Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، قدرت الله شاکرنژاد روز دوشنبه در نشستی با متخصصان مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاد دانشگاهی اردبیل به اجرای طرح حمایت مالی از زوجین نابارور در مرکز درمان ناباروری قفقاز با مشارکت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اشاره کرد و افزود: در سال گذشته 95 زوج در قالب این طرح از 85 درصد تخفیف در هزینه های درمانی بهره مند شدند که امسال این تعداد به 220 زوج رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی ، این مرکز یکی از مجهزترین مراکز درمان ناباروری کشور است و امکانات و تجهیزات آن مطابق با استاندارهای چنین مراکزی است.
وی به فعالیت هفت مرکز درمان ناباروری وابسته به جهاد دانشگاهی در سطح کشور خبر داد و گفت: جهاد دانشگاهی به دنبال ارتقای کیفیت خدمات درمانی در این مراکز است تا بتواند میزان رضایت مراجعه کنندگان را بالا ببرد.
مدیرکل دفتر تخصصی پزشکی جهاد دانشگاهی همچنین با اشاره به وجود سه میلیون زوج نابارور در کشور افزود: با توجه به نرخ بالای ناباروری در استان اردبیل ضرورت دارد فعالیت های مرکز درمان ناباروری قفقاز گسترش یابد.
شاکرنژاد مهم ترین مشکل مرکز درمان ناباروری قفقاز را فضای فیزیکی محدود آن دانست و اظهار کرد: باید برای رفع این مشکل، دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی و مسوولان استانی چاره ای بیاندیشند تا ارائه خدمات به زوجین نابارور در اسرع وقت و بدون کوچک ترین مشکلی انجام گیرد.
او افزود: در حال حاضر جهاد دانشگاهی تعامل خوبی با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و در سطح استان ها با دانشگاه های علوم پزشکی دارد و با اعتماد سازی به دنبال تقویت این تعاملات است.
او گفت: جهاد دانشگاهی فقط به دنبال ایجاد مرکز درمان ناباروری نیست تصریح کرد: این نهاد سعی دارد در این مراکز ضمن انجام امور درمانی ، فعالیت های پژوهشی و تحقیقاتی مورد نیاز کشور را انجام دهد تا به راهکارهای نوینی در رفع مشکلات نازایی زوجین دست یابد.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل نیز در این نشست از تشکیل بیش از 20 هزار پرونده برای مراجعه کنندگان به مرکز درمان ناباروری قفقاز خبر داد.
مهران اوچی اردبیلی افزود: 19 درصد از این تعداد مربوط به اتباع خارجی است و طبق اعلام خانواده ها، درمان بیش از 700 زوج موفقیت آمیز بوده و بیش از 300 نوزاد هم با روش های درمانی متولد شده است.
وی اظهار داشت: با توجه به نرخ ناباروری در استان اردبیل، فعالیت مرکز درمان ناباروری از ضرورت های استان محسوب می شد به همین خاطر جهاد دانشگاهی با ایجاد مرکز درمان ناباروری قفقاز این خلاء را جبران کرد.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل فضای فیزیکی مرکز درمان ناباروری را با توجه به حجم فعالیت آن ناکافی دانست و گفت: در تلاش هستیم به کمک مسوولان استان مکانی مناسب و در شان مراجعه کنندگان این مرکز فراهم کنیم تا ارائه خدمات ، کاملا استاندارد و به بهترین نحو صورت گیرد.
وی به استفاده از فاکتورهای رشد پلاکتی (PRP) برای درمان شکست مکرر لانه گزینی در انتقال جنین در مرکز درمان ناباروری قفقاز جهاد دانشگاهی اردبیل اشاره کرد و افزود: استفاده از این روش در IVF با افزایش میزان چسبندگی دیواره رحم، عمل لانه گزینی جنین را تا حد زیادی بالا برده است.
فعالیت مرکز آموزش علمی - کاربردی جهاد دانشگاهی استان اردبیل از سال 89 آغاز شده و 6 رشته گرافیک ، حسابداری دولتی ، نرم افزار کامپیوتر ، فناوری اطلاعات و مهندسی تکنولوژی اطلاعات در این مرکز دایر بوده و 314 نفر در این رشته ها مشغول به تحصیل هستند.
برنامه های پژوهشی گیاهان دارویی ، پژوهش در فعالیت مهندسی بافت استخوان و راه اندازی مرکز درمان ناباروری قفقاز از جمله فعالیت های شاخص جهاد دانشگاهی استان اردبیل است.
خبرنگار: گیتی طالبی ** انتشار دهنده: عارف شیرزاد
6018/1257

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۲۲۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد

به گزارش خبرنگار مهر، فرمانده انتظامی استان اردبیل بعدازظهر دوشنبه در مراسم افتتاح باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل اظهار کرد: در تولید و گسترش امنیت و حس خوشایند در این زمینه خبرنگاران و صاحبان رسانه‌ها نقش آفرین اصلی هستند و امیدواریم این حرکت توسعه نظم و امنیت را در جامعه منجر شود.

سردار جواد تقوی خاطرنشان کرد: پیش از این در قالب همیاران پلیس تعامل و ارتباط خوبی را با مجموعه آموزش و پرورش داشتیم که آثار مثبت این فعالیت را در کاهش وقوع جرایم به ویژه به حداقل رساندن تخلفات راهنمایی و رانندگی در بین خانواده‌ها شاهد بودیم.

وی اهمیت کار زیربنایی را با محوریت مدارس در گسترش مفاهیم ارزشی و انسانی یادآور شد و بیان کرد: ما باید تمامی فعالیت‌های آموزشی و فرهنگسازی را از دل مدارس آن هم در گروه‌های سنی پایه آغاز کنیم تا در فرآیند رشد نوجوانان و جوانان این آموزش‌ها مؤثر و تأثیرگذار باشد.

فرمانده انتظامی استان اردبیل افزود: با همراهی دانش آموزان خبرنگار پلیس بیش از هر زمان دیگر به وظیفه خطیر خود مسلط عمل کرده و انتظار بهبود فرآیندها را داریم.

در این مراسم مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز بر اهمیت جهاد تبلیغ و تبیین اشاره و اظهار کرد: خبرنگاران و اصحاب رسانه در این سنگر نقش آفرین اصلی هستند.

کلام الله صفری خاطرنشان کرد: دانش آموزان در کنار حضور مؤثر در سنگر تعلیم و تربیت در فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ورزشی نقش آفرینی می‌کنند که این خود حرکتی پسندیده و شایسته به نظر می‌رسد.

کد خبر 6098671

دیگر خبرها

  • حضور جهاد دانشگاهی در بخش‌های عمومی و دانشگاهی نمایشگاه کتاب
  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور
  • بهبود شرایط جوانی جمعیت در کشور/ از رشد موالید تا چند فرزندی
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • تقدیر از مفاخر قرآنی و مفسر کتاب وحی در اردبیل
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • پولشویی