Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - انجمن هاي مردم نهاد ترکيه عليه تصميم دولت آمريکا مبني بر شناسايي قدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي روز يکشنبه با تجمع در ميدان آناتولي شهر آنکارا (پايتخت ترکيه) تظاهرات کردند.
به گزارش خبرگزاري آريا، انجمن هاي مردم نهاد ترکيه از جمله اتحاديه کارمندان، اتحاديه کارگران٬ بنياد همياري هاي بشري ترکيه، انجمن جوانان آناتولي و انجمن هاي جهان نما و اوندر عليه تصميم دولت آمريکا در خصوص قدس تظاهرات کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرکت کنندگان در اين تظاهرات، با حمل پرچم هاي ترکيه و فلسطين و با سر دادن شعارهايي عليه اسرائيل و آمريکا، تصميم ترامپ در مورد قدس را محکوم کردند. در اين تظاهرات،برخي از نمايندگان پارلمان ترکيه،حضور داشتند.
علي يالچين رئيس اتحاديه کارمندان ترکيه در اين تظاهرات با بيان اين که قدس متعلق به اسلام است، گفت، اسرائيل يک رژيم تروريستي است.
محمود آرسلان رئيس اتحاديه کارگران ترکيه نيز در اين تظاهرات اعتراضي اظهار کرد: تصميم آمريکا درباره قدس فاقد اعتبار است.
تصميم «دونالد ترامپ» رئيس جمهوري آمريکا در معرفي قدس به عنوان پايتخت رژيم صهيونيستي درششم دسامبر2017 با اعتراضات گسترده درسرزمين هاي اشغالي وديگر کشورهاي جهان روبرو شده است. 118

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۱۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه پایانی پنجمین کنفرانس سالانه بین‌المجالس برای قدس در ترکیه

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، بیانیه پایانی 27 ماد‌ه‌ای پنجمین کنفرانس بین‌المجالس برای قدس که با حضور رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور و نعمان کورتولموش، رئیس مجلس ملی ترکیه در استانبول و نمایندگانی از 80 کشور جهان برگزار گردید، منتشر شد.
 
ماده اول اعلامیه شامل محکومیت شدید جنگ نسل‌کشی استبدادی است که توسط رژیم اشغالگر اسرائیل در نوار غزه به راه افتاده است.
 
در این بیانیه با بیان این که اشغالگری اسرائیل بزرگترین مانع برای صلح در منطقه است، تاکید شد که ایدئولوژی صهیونیستی، بزرگترین تهدید برای صلح جهانی است و ناقض تمام ارزش‌های انسانی و ناقض قوانین حقوقی و اخلاقی و اقدام تروریستی محسوب می‌شود.
 
این بیانیه تلاش‌های آمریکا و برخی کشورهای غربی در حمایت نظامی و اقتصادی از حضور اشغالگران برای ادامه کشتار، گرسنگی و آوارگی فلسطینیان در غزه را محکوم کرد و خواستار ورود مقادیر کافی غذا، آب آشامیدنی و کمک‌های پزشکی بدون هیچ مشکلی به ساکنان غزه شد.
 
برخی از موارد مندرج در بیانیه عبارتند از:
 
- اصرار به توقف فوری جنگ برای نجات خون مردم بیگناه و توقف ماشین جنایت و ویرانی.
 
- تاکید بر اینکه سیاست کشتار و نسل‌کشی توسط رژیم اشغالگر و ماشین کشتار آن یک سیاست رسمی است که از زمان اشغال 1948 به طور سیستماتیک علیه مردم فلسطین اجرا شده است.
 
-  یادآوری اعمال تبعیض قومی (آپارتاید) توسط رژیم اشغالگر اسرائیل که بدترین شکل اشغال در جهان است.
 
- قدردانی از مقاومت فلسطین و قهرمانان بزرگی که در برابر جنگ نسل‌کشی جنگیدند و تاکید بر این که مقاومت مردم فلسطین در برابر اشغالگری حق مشروعی است که قوانین الهی و قوانین بین‌المللی آن را تضمین می‌کند.
 
- رد توصیف مقاومت فلسطین و گروه‌های فلسطینی مدافع مردم و سرزمین خود به عنوان تروریسم و ​​داعش. آنها جنبش‌های آزادی خواهانه‌ای هستند که به خاطر نقش ملی تحسین شده خود در مطالبه آزادی، رهایی و استقلال شایسته ستایش و احترامند.
 
- قدردانی از مواضع کشورهایی که از همان ابتدا حمله استبدادی به غزه را محکوم کردند.
 
- تقاضای بی‌طرفی دادستان ارشد دیوان کیفری بین‌المللی، محکومیت سفر وی به رژیم اشغالگر و عدم بازدید وی از نوار غزه برای بررسی جنایات نسل‌کشی و درخواست صدور حکم بازداشت جنایتکاران اسرائیلی درگیر در جنگ نسل کشی.
 
- فراخوان برای ایجاد یک ساختار حقوقی بین‌المللی با حمایت پارلمان‌ها برای هماهنگ کردن تلاش‌های وکلایی که به دنبال محاکمه جنایتکاران جنگی نسل‌کشی هستند.
 
- هشدار درباره تحقق موج جدید آوارگی مردم فلسطین از کرانه باختری و غزه 
 
- حمایت از جنبش جهانی بایکوت رژیم اشغالگر و حامیان آن و درخواست از پارلمان‌ها برای تصویب قوانینی که به جنبش جهانی بایکوت کمک می‌کند.
 
- ایستادگی در مقابل موج عادی‌سازی با رژیم اشغالگر که کشورهای جهان از جمله برخی کشورهای عربی و اسلامی را فرا گرفته است و تقویت این موضوع که نمایندگان مجلس نقش تعیین کننده‌ای در رد عادی سازی با کشورهای خود دارند.
 
- حمایت از فعالان بین‌المللی از کشورهای مختلف جهان که در زمان جنگ در فعالیت‌هایی برای رفع محاصره ناعادلانه غزه مشارکت دارند و دعوت از نمایندگان مجلس برای شرکت در فعالیت‌ها، از جمله ناوگان آزادی، برای شکستن محاصره.
 
- احیای نظام حقوق، عدالت، ارزش‌ها و اصول حسنه در میان پارلمان‌ها، دولت‌ها و مردم در برابر اتحاد ظلم، بی‌عدالتی، اشغالگری و نژادپرستی که از رژیم اشغالگر در جنگ جنایتکارانه خود علیه غزه نوار حمایت می‌کند.
 
-تأکید برکمک به تلاش‌های کمک‌رسانی و  دعوت از نمایندگان پارلمان‌ها برای کمک به غزه برای مقابله با خطر قحطی.
 

دیگر خبرها

  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • بیانیه پایانی پنجمین کنفرانس سالانه بین‌المجالس برای قدس در ترکیه
  • تظاهرات ضدصهیونیستی دانشجویان پاکستانی در مقابل کنسولگری آمریکا
  • تعلیق بودجه دانشگاه فرانسوی به دلیل حمایت از فلسطین
  • حضور کودکان در تظاهرات حمایت از فلسطین در آمریکا
  • دانشجویان لبنانی هم به جنبش بزرگ حمایت از غزه پیوستند
  • نامه اتحادیه انجمن‌های اسلامی به نخبگان دانشگاه‌های آمریکا
  • تشکل یافتگی دانشجویان یک ویژگی خاص در تظاهرات دانشگاه‌های آمریکا است
  • شوراها نماد مردم سالاری دینی در تصمیم‌گیری‌ها هستند
  • برگزاری تظاهرات در حمایت از غزه در استانبول