Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@15:17:25 GMT

کنار تلفن همراه‌تان نخوابید

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۱۱۶۶۴

در پی شواهدی که نشان می‌دهد استفاده از تلفن همراه با خطر ابتلا به سرطان، کاهش توجه، بیماری‌های روانی و ناباروری مرتبط است، دپارتمان سلامت کالیفرنیا دستورالعمل هایی را برای کاهش قرار گرفتن در معرض امواج رادیویی منتشر کرده است.

تبادل اطلاعات در گوشی‌های موبایل با استفاده از فرکانس‌های پایین سیگنال‌های رادیویی صورت می‌گیرد که ممکن است ما را در معرض امواج رادیویی ناسالم قرار دهد، به ویژه زمانی که فایل‌هایی با حجم بالا را دانلود یا پخش می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دپارتمان سلامت کالیفرنیا اعلام کرد: تحقیقات نتوانسته‌اند به طور دقیق ثابت کنند که امواج گوشی‌های تلفن خطرناک هستند، اما مطالعات کافی مبنی بر ارتباط این دو وجود دارد و به خصوص باید در مورد کودکان محتاط باشیم.

این گروه کالیفرنیایی توصیه کردند که باید از هدست‌ها استفاده شود و به هنگام خواب نباید گوشی همراه را زیر بالش و یا روی تخت خواب قرار داد و همچنین نباید آنها را در جیب یا کمربند حمل کرد. این هشدار ایالتی پس از آن صادر شد که مسئولان چندین شهر از جمله برکلی و سانفرانسیسکو هشدار هایی محلی صادر کردند که شهروندان باید بین خود و تلفن همراه‌شان فاصله ایجاد کنند.

انرژی حاصل از فرکانس‌ رادیویی(RF) که گوشی‌ها برای انتقال اطلاعات استفاده می‌کنند در پایین ترین درجه خطر قرار دارند، اما تحقیقات نشان می‌دهد که نزدیکی مکرر تلفن همراه به بدن احتمالا برای به خطر انداختن ما کافی خواهد بود. دکتر دورا دیویس از موسسه "تضمین سلامت زیست محیطی"( Environmental Health Trust) می‌گوید: نگه داشتن تلفن همراه به طور مستقیم بر روی بدن خوب نیست.

وی افزود: در واقع سازنده‌های تلفن همراه، خودشان موافق وجود این امواج هستند. به طور مثال شرکت اپل، هشداری با عنوان "قرار گرفتن در معرض امواج رادیویی را دربخش تنظیمات آیفون قرار داده است.

در این هشدار آمده است که تابش امواج رادیویی در آیفون در حدود فاصله ۵ میلی متری گوشی از بدن، که تقریبا به ضخامت نوک خودکار است، مورد آزمایش قرار گرفته است. این میزان مورد تایید سازمان استانداردهای ایمنی آمریکا می باشد. همچنین توصیه میکند که کاربران با استفاده از اسپیکر گوشی و هندزفری، قرار گرفتن در معرض گوشی را کاهش دهند.

وی  می‌افزاید، اکثر مردم از این مطلب آگاهی ندارند که یک بخش مشخص هشدار مبنی بر دور نگه داشتن گوشی از بدن در تلفن‌های همراه وجود دارد. دکتر دیویس گفت: این مسئله نیز نگران کننده است که اغلب والدین از این هشدارها آگاهی نداشته و فرزندانشان را نیز آگاه نمی‌سازند.

اطلاعیه این گروه نشان می دهد که امواج رادیویی ممکن است راحت‌تر از بزرگسالان، به مغز کودکان نفوذ کنند. همچنین این امواج آسیب بیشتری به مغز کودکانی می‌زند، که در حال رشد هستند. شواهد همچنین حاکی از آن است که امواج حاصل از گوشی‌های تلفن ممکن است سبب ایجاد تومور در بخش‌هایی از بدن همچون مغز و گوش شوند که در تماس بیشتری با گوشی هستند.

کمتر از یک هفته پیش دولت فرانسه بردن تلفن همراه به مدارس ابتدایی و راهنمایی این کشور را ممنوع اعلام کرد. گرچه که هدف از این ممنوعیت در مدارس ابتدایی، به علت سلامت روانی دانش آموزان بود، ولی تحسین متخخصانی را برانگیخت که نگران این امواج رادیویی بودند.

