظرفیت تولید از معادن این استان کاهش یافته است.

وی، از اجرای طرح مطالعاتی اکتشاف مواد معدنی بیتومین، قیر طبیعی و فسفات خبرداد و بیان کرد:  طرح مطالعاتی اکتشاف مواد معدنی طبقه 2 از اولویت‌های برنامه‌های بخش معدن استان بوشهر است که در این راستا این طرح در شهرستان‌های دشتی و دشتستان در حال اجراء است.

انتهای پیام/پ

شناسایی ظرفیت‌های معدنی طبقه دوم استان بوشهر

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۰۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۹ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در استان بوشهر شناسایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مشایخی ظهر چهار شنبه در جمع خبرنگاران گفت: ساخت و ساز غیرمجاز به معنای انجام فعالیت‌های ساخت و ساز بدون رعایت قوانین، مقررات و مجوزهای لازم است.

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: ساخت و ساز در مناطق ممنوعه یعنی اراضی کشاورزی، تخطی از مقررات قانون اصلاحی قانون حفظ کاربری است و موجب ایجاد خطرات جبران ناپذیر برای تأمین امنیت غذایی است.

مشایخی با تاکید بر جلوگیری از گرایش افراد به تغییر کاربری اراضی زراعی از طریق اطلاع رسانی‌های سودمند و هدفمند افزود: در جهت جلوگیری از تخریب اراضی کشاورزی با ساخت و سازهای بدون مجوز باید اطلاع رسانی‌هایی با هدف آگاهی سازی و ایجاد انگیزه برای کشاورزان و بهره برداران صورت پذیرد.

وی ادامه داد: همراه بودن مردم با واحدهای گشت در جهت شناسایی و گزارش تخلفات ساخت و سازهای غیر مجاز کمک مؤثری در حفظ و صیانت از اراضی کشاورزی دارد.

وی بیان کرد: در سال جاری تاکنون ۱۷۹ مورد ساخت و ساز غیر مجاز توسط واحدهای گشت شهرستان‌های تابعه شناسایی و از ادامه عملیات جلوگیری شده است.

کد خبر 6087500

دیگر خبرها

  • ۱۷۹ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در استان بوشهر شناسایی شد
  • سیستان و بلوچستان بالاترین ظرفیت معادن را دارد
  • استعداد‌های برتر ادبی و هنری سیستان و بلوچستان باید حمایت شوند
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • ذخیره کانسنگ منگنز معدن ونارچ قم به ۱۲ میلیون تُن رسید
  • ورزقان علی‌رغم تمام ظرفیت‌های معدنی همچنان محروم است
  • ظرفیت ۱۵ همتی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه در خدمت حل مسائل کشور
  • سال گذشته ۵ پروانه بهره‌برداری معدنی در قم صادر شد
  • ۴۲۰ میلیارد ریال درآمد استان گیلان از محل حقوق دولتی معادن