Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-03-29@13:05:03 GMT

شعبده‌بازی برای سرپوش گذاشتن بر شکست‌ها

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۱۱۵۴۲

شعبده‌بازی برای سرپوش گذاشتن بر شکست‌ها

برای نیروی نظامی غول‌آسای آمریکا، باختن قافیه به ایران در جریان مبارزه با داعشی که با انواع سلاح‌های آمریکایی تامین می‌شد، رسوایی بزرگ به حساب می‌آید.

به گزارش مشرق، «محمد سلیمی» در روزنامه «وطن‌امروز» نوشت:

شکست سنگین نظامی داعش و جمع‌شدن سفره حضورش در سوریه و عراق که به واسطه نقش پررنگ و غیرقابل فروکاستن ایران حاصل شد، تصویر قدرت نظامی آمریکا و همپیمانانش را در آنچه مبارزه با تروریسم می‌خوانند، به شکلی اساسی مخدوش کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا در دوران افول اقتصادی هنوز قوی‌ترین و بلامنازع‌ترین نیروی نظامی جهان به حساب می‌آید و این باختن قافیه به ایران در جریان مبارزه با داعشی که با انواع و اقسام سلاح‌های آمریکایی تامین می‌شد، برای این نیروی نظامی غول‌آسا یک رسوایی و یک شکست بزرگ به حساب می‌آید. کشوری که برای سال‌ها توسط آمریکا و همپیمانانش یک کشور حامی تروریسم معرفی شده بود حالا بساط یکی از بدترین و خونریزترین و ترسناک‌ترین گروه‌های تروریستی را که جهان تاکنون به خود دیده، جمع کرده است و این‌کار را حتی زودتر از ضرب‌الاجلی که فرمانده باصلابتش برای این کار تعیین کرده بود انجام داد. حالا این تصویر منفی از ایران به چالش کشیده شده است و برنامه‌های آمریکا برای افزایش فشارها بر ایران مستلزم بازسازی این تصویر خواهد بود.

شکست داعشی که توسط رسانه‌های جهانی به عنوان مخوف‌ترین سازمان تروریستی جهان به مخاطبان‌شان معرفی شده بود و نقش غیرقابل کتمان ایران در آن حالا افکار عمومی جهان را با این پرسش مواجه کرده است: ایرانی که خود مهم‌ترین نقش در شکست داعش را بر عهده داشته است، چگونه از سوی آمریکا و همپیمانانش به حمایت از تروریسم متهم می‌شود؟ باید برای موجه کردن این تصویر از ایران ترتیبات جدیدی اتخاذ شود. درگیری‌های یمن و ادعاهای عربستان درباره حمایت ایران از حوثی‌های یمن، محمل جدید این تصویرسازی خواهد بود.


جدا از آمریکا این کشورهای حاشیه خلیج‌فارس و در راس آنها عربستان سعودی و امارات هستند که خود را بازندگان بسیار بزرگ این زورآزمایی منطقه‌ای می‌بینند. ایران تحت فشار و تحریم، در جایی که اهدافی در رابطه با عراق و سوریه تعیین کرد، موفق شد تقریبا به همه آنها دست یابد و عربستان تحت حمایت تسلیحاتی جهان غرب هنوز نتوانسته است کاری از پیش ببرد و تازه کل عرصه سرزمینی‌اش از طرف انصارالله و نیروهای یمنی در معرض خطر قرار گرفته است.

میلیاردها دلار هزینه نظامی عربستان برای جلوگیری از قدرت گرفتن حوثی‌ها در یمن تاکنون برای این کشور نتیجه‌ای در بر نداشته است و ظواهر کار نیز از بی‌سرانجام بودن این جنگ‌افروزی منطقه‌ای برای عربستان حکایت می‌کند. عربستان سعودی در نهایت در صورت ادامه وضعیت کنونی مجبور خواهد بود با یمن مستقل و با حضور پررنگ حوثی‌ها کنار بیاید. این برای بلندپروازی‌های ولیعهد خام سعودی یک سقوط بزرگ خواهد بود؛ عربستانی که حالا عدم موازنه قدرتش در عرصه میدانی نسبت به جمهوری اسلامی، باعث شده متوسل به ساخت انیمیشن شود تا شاید در آن فضای غیرواقعی خود را پیروز نزاع با ایران بداند!


