Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@09:09:33 GMT

گیاهان درخشان جایگزین لامپ!

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۱۱۶۱۶

بسیاری از ما ممکن است برخی از لامپ های شیک را که در بازار عرضه می شود را در اختیار داشته باشیم اما تا حالا به این فکر کردید که یک روز می توانیم نور مورد نیاز برای مطالعه را با گیاهان جایگزین کنیم؟ ناطقان: گیاهان درخشان، به اندازه کافی قدرتمند و روشن هستند که بتوان از آن‌ها به عنوان جایگزینی مناسب برای لامپ‌های خیابانی و یا روشنایی اداری استفاده کرد، مهندسان مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT) اولین گام جدی را برای پرورش و ایجاد گیاهان درخشان با استفاده از نانوذرات تخصصی را برداشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شاید خیلی از اتفاقاتی که در قرن ۲۱ به وقوع پیوسته جزو آرزو‌ها و حتی رویا‌های ما در زمان کودکی باشد و، اما کدام یک از شما در گذشته به این فکر میکردید که یه زمانی از نور گیاهان به جای لامپ استفاده شود؟

بسیاری از ما ممکن است برخی از لامپ‌های شیک را که در بازار عرضه می‌شود را در اختیار داشته باشیم، اما تا حالا به این فکر کردید که یک روز می‌توانیم نور مورد نیاز برای مطالعه را با گیاهان جایگزین کنیم؟

گیاهان درخشان، به اندازه کافی قدرتمند و روشن هستند که بتوان از آن‌ها به عنوان جایگزینی مناسب برای لامپ‌های خیابانی و یا روشنایی اداری استفاده کرد، مهندسان مؤسسه فناوری ماساچوست (MIT) اولین گام جدی را برای پرورش و ایجاد گیاهان درخشان با استفاده از نانوذرات تخصصی را برداشته اند.

گیاهان آبزی پرور (آبرسانی) قادرند تقریبا چهار ساعت در لحظه از نور کم استفاده کنند، اما امید است که یک روز این گیاهان و گونه‌های دیگر به اندازه کافی روشن باشند تا راه حل‌های روشنایی ما را جایگزین کنند.

در واقع هدف اصلی، تولید یک نوع گیاه است که بتوان آن را با چراغ میز کار خودمان جایگزین کنیم. چراغی که شما مجبور نیستید برای روشن شدن، آن را به جایی وصل کنید.

مایکل استرانو (Michael Strano)، نویسنده ارشد و استاد مهندسی شیمی در موسسه فناوری MIT معتقد است "نوری که تولید می‌شود در نهایت توسط متابولیسم انرژی از خود گیاه است. ”

مهندسان موسسه MIT دریافته اند برای ایجاد گیاهان درخشان باید از آنزیمی به نام لوسیفز استفاده کنند. جالب است بدانید کرم‌های شب تاب برای ایجاد روشنایی خود از همین آنزیم استفاده می‌کنند.

این آنزیم بر روی یک مولکول به نام لوسیفرین که نور را تولید می‌کند، عمل می‌کند، البته برای عملی شدن این اتفاق مولکولی دیگری به نام Co-enzyme A. برای ایجاد روشنایی لازم است.

هم اکنون شاید این سوال در ذهن شما نقش بسته باشد که چگونه این کار عملی خواهد شد؟

در جواب این سوال باید گفت: بعد از همه این یافته‌ها کاری که باید انجام شود این است که هر یک از این ذرات که دارای نور و قابلیت بالقوه هستند در حامل‌هایی قرار می‌گیرند، و در یک محلول غوطه ور جایگزین می‌شوند و سپس در معرض فشار به داخل برگ تزریق می‌شوند.

تیم امیدوار است که از این فرآیند به منظور ایجاد یک رنگ یا اسپری بر پایه آنزیم لوسیفر جهت فراهم آوردن قابلیت‌های نورپردازی گیاهان، در آینده به کار گیرد.

تاکنون، این روش با موفقیت بر روی گل کلم، قارچ، کلم و اسفناج مورد آزمایش قرار گرفته است. به گفته محققان موسسه، این فناوری می‌تواند برای تامین نور کم در محیط داخلی مورد استفاده قرار گیرد. علاوه بر این، درختانی با این ذرات تعبیه شده اند، که می‌تواند در آینده نزدیک ما را به نور چراغ‌های خیابانی کاملا بی نیاز کند.

