صدای گامهای هنر در توسعه کرمان- نجمه حسنی*
تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۱۲۸۸۶
همراهی هنر با توسعه در مناطق محروم استان کرمان به عنوان حرکتی بی بدیل و نوآورانه، هنرمندان پیشکسوت این استان را در آبادانی منطقه محروم رودبار جنوب همگام کرده است.
با عملیاتی شدن طرح مثلث توسعه اقتصادی، تقسیم بندی استان به هشت زون اقتصادی، همراه کردن شرکت ها و کارخانجات بزرگ این استان در توسعه به عنوان معین های اقتصادی و اجرای منشور همدلی اقدامی در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی مدنظر رهبر معظم انقلاب اسلامی در استان آغاز شده است.
بیشتر بخوانید:
اخبار روز خبربان
اکنون طرح های در حال اجرا در استان کرمان مورد تایید مسئولان تراز اول کشور قرار گرفته و به عنوان الگو به سایر استانها اعلام شده است.
اما همراه کردن 2 بخش به ظاهر غیرمرتبط با یکدیگر به منظور توسعه استان اقدامی قابل تقدیر و البته ساختار شکنانه است.
کرمان، سرزمینی که مردان و زنان بزرگ و تاثیرگذاری را در خود پروانده اکنون با همراهی هنر و اقتصاد قرار است توسعه ای زیبا را در شهرستان محروم رودبار جنوب رقم بزند.
مردم و مسئولان هنوز طرح های در دست اجرا و البته اتفاقات نیک شهرستان محروم قلعه گنج را توسط معین اقتصادی و همراهی مردم و دولت پیگیری و قابل تقدیر می دانند و اکنون نوبت به هنر می رسد که هنرمندی مردان و زنان این دیار را در منطقه ای محروم چون رودبار جنوب به نمایش بگذارد.
زنان و مردان هنر دوست و هنرمند قرار است با همراهی مسئولان سرمایه های اجتماعی را به میدان بیاورند و در منطقه محروم رودبار جنوب خلق کار و ثروت کنند.
به خدمت گرفتن ظرفیت های مختلف در راستای رفع محرومیت ها، اشتغالزایی، توانمند کردن بنیه اقتصادی اقشار جامعه، جلب مشارکت و همراهی مردم در توسعه اقداماتی است که دولت تدبیر و امید در کرمان بر آن همت گمارده است.
استاندار کرمان در نخستین گام با هنرمندان پیشکسوت از جمله عزت اله مهرآوران، رضا ناجی، صفا آقاجانی، کیهان دخت امین، محسن علی اکبری، علی محمد زارع و سیدعباس عظیمی دیدار و با آنها در راستای چگونگی به کارگیری هنر در خدمت توسعه بحث و گفت و گو کرد.
در گام دوم نیز داریوش ارجمند، احمد عزیزی، هوشنگ توکلی، رضا بنفشه خواه، جلیل فرجاد، عزت اله مهرآوران، محمود پاک نیت، کریم اکبری مبارکه و مهوش صبرکن، صفا آقاجانی و مریم معترف با حضور مسئولان استانی و مدرسان دانشگاهها در راستای همراهی در توسعه کرمان هم اندیشی کرده اند.
الگویی با عنوان معین اقتصادی در استان کرمان در قالب اقتصاد مقاومتی در حال فعالیت برای ایجاد کار و ثروت است و اکنون با بلند شدن صدای گام های هنر در توسعه کرمان امید می رود هنرمندان پیشکسوت با سرمایۀ اجتماعی که در وجودشان نهفته است؛ بتوانند معین فرهنگی را نیز در استان و سراسر کشور به کار گیرند.
*دبیر و خبرنگار ایرنا در کرمان

منبع: جماران
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۲۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر بعدی:
دشمن از زخم مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم بهره برد
به گزارش گروه قضائی خبرگزاری فارس به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای و مسئولان عالی دستگاه قضا صبح امروز پنجشنبه (۱۳ بهمن) همزمان با دومین روز از دهه مبارک فجر با حضور در حرم امام خمینی (ره) با آرمانهای امام راحل و انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.
رئیس قوه قضائیه و مسئولان عالی قضایی با قرائت فاتحه یاد و خاطره امام راحل (ره) را گرامی داشتند.
حجتالاسلام محسنی اژهای سپس طی سخنانی با اشاره ابعاد شخصیتی والای حضرت امام خمینی(ره) اظهار کرد: امام بزرگوار ما بر تعبد نسبت به اسلام و کارآمدی احکام اسلام تکیه و تاکید داشتند و در عمل نشان دادند که میتوان توأمان در جهت تأمین دنیا و آخرت مردم گام برداشت و استقلال و عزت و رفاه و امنیت و صلح و آزادی را برای همگان رقم زد.
رئیس قوه قضائیه با اشاره به تأکید حضرت امام خمینی(ره) بر وحدت کلمه و وحدت میان آحاد مردم و مسئولان، بیان داشت: امام راحل بر تلاش خالصانه مسئولان در جهت رفاه حال مردم تاکید فراوان داشتند و بهخصوص بر توجه و اهتمام مسئولان نسبت به طبقات کمتر بهرهمند از مواهب دنیوی تاکید میکردند.
