Web Analytics Made Easy - Statcounter

بندرعباس- ایرنا- معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: این مجموعه به دنبال بنگاه داری نیست و در همین راستا تاکنون 250 شرکت را واگذار کرده است.

به گزارش ایرنا، منصور معظمی روز دوشنبه در جریان بازدید از مجتمع کشتی سازی فراساحل (ایزوایکو) افزود: راهبرد سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران( ایدرو) کاهش وابستگی به دولت و افزایش مشارکت با بخش خصوصی و شرکت های بیرونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: این مجموعه اولویت های خود را در بخش های نفت و گاز، صنعت خودرو، صنایع دریایی، صنایع هوایی، صنایع نوین و پیشرفته (های تک) و توسعه مدیریت قرار داده است.
معظمی با تشریح وضعیت صنعت خودرو اظهار داشت: در دوره ای ایدرو از سهامداران اصلی ایران خودرو و سایپا بود اما هم اکنون مجموع سهام ایدرو در ایران خودرو و سایپا 32درصد است.
به گفته مدیرعامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران واگذاری عجیب وغریبی در صنعت خودرو صورت گرفته و این سرمایه ملی به سمت انهدام رفته است.
وی تصریح کرد:هر گونه تغییر و فعل و انفعال جدید در