اگر این مطالعه به چنین نتیجه‌ای برسد، که گیاهان درخشان می‌توانند برای تامین ۲۰ درصد از مصرف انرژی در جهان استفاده شوند و همچنین می‌تواند در کاهش راندمان دی اکسید کربن تاثیر گذار باشد، یک تحول بسیار بزرگ و خارق العاده در جهان رقم خواهد خورد. منبع: باشگاه خبرنگاران برچسب ها: گیاهان درخشان ، جایگزین ، لامپ

منبع: ناطقان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۱۶۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با این عرقیجات از شر سنگ کلیه در امان بمانید

آفتاب‌‌نیوز :

امروزه انسان‌ها بیش از هر زمان دیگری می‌توانند از انواع مختلف مواد غذایی بهره‌مند شوند، اما غالباً به دلیل تغذیه نامناسب به عوارض ناشی از آن مبتلا می‌شوند و به ناچار برای درمان آن به دارو‌های شیمیایی روی می‌آورند؛ دارو‌هایی که عوارض جانبی آن‌ها از جنبه‌های مثبت آن بیشتر است؛ لذا در این مواقع گیاهان دارویی به کمک ما می‌آیند و هرچند اثری درمانی آرام و کندتری دارند، اما بیش از دارو‌های ترکیبی مصنوعی قابل اعتماد هستند و بیماری را از درون تحت تأثیر قرار می‌دهند.

البته باید در نظر داشت که برای درمان برخی بیماری‌ها باید درد را درمان کرد که در این گونه مواقع باید دارو‌های شیمیایی به صورت قرص یا تزریق با نظر پزشک استفاده شود و سپس برای پیشگیری و حفظ تندرستی و درمان اساسی نارسایی‌های مزمن دستگاه‌های بدن می‌توان از گیاهان دارویی مورد نظر استفاده کرد؛ لذا نظر به اینکه گیاهان دارویی در حالت‌های مختلف (عرق گیری، عصاره گیری و جوشانده) دارای خواص یکسانی نیستند برای رسیدن به نتیجه مطلوب و مؤثر از آن‌ها باید به نوع، میزان و نحوه تجویز آن توجه کرد تا بتوان بیشترین اثر را از کمترین میزان آن برد.

یونجه: گرم و خشک

ضد مرض قند، تقویت کلیه، سوزش دست، مؤثر در ترک اعتیاد (به علت داشتن ماده ساپوتین)، عطسه آور، کاهش دهنده کلسترول خون، ملین، درمان لاغری و رشد اطفال

هل: گرم

نفخ شکم، دفع سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا

زینیان: گرم

دفع عفونت بدن، رفع سرفه‌های شدید، ضد نفخ، ضد انگل، هضم کننده غذا، ضد سکسکه، دفع کننده سموم بدن و کمک مؤثر در ترک اعتیاد

خارخاسک: گرم

درمان سنگ کلیه و مثانه، شستشوی کلیه و مثانه و مفید برای سیاه سرفه 

خارشتر (آدور اشترو): سرد

درمان سنگ کلیه، درد بند‌های انگشتان دست و پا، دفع بلغم و سوزش ادرار

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

دیگر خبرها

  • نحوه درست کردن لامپ LED با قیچی به روش برقکار کانادایی (فیلم)
  • کول پالمر، ستاره درخشان چلسی که منچستر سیتی از آن محروم شد
  • انواع مهتابی ال ای دی دیواری در الکتریکی آنلاین
  • ویتامین های مهم برای گیاهان آپارتمانی
  • 4 روش برای جذاب‌تر کردن روشنایی آشپزخانه
  • ایسکو بهترین بازیکن ماه آوریل لالیگا
  • برد 6 بر صفر النصر در شب درخشان اسطوره
  • بهترین خوراکی‌ها برای جایگزین کردن آن با شیرینی (فیلم)
  • ممنوعیت ورود دام به مراتع شمال دامغان
  • با این عرقیجات از شر سنگ کلیه در امان بمانید