Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست -

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از سایت MNT، محققان آمریکایی ورزش را راهی برای جلوگیری از پیشرفت بیماری پارکینسون معرفی کردند. بیماری پارکینسون مربوط به تحلیل رفتن سیستم عصبی بدن می‌شود و در این بیماری معمولا دست‌ها و پاها تعادل و هماهنگی خود را از دست می‌دهند. در آمریکا حدود یک میلیون نفر مبتلا به پارکینسون هستند و هر ساله ۶۰ هزار نفر به این بیماری مبتلا می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحقیقات اخیر نشان داده است که انجام ورزش با شدت زیاد برای افرادی که در فاز اول بیماری قرار دارند مفید است و می‌تواند نشانه های بیماری را کاهش دهد و از پیشرفت بیماری جلوگیری کند. بیماران باید حداقل سه بار در هفته‌ با ورزش ضربان قلب خود را به ۸۰ تا ۸۵ درصد ماکسیمم ضربان قلب برسانند.

نتایج این تحقیقات در مجله JAMA منتشر شده است. تحقیقات پیش از این نشان داده بود که روش‌های درمانی پارکینسون با دارو تاثیرات منفی بر روی فرد می‌گذارد. بنابراین محققان به دنبال راه‌های دیگر درمانی برای این بیماران هستند.

در مطالعات صورت گرفته شده افراد مورد بررسی در فاز اول بیماری پارکینسون بودند و هیچ دارویی مصرف نمی‌کردند. بررسی‌ها نشان داد در صورتی که ورزش با شدت زیاد و در طول شش ماه انجام شود تاثیر خود را نشان می‌دهد . در صورتی که ورزش با شدت متوسط انجام شود نیز موثر خواهد بود اما میزان تاثیر آن نسبت به ورزش با شدت زیاد کمتر است.

در این تحقیقات تنها دویدن بر روی تردمیل به عنوان ورزش مورد بررسی قرار گرفت و هنوز تاثیر انواع ورزش بر بیماران پارکینسون مورد بررسی قرار نگرفته است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۳۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد بانوان وزنه‌بردار نشان از پیشرفت این رشته است

مشاور فنی تیم ملی وزنه‌برداری بانوان گفت: بزرگ‌ترین نمادی که نشان می‌دهد وزنه‌برداری زنان پیشرفت کرده است، رکورد بچه‌هاست. دوستان فکر می‌کنند که در یک‌سال به یک‌باره می‌توانیم به اندازه ۵۰ سال پیشرفت کنیم. از یک جهت خوشحالیم که انتظار بالایی از کوروش باقری دارند اما باید منطقی فکر کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، کوروش باقری درباره اعزام نشدن تیم ملی بانوان به آخرین مسابقات گزینشی المپیک (جام جهانی تایلند)، اظهار کرد: پیش از این مسابقات، رکوردهای ورودی را گذاشته بودیم و به هر سه نفر حداقل شانس را دادیم و اعلام کردیم که هر وزنه‌برداری که به این رکوردها برسد، اعزام می‌شود. فدراسیون هم زحمت کشید و برای ملی‌پوشان بلیت تهیه و هتل رزرو کرد اما رکوردهای آنها به ورودی نرسید. نزدیک‌ترین رکورد ورودی برای سیده‌الهام حسینی بود و علیرغم همه تلاش‌ها، او به رکورد ورودی نرسید.

اعزام نشدن تیم به تایلند، پیشنهاد من بود

وی افزود: به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا تیم ملی را به جام جهانی اعزام نکنیم و البته این پیشنهاد من بود و فدراسیون هم موافقت کرد. از نظر خودم کار درستی کردم و برداشتم این بود که حضور ما با این رکوردها بی‌نتیجه خواهد بود.