ایران در این شرایط از نگاه آمریکا و کشورهای حاشیه خلیج‌فارس آنقدر مقصر است که باید در زمینی دیگر به چالش کشیده شود. ایران هر نوع حمایت نظامی و مالی از حوثی‌های یمن را قویا رد کرده است و عربستان سعودی که همه برنامه‌ها و پیش‌بینی‌هایش در رابطه با یمن غلط از آب درآمده، به دنبال توجیهی برای ناتوانی خود و مابقی متحدان منطقه‌ای‌اش در کسب یک پیروزی چشمگیر در یمن است و چه توجیهی بهتر از حمایت ایران از حوثی‌ها می‌تواند ننگ ناکامی در نیل به نتیجه در یمن را به نحو موثری پوشش دهد؟ این کار برای عربستان و آمریکا گویی از راه شوی موشک قراضه به سرانجام می‌رسد.


بازی منطقه‌ای را تاکنون ایران برده است و باید برای مبارزه با ایران از نقاط ضعف آن استفاده کرد؛ پاشنه آشیل ایران نیروهای سیاسی تجدیدنظرطلب داخل آن هستند. ابزار تحریم‌های اقتصادی گسترده وقتی در کنار درگیری‌های سیاسی داخلی ایران از ۸۸ به بعد قرار گرفت، توانست این نخبگان سیاسی را به دست کشیدن از برنامه هسته‌ای ایران مجاب کند. حالا همین نسخه برای تغییر موازنه قوا در خاورمیانه دوباره در حال نوشته شدن است.

نیروهایی هم اکنون در ایران قدرت سیاسی را در دست دارند که خوب می‌ترسند و خوب امتیاز می‌دهند و توانایی زیادی در ترساندن و همراه کردن ملت خود با تبعات این ترس‌ها دارند. فقط کافی است عوامل وحشت آنها به نحو احسن فراهم شود. فرصت ۴ ساله دوم ریاست این نخبگان بر دولت در ایران فرصت خوبی برای آمریکایی‌ها و همپیمانان منطقه‌ای آنهاست تا به نحو موثری به ۲ هدف عمده خود در رابطه با ایران دست بیابند؛ «از بین بردن گزینه‌های نامتقارن قدرت ایران در منطقه» و «محدود کردن توان دفاعی موشکی ایران».


نتیجه نیل آمریکایی‌ها به این دو هدف عمده در نهایت به یک تغییر ماهوی سیاسی در ایران منجر خواهد شد.


برای این منظور سپاه پاسداران در مرکز هجمه قرار گرفته است، چرا که گزینه‌های نامتقارن قدرت خارجی ایران ارتباط تنگاتنگی با واحدهای برون‌مرزی سپاه دارد و توان موشکی ایران نیز در اختیار سپاه قرار دارد. آمریکایی‌ها زیرساخت‌های لازم برای تحت فشار قرار دادن ایران به این بهانه‌ها را آماده کرده‌اند که مهم‌ترین آنها مجموعه تحریمی جدیدا عملیاتی شده معروف به «کاتسا» یا آنگونه که مصطلح شده، «مادر تحریم‌ها»ست. تحریمی که ویژگی ویروسی دارد و هر همکاری‌کننده‌ای با سپاه را نه با مواجه شدن با جریمه وزارت خزانه‌داری آمریکا، بلکه با قرار گرفتن در اس‌دی‌ان لیست مواجه می‌کند.