رئیس دستگاه قضا با اشاره به تبلیغات فراوان و جنگ روانی پردامنه دشمنان برای ناکارآمد نشان دادن نظام جمهوری اسلامی ایران، گفت: دشمن با ابزارهای مختلف خود بهصورت شبانهروزی و به شیوههای مختلف از قبیل تحریف و دروغپردازی و وارونهنمایی در تلاش است تا میان مردم و مسئولان شکاف ایجاد کند و وحدت ملی ما را مخدوش گرداند و اعتماد عمومی و اجتماعی را از جامعه ما سلب کند؛ لذا همه ما باید با وحدت کلمه، کارآمدی نظام را ثابت کنیم و توطئههای دشمن را خنثی گردانیم.
حجتالاسلام محسنی اژهای در ادامه بیان داشت: ما در قوه قضائیه باید پناه همه مظلومان و ملجأ همه تظلمخواهان باشیم و در این میان نباید برای ما تفاوتی داشته باشد که آن مظلوم یا تظلمخواه چه فردی و از چه جناحی است؟
وی تصریح کرد: قوه قضائیه مصمم است در راستای رفع مشکلات اقتصادی، ایجاد رفاه برای مردم، تقویت تولید ملی، تأمین امنیت سرمایهگذاری در کشور و حمایت از فعالان سالم اقتصادی، کمککار دولت باشد.
رئیس دستگاه قضا گفت: اگر امروز نتوانیم مشکلات اقتصادی و معیشتی را حل کنیم، زمینه سوءاستفاده دشمن را فراهم میآوریم؛ در ماههای گذشته نیز که دشمن برای مردم و نظام دردسر آفرید، از همین زخمها بهره برد.
وی بیان کرد: اگر مردم احساس کنند که نمیتوانیم عدالت اجتماعی را در حد مطلوب ایجاد کنیم و در جهت منافع خودمان گام برمیداریم نه در جهت منافع آنها
در آن صورت زمینه سوءاستفاده دشمنان فراهم میگردد.
حجتالاسلام محسنی اژهای تصریح کرد: کارآمدی نظام در جهت رفاه دنیوی مردم باید در عمل ثابت شود و فقط سخن گفتن، کافی نیست؛ ما باید ثابت کنیم که نظام جمهوری اسلامی بیش از گذشته میتواند امنیت و رفاه و عزت مردم را تأمین کند و این امری است که حتما میتوانیم انجام دهیم.
رئیس قوه قضائیه در پایان خاطرنشان کرد: باید از همه مردم، صاحبنظران، خیرخواهان و دلسوزان کمک بگیریم تا بتوانیم در جهت پیشرفت کشور در همه ابعاد، به توفیق برسیم.
پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا، حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی تولیت حرم مطهر امام راحل نیز طی سخنانی اظهار کرد: پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۷ یک اتفاق بزرگ در تاریخ جهان، یک انفجار نور، بازگشت به معنویت، بازگشت به دین، بازگشت به کرامت انسانی و خروج از استبداد ستمشاهی بود.
وی در ادامه با اشاره به یکی از تعابیر حضرت امیرالمؤمنین علی(ع) خطاب به مالکاشتر که در آن بیان شده «بالاترین چشمروشنی حاکمان، استقامت عدل پایدار در جامعه و ایجاد مودت و دوستی در میان مردم است»، گفت: امروز بخشی از مسئولیت استقامت عدل در جامعه بر عهده قوه قضائیه میباشد اما بخش عمدهای از آن نیازمند فراگیری فرهنگ عدالت در جامعه میان همگان است و اختصاص به یک قاضی یا نهاد قضایی ندارد.
تولیت حرم مطهر امام خمینی(ره) در ادامه با بیان اینکه در شرایط کنونی تلاشهای بسیاری صورت میگیرد تا جمهوری اسلامی در ابعاد مختلف از چشمها بیفتد، اظهار کرد: ما امروز با یک امپراطوری رسانهای که مستظهر به انواع و اقسام دسایس است مواجهیم و همانگونه که طی ماههای گذشته دیدیم، همه کسانی که روزی خواب سرنگونی جمهوری اسلامی را میدیدند، در جریان قضایای اخیر دور هم جمع شده و دست به دست هم دادند.
حجتالاسلام خمینی افزود: امروز تودههای اجتماعی با همه دردها و رنجها و مشقتهای اقتصادی، نسبت به اصل جمهوری اسلامی وفادارانه ایستادهاند؛ ولیکن باید توجه داشت که این ایستادگی مردم، به هیچ عنوان وظیفه مسئولان را کم نمیکند یا از بین نمیبرد.
وی همچنین دوره مدیریت حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای در قوه قضائیه را دوره رشد و شکوفایی دستگاه قضا توصیف کرد و گفت: تلاشهای جناب آقای محسنی اژهای که برآمده از متن قوه قضائیه هستند باعث دلگرمی است و لازم است که این تلاشها همچنان از سوی مسئولان دستگاه قضایی ادامه پیدا کند.
همچنین حجتالاسلام محسنی اژهای به همراه اعضای شورای عالی قوه قضائیه پس از حضور در مرقد مطهر بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و تجدید میثاق با آرمانهای امام راحل، با حضور بر مزار شهیدان عالیمقام بهشتی، رجایی، باهنر و شهدای حادثه هفتم تیر ۱۳۶۰، علوّ درجات آنان را از خداوند متعال مسألت کردند.
رئیس دستگاه قضا سپس در گلزار شهیدان سرافراز حضور یافت و به ارواح مطهر مدافعان اسلام و ایران ادای احترام کرد.
پایان پیام/