مشاور فنی تیم ملی وزنه‌برداری بانوان درباره المپیکی نشدن بانوان وزنه‌بردار، توضیح داد: برای المپیکی شدن فاصله ما با ۱۰ نفر اول زیاد است و البته سیده‌الهام حسینی در توانش بود تا المپیکی شود اما آسیب‌دیدگی‌های او در طول یکسال گذشته او را مقداری عقب انداخت. گاهی اوقات یک وزنه‌بردار لب مرز است و منتظر اتفاقات خاصی است، مثل رضا دهدار به عنوان نفر یازدهم لیست المپیکی فدراسیون بین‌المللی (لانگ لیست) و ممکن است تست دوپینگ یکی از وزنه‌برداران مثبت شود یا اینکه کشوری مثل چین در دسته وزنی ۱۰۲ کیلوگرم وزنه‌بردار اعزام نکند و آن زمان است که دهدار می‌تواند در جمع ۱۰ نفر برتر جهان در این وزن المپیکی قرار بگیرد. در بخش بانوان ما چنین شرایطی نداریم و پرونده سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس برای بانوان کشورمان بسته شده است.

دوستان منطقی فکر کنند

وی ادامه داد: چون کوروش باقری مسئولیت بانوان را برعهده دارد، همه انتظار بالایی از وزنه‌برداری دارند، اما باید منطقی نگاه کرد. ما مدال‌آوری در بخش نوجوانان و جوانان داشتیم و رکوردها قابل قیاس با گذشته نیست. تغییرات مثبتی در وزنه‌برداری زنان داشتیم. کوروش باقری نمی‌تواند با چوب جادویی دختران را به المپیک بفرستد. من تیم خوبی را درست می‌کنم تا نفر بعدی که هدایت زنان را برعهده می‌گیرد، ۱۲ وزنه‌بردار خوب در تیم ملی داشته باشد.

باقری اضافه کرد: بزرگ‌ترین نمادی که نشان می‌دهد وزنه‌برداری زنان پیشرفت کرده است، رکورد بچه‌هاست. دوستان فکر می‌کنند که در یکسال به یکباره می‌توانیم به اندازه ۵۰ سال پیشرفت کنیم. از یک جهت خوشحالیم که انتظار بالایی از کوروش باقری دارند اما باید منطقی فکر کنند.

وی درباره برنامه‌های تیم ملی وزنه‌برداری بانوان گفت: در کوتاه مدت دنبال این هستیم تا بعد از برگزاری مسابقات قهرمانی کشور در رده سنی جوانان و نوجوانان در بیستم اردیبهشت ماه در همدان در کمپ تیم‌های ملی ۲ اردو برگزار کنیم. مسابقات مختلفی را در پیش داریم که نخستین آن نوجوانان جهان است که نمی‌دانم سیاست برای اعزام دختران به این مسابقات چگونه است اما دختران ما در اواخر شهریور ماه به مسابقات جوانان جهان در اسپانیا اعزام می‌شوند. ما مسابقات جام دوستی روسیه و قهرمانی جهان در بحرین و رقابت‌های دیگری را در پیش داریم.

کد خبر 745335

دیگر خبرها

  • گام‌های استوار ورزش استان برای پیشرفت در بوکس
  • خونگیری از ۷ هزار راس دام برای تشخیص بیماری مشترک بروسلوز (تب مالت) در تربت حیدریه
  • مرادخانی: اسکیت هنری جای پیشرفت دارد/ آرزویم حضور روی سکوی قهرمانی جهان است
  • رکورد بانوان وزنه‌بردار نشان از پیشرفت این رشته است
  • نتایج تحقیقات ؛ غذای پرچرب و چاقی به پیری مغز سرعت می بخشد
  • نتایج تحقیقات ؛ غذایی پرچرب و چاقی به پیری مغز سرعت می بخشد
  • شناسایی ژن عامل پارکینسون
  • آموزش راهکارهای بیماری پارکینسون در برنامه نفس دوم
  • ژن عامل پارکینسون شناسایی شد
  • در مورد خواص سلامت انواع تخمه ها