در کنار این، به واسطه پذیرش پروتکل‌هایFATF توسط ایران در دولت تدبیر و امید این امکان برای آمریکایی‌ها فراهم شده است که به نحو موثری سپاه را در داخل ایران نیز با محدودیت‌های بزرگی مواجه کنند. حالا هر نهاد، شرکت و فرد ایرانی که مراودات مالی و بانکی با سپاه داشته باشد، قابل شناسایی و تحت فشار قرار گرفتن است اما پیش‌شرط تحقق این فشارهای ویژه همراهی درونی از طرف نخبگان سیاسی تاثیرگذار بر افکار عمومی داخل ایران با روایت آمریکایی‌ها از ماجراست. همه چیز برای تحت فشار قرار دادن همه‌جانبه ایران مهیاست و فقط همراهی و همنوایی یک جریان سیاسی درونی را لازم دارد. همانگونه که اشاره کردیم نخبگانی که اکنون در قدرت اجرایی ایران حضور پررنگ دارند با توجه به تجربه برجام این پتانسیل را در حد بالایی دارند.


آمریکایی‌ها کار را خیلی وقت است شروع کرده‌اند. ترتیبات تحریمی وضع شده‌ است و فقط برای تاثیر بیشتر آنها باید ایران را به نقض برجام متهم کرد تا بتوان دیگران را هم برای وضع تحریم‌های بین‌المللی ضد ایران متقاعد کرد. شوی موشک قراضه هیلی سرآغاز اقداماتی در این زمینه است.

در حالی که کارشناسان سازمان ملل پس از بررسی لاشه موشک شلیک شده به فرودگاه ریاض از فقدان شواهد برای منتسب کردن آن به ایران سخن می‌گویند، این‌بار خود آمریکایی‌ها با به جریان انداختن برنامه‌ای مشابه آنچه برای شروع اقدام علیه عراق در دوران صدام به کار بردند، قصد دارند پروژه افزایش فشارها به ایران را موجه و مشروع جلوه دهند.

اسنادی که بعدها مشخص شد همگی جعلی بود و هیچگاه در عراق آنگونه که آمریکایی‌ها ادعا می‌کردند تسلیحات کشتار جمعی یافت نشد. حالا همان برنامه البته در صورتی مضحک با نشان دادن چند سوراخ روی لاشه یک موشک به جریان افتاده است. تازه طنز ماجرا اینجاست که کارشناسان سازمان ملل قطعات آمریکایی زیادی را در موشک مذکور شناسایی کرده‌اند و بر اساس استدلالی که نماینده آمریکا در سازمان ملل برای متهم کردن ایران به تامین موشک برای انصارالله به کار برده است، این خود آمریکایی‌ها هستند که بیشترین تقصیر را خواهند داشت. اگر به یاد داشته باشید چند سال پیش هم نتانیاهو در مجمع عمومی سازمان ملل با نشان دادن نمودار و چند تصویر مضحک همین شامورتی‌بازی را ضد ایران انجام داد و حالا آمریکایی‌ها هم در غیاب هر نوع دلیل محکمه‌پسندی به همان بازی احمقانه روی آورده‌اند.

حنای ادعای آمریکایی‌ها درباره داشتن اسنادی که ادعاهای‌شان را تایید کند پس از جنگ با عراق رنگ خود را از دست داد و حالا آنها اسناد خود را با خود حمل می‌کنند. اگرچه این اقدام مسخره‌تر از آن است که آمریکایی‌ها بتوانند از آن طرفی ببندند و  همانگونه که پیش‌تر گفتیم تنها به کار توجیه شکست‌های منطقه‌ای سعودی‌ها در یمن خواهد آمد ولی نشاندهنده برنامه آنها برای ایجاد یک اجماع جهانی جدید ضد ایران است، لذا دقت و حزم‌اندیشی بیشتری را برای مقابله موثر با آن توسط ایران‌طلب می‌کند.


