Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست -

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از نیواطلس، در سال های اخیر تلاش شرکت های گوناگون هوافضا برای تولید اولین جت غیرنظامی مافوق صوت افزایش یافته و به نظر می رسد همکاری لاکهیدمارتین و آریون، آنان را به اولین تولیدکنندگان این نوع هواپیماها برای استفاده عموم مردم مبدل کند.

آریون پیش از این قصد داشت با همکاری ایرباس و GE Aviation موتور و برخی اجزای آیرودینامیکی هواپیماهای یادشده را بسازد، اما حالا بدین منظور به لاکهیدمارتین روی آورده و به نظر می رسد این همکاری مذکور پایدار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آریون از سال ۲۰۱۴ به دنبال طراحی موتوری خاص برای این نوع هواپیماست. این نوع هواپیماها دارای سه موتور خواهند بود که دو موتور در دو طرف بال ها و سومی در زیر دم بلند این هواپیما نصب می شوند.

انتظار می رود اولین پرواز آزمایشی هواپیماهای مافوق صوت تولیدی این دو شرکت در سال ۲۰۲۱ انجام شود و استفاده تجاری از آنها از سال ۲۰۲۳ امکان پذیر شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۱۵۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای ۸ سند همکاری بین دو کشور ایران - پاکستان

به گزارش خبرگزاری مهر، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی امروز دوشنبه (۳ اردیبهشت) به همراه رئیس جمهوری به اسلام آباد (پاکستان) سفر کرد. در حاشیه این سفر ۸ سند همکاری میان دو کشور در حوزه‌های مختلف امضا شد.

بذرپاش در این رابطه گفت: همکاری‌های حمل‌ونقلی از جمله در حوزه بنادر و دریایی، هوایی، ریلی، جاده‌ای از مسائل مطرح شده به‌منظور توسعه روابط دو کشور بود. توسعه پایانه‌های مرزی میان دو کشور از لحاظ ساختاری و حمل مستقیم بار، از موضوعاتی بود که میان مقامات دو کشور مطرح شد.

رئیس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان تاکید کرد: برقراری پرواز مستقیم میان تهران و اسلام آباد و افزایش پروازها میان تهران- لاهور یا مشهد- لاهور از دیگر موضوعات همکاری ایران و پاکستان بود.

بر اساس این گزارش، ۸ سند همکاری که بین دو کشور ایران - پاکستان امضا شد، بدین شرح است؛ «ایجاد مناطق آزاد تجاری در گذرگاه‌های مرزی مشترک»، «همکاری در بخش سیما و رسانه»، «همکاری در بخش بهداشت دامی»، «همکاری‌های امنیتی»، «همکاری در بخش تعاون و رفاه اجتماعی»، «همکاری در بخش استاندارد» و «همکاری در بخش حقوقی و معاضدت قضائی در امور مدنی و تجاری» از مهم‌ترین اسناد همکاری میان دو کشور بود که از سوی وزرای راه و شهرسازی، دادگستری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، جهاد کشاورزی و رؤسای سازمان‌های مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و استاندارد.

کد خبر 6085757 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • رونمایی از اولین موتور ۶ سیلندر ساخت ایران
  • مقابله با آلودگی هوا در چین با رونمایی از اولین موتور دیزلی جهان
  • تجربه رانندگی با محصولات تجاری گروه بهمن در اهواز
  • اولین پرواز اعزام زائران از مازندران به عمره مفرده ۱۰ اردیبهشت
  • ۸ سند همکاری بین ایران و‌پاکستان به امضا رسید
  • پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان توسعه می یابد
  • امضای ۸ سند همکاری بین دو کشور ایران - پاکستان
  • عراق اولین شریک تجاری گمرکات مازندران در صادرات کالا
  • مشتری جت های شخصی در ایران چه کسانی هستند؟ | ۲۵۰ هواپیمای شخصی در ایران
  • ۲۴ اردیبهشت پرواز حج آغاز می‌شود/ عدد زائران ایرانی مشخص شد