تحقیقات در فرانسه در رابطه با اثرات مخرب این امواج بر روی سلامت جسمانی نیز ادامه دارد. تحقیقات دیگری نشان می دهد که ارتباطی قوی بین فرکانس‌های رادیویی و تعداد و کیفیت اسپرم در مردان وجود دارد.

این تحقیقات که در کشورهای مختلفی انجام شده است، نشان می دهد که مردانی که گوشی همراه خود را در مدت طولانی در جیب خود قرار می دهند، کمترین تعداد اسپرم‌سازی را دارند.

سیگنال های حاصل از گوشی‌های فعلی ضعیف هستند ولی زمانی که صحبت از تاثیرات زیستی این سیگنال ها به میان می‌آید، قدرت سیگنال‌ها مسئله مهمی نیست، بلکه ماهیت نامنظم آن‌ها اهمیت پیدا می کنند

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۱۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، سرهنگ داود معظمی گودرزی، رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در تشریح جزئیات پرونده کلاهبرداری اظهار داشت: یکی از شهروندان به این پلیس مراجعه و مدعی شد شخصی با وی تماس گرفته و ضمن معرفی خود به عنوان مجری مسابقه بزرگ تلفنی اظهار داشته فقط با پاسخ به یک سوال می‌تواند برنده صدمیلیون تومان شود که شاکی نیز وسوسه شده و با کلاهبرداران همراهی کرده و در ادامه با دریافت اطلاعات بانکی وی از او کلاهبرداری کرده است.

بیشتر بخوانید: کشف جسد مردی با دست‌وپا و دهان بسته در رودخانه

وی تصریح کرد: مجرمان با استفاده از ترفندهای زیرکانه مالباخته را متقاعد کرده که جهت دریافت جایزه خود کدهای مختلفی را که از پشت تلفن به وی اعلام می کرده در مرورگر تلفن همراه خود وارد و اعلام کند، شاکی با یک غفلت ساده در نهایت متوجه سرقت تمامی موجودی حساب های بانکی خود می شود.

سرهنگ معظمی گودرزی ادامه داد: موضوع در دستور کار متخصصان پلیس فتا پایتخت قرار گرفت و پس از اقدامات تخصصی و تحقیقات سایبری متهمان شناسایی و پس از تشریفات قضایی هر ۴ عضو اصلی این باند دستگیر و به پلیس فتا منتقل شدند.

وی با اشاره به گسترده بودن ابعاد کلاهبرداری این مجرمان افزود: ممکن است شیوه های کلاهبرداری این افراد مجرم متفاوت باشد اما در نهایت به یک شیوه عمل می کنند و با اعلام برنده شدن مخاطبان، با ترفندهای ماهرانه تمام اطلاعات حساب بانکی افراد را دریافت کرده و با استفاده از آن اقدام به برداشت از حساب افراد می کنند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: همان گونه که به دفعات توسط پلیس هشدار داده شده است به هیچ عنوان جهت دریافت جایزه نیازی به حضور در پای دستگاه عابربانک و یا دادن اطلاعات محرمانه حساب بانکی از جمله اینترنت بانک و همراه بانک نیست و تماسهایی که این موارد را از شهروندان درخواست می نمایند قطعا کلاهبرداری است، همچنین هیچ سازمان دولتی اعم از صدا و سیما و اپراتورهای تلفن همراه ، شرکت مخابرات ، سازمان حج و زیارت و ... با استفاده از خطوط شخصی و از بستر شبکه های اجتماعی با هیچکس تماس نمی گیرند و و صرف استفاده از لوگو و یا نشان این سازمانها بر روی پروفایل شخص تماس گیرنده در شبکه های اجتماعی دلیلی بر صحت و تائید منشاء این تماس ها نیست.
انتهای پیام/

کد خبر: 1229646 برچسب‌ها اخبار حوادث

دیگر خبرها

  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ببینید | حضور ۳ زن مسلمان با شال و مانتو در تبلیغ یک گوشی همراه وسط زمین بسکتبال در دل آمریکا
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • دستگیری فیشینگ کار حرفه‌ای در کرج
  • جزئیات تعرفه مکالمه و اینترنت برای حجاج اعلام شد
  • جنجال خانواده متوفی برای استفاده از اثر انگشت برای باز کردن قفل گوشی