راه‌حل خنثی کردن و گرفتن ضربه این اقدامات خصمانه آمریکایی از مسیر انسجام داخلی و اجازه ندادن به هر نوع اقدام برای فرستادن پالس مثبت نسبت به اثربخشی داخلی این سازوکار جدید به خارج از مرزهای کشور است. در کنار این، به جریان انداختن ترتیبات ضدتحریمی مالی و در راس آنها پیمان‌های دوجانبه پولی با چین، هند، ترکیه و سایر شرکای تجاری عمده ایران قرار دارد. در این شرایط هزینه تحریم‌ها برای آمریکا زیاد خواهد شد و این حربه را به یک راهکار پرهزینه و کم‌اثر برای آنها تبدیل خواهد کرد، لذا باید مراقب بعضی جریانات سیاسی داخل کشور بود و از موج‌سواری آنها بر بعضی تکانه‌های محتمل در آینده جلوگیری کرد.

ارسال به تلگرام

منبع: مشرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۱۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هندبال در سال ۱۴۰۲| شکست پشت شکست، ناکامی پشت ناکامی/ روز‌های دور از سکو و سهمیه

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سالی که گذشت ورزش ایران چند رویداد مهم و کلیدی را پشت سر گذاشت سال ۱۴۰۲ یک سال شلوغ و پر رویداد برای ورزش ایران بود و اتفاقات گوناگونی در بنده ورزش رخ داد. ورزش ایران در این سال شلوغ نتایج پرفراز و نشیبی گرفت. هندبال ایران روز‌های شلوغ و پرترافیکی را تجربه کرد و در رویداد‌های گوناگونی را پشت سر گذاشت، اما در تمامی آنها دست خالی به خانه بازگشت و نتوانست موفقیت‌های گذشته را تکرار کند تا روند نزولی این رشته حداقل در حوزه تیم ملی ادامه داشته باشد. ناکامی‌هایی که حتی سبب قطع همکاری با سرمربی خارجی تیم ملی نیز شد، اما در نهایت باز هم اتفاقی رخ نداد.

بازی‌های آسیایی؛ هت‌تریک تلخ بی‌مدالی!

تیم ملی هندبال ایران سال پرترافیک خود را با حضور در بازی‌های آسیایی استارت زد. تیم ملی هندبال که طی چند سال اخیر از موفق‌ترین تیم‌های گروهی توپی کشورمان بوده، در مرحله نخست گروهی بازی‌های آسیایی هم توانست از گروه خودش صعود کند و در گروه مرگ دور دوم قرار بگیرد؛ گروهی که عاقبت خوشی برای تیم ملی ایران نداشت و با بدشانسی و کم‌دقتی، ایران از صعود به مرحله بالاتر بازماند.

در نوزدهمین دوره بازی‌های آسیایی در مرحله نخست برابر مغولستان با نتیجه ۵۰ بر ۱۶ به برتری رسید، اما در ادامه برابر عربستان با تساوی ۲۳ بر ۲۳ متوقف شد. هندبالیست‌های کشورمان در ادامه برابر ژاپن با نتیجه ۳۳ بر ۲۱ شکست خوردند و به عنوان تیم دوم راهی مرحله بعد شدند.

شاگردان وسلین در دور دوم در هر سه دیدار خود تن به شکست دادند. ایران در ابتدا مقابل کویت با نتیجه ۲۴ بر ۲۲ شکست خورد، در ادامه برابر بحرین با نتیجه ۲۹ بر ۲۰ مغلوب شد و در پایان نیز مقابل کره جنوبی ۲۵ بر ۲۴ شکست خورد. هندبال ایران در نهایت در بازی‌های آسیایی از صعود به جمع ۴ تیم پایانی باز ماند.

تیم ملی هندبال ایران هر چند به عنوان تیم دوم گروه به مرحله اصلی رسید، اما در مرحله دوم نتوانست نتیجه خوبی بگیرد و مقابل هر سه تیم بحرین، کویت و کره جنوبی شکست خورد. این در حالی بود که ملی‌پوشان مقابل تیم‌های کره جنوبی و کویت پایاپای بازی کردند و می‌توانستند به برتری برسند و راهی نیمه نهایی شوند.

یکی از دلایلی که مسئولان فدراسیون و حتی سرمربی تیم ملی برای این باخت‌ها عنوان کردند، غیبت لژیونر‌هایی همچون پویا نوروزی‌نژاد، سید علیرضا موسوی و محمدرضا اورعی در ترکیب تیم ملی بود. عدم حضور لژیونر‌ها در تورنمنت‌های مهم یک موضوع تکراری است و همیشه هندبال ایران با این مشکل مواجه بوده که هنوز چاره‌ای برایش نیست.

در پایان این دوره از بازی‌های آسیایی مسابقات رتبه‌بندی در رشته هندبال برگزار نشد، اما اگر قرار بود تیم ملی ایران برای رتبه‌بندی بازی کند، باید در بهترین حالت برای رده پنجمی ششمی به میدان می‌رفت و این یعنی در سومین بار پیاپی، تیم ملی هندبال دستش از مدال المپیک آسیایی خالی مانده است.

انتخابی المپیک؛ ادامه ناکامی در دوحه

بعد از بازی‌های آسیایی هانگژو، تیم ملی هندبال بلافاصله راهی مسابقات انتخابی المپیک ۲۰۲۴ پاریس در دوحه شد. ملی‌پوشان ایران در بازی نخست خود با نتیجه ۲۰ - ۲۵ برابر ژاپن شکست خوردند، اما در بازی دوم، با نتیجه نزدیک ۲۹ بر ۲۸ برابر کویت به پیروزی رسیدند. شاگردان ووسلین وویویچ در حالی در این دیدار به پیروزی رسیدند؛ که با وجود برتری در نیمه اول و اختلاف ۵ گل، در ۳ دقیقه آخر هر دو تیم در نتیجه ۲۳ مساوی شدند، اما در نهایت این تیم ملی کشورمان بود که توانست با اختلاف یک گل و با نتیجه ۲۹ بر ۲۸ پیروز این رقابت باشد.

تیم ملی هندبال کشورمان در سومین بازی مقابل قزاقستان ۴۲ بر ۲۰ پیروز شد، اما در بازی چهارم، با نتیجه ۲۸ بر ۲۴ برابر بحرین شکست خورد تا از صعود به دور دوم رقابت‌ها باز بماند.
هندبالیست‌های کشورمان در پنجمین بازی خود به مصاف تیم ملی عربستان رفتند که در پایان با نتیجه ۳۰ بر ۲۸ حریف خود را شکست دادند به این ترتیب تیم ملی هندبال کشورمان در رده پنجم ایستاد و از رسیدن به المپیک بازماند. ناکامی که سبب شد تا در نهایت فدراسیون هندبال با وسلین وویوویچ قطع همکاری کند.

جدایی سرمربی در آستانه مسابقات قهرمانی آسیا

وسلین وویوویچ مربی اهل مونته‌نگرو اسفند ۱۴۰۰ رسما هدایت تیم ملی هندبال کشورمان را بر عهده گرفت. وی اسفند ماه سال ۱۴۰۱ برای دومین بار قراردادش را با فدراسیون هندبال ایران تمدید کرد. بازی‌های آسیایی هانگژو، مسابقات انتخابی المپیک پاریس و مسابقات قهرمانی آسیا مهم‌ترین رویداد‌هایی بود که تیم ملی هندبال در سال ۱۴۰۲ در پیش داشت و هدف اصلی فدراسیون نیز برای تمدید قرارداد با این سرمربی اهل مونته‌نگرو و پرآوازه نیز درخشش در همین مسابقات بود، اما فدراسیون ایران و این سرمربی اوایل آذر ماه همکاری خود را قطع کردند و در نهایت ۷ آذر ماه مجید رحیمی‌زاده به عنوان سرمربی تیم ملی معرفی شد.

با وجود تغییر و تحولات در کادر فنی، اما در مسابقات قهرمانی آسیا نیز تیم ملی همان روند خود در دو مسابقه گذشته یعنی بازی‌های آسیایی و انتخابی المپیک را ادامه داد که البته با توجه به زمان کمی که رحیمی‌زاده در اختیار داشت، این امر چندان عجیب به نظر نمی‌رسد.

قهرمانی آسیا؛ هت تریک ناکامی کامل شد

مسابقات هندبال قهرمانی آسیا در منامه بحرین برگزار شد و تیم ایران با مجید رحیمی زاده مربی ایرانی در این رقابت‌ها حضور یافت و البته باز هم ناکام ماند تا کلکسیون شکست‌های هندبال ادامه پیدا کند. در پایان این مسابقات قطر قهرمان و ژاپن نایب قهرمان شدند، بحرین میزبان در رده سوم ایستاد و کویت نیز در جایگاه چهارم قرار گرفت تا این سه تیم به همراه قطر، راهی مسابقات قهرمانی جهان در سال ۲۰۲۵ شوند.

در این مسابقات کره جنوبی نیز در جایگاه پنجم قرار گرفت و ایران با دو پله سقوط نسبت به دوره قبل ششم شد. شاگردان رحیمی‌زاده در مرحله گروهی این مسابقات در ابتدا نیوزلند با نتیجه ۴۰ بر ۱۳ شکست دادند. سپس در یک دیدار نزدیک چین را با نتیجه ۲۴ بر ۲۲ مغلوب کردند و در حساس‌ترین دیدار دور نخست برابر کره جنوبی ۲۶ بر ۲۴ مغلوب شده و به عنوان تیم دوم گروه راهی دور اصلی شدند.

ملی‌پوشان کشورمان در مرحله اصلی این مسابقات مقابل ژاپن ۲۵ بر ۲۳ شکست خوردند؛ سپس با نتیجه ۲۷ بر ۲۳ مغلوب قطر شد و در پایان برابر امارات با نتیجه ۲۵ بر ۲۲ به پیروزی رسید و به نخستین برد خود در دور دوم این رقابت‌ها دست پیدا کرد. ملی پوشان کشورمان با قرارگیری در رده سوم گروه برای کسب رتبه پنجمی به دیدار کره رفتند و با شکست ۲۷ بر ۲۶ مقابل این تیم ششم آسیا شدند. 

جایگاه ششم در حالی برای هندبال ایران به دست آمد که تیم ملی کشورمان در دوره گذشته توانسته بود برای دومین دور جواز حضور در مسابقات قهرمانی جهان در سال ۲۰۲۳ را کسب کند. پیش از آن نیز هندبال ایران یکبار موفق به کسب سهمیه حضور در مسابقات قهرمانی جهان ۲۰۱۵ شده بود. در این دوره نیز انتظار می‌رفت که این تیم بتواند پس از ناکامی در بازی‌های آسیایی و انتخابی المپیک، با کسب جواز حضور در مسابقات قهرمانی جهان پرونده رقابت‌های سال ۲۰۲۴ را با یک موفقیت ببندد، اما در مسابقات قهرمانی آسیا نیز شاهد همان رویه تکراری در تیم ملی هندبال بودیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خبرنگار آمریکایی : با وضعیتی که آمریکا در مورد غزه راه انداخته‌ چه نیازی به وجود سازمان ملل یا شورای امنیت است (فیلم)
  • رکورد بدی که مهدی طارمی آن را شکست!
  • بازگشت بازیکنان رئال مادرید به تمرینات پس از پشت سر گذاشتن بازی‌های ملی / فیلم
  • بازگشت بازیکنان لیورپول به تمرینات پس از پشت سر گذاشتن بازی‌های ملی / فیلم
  • بازگشت بازیکنان یوونتوس به تمرینات پس از پشت سر گذاشتن بازی‌های ملی / فیلم
  • شکست تیم ملی فوتسال در اولین گام تورنمنت ویتنام
  • سناتور آمریکایی ضد ایران درگذشت/ جو لیبرمن چه می گفت؟
  • ۱۰ رویداد مهم ورزشی برای ایران سال ۱۴۰۲
  • هندبال در سال ۱۴۰۲| شکست پشت شکست، ناکامی پشت ناکامی/ روز‌های دور از سکو و سهمیه
  • ادعای مقام آمریکایی: ایران با یک کشتی اطلاعاتی در جیبوتی حملات حوثی‌ها را هدایت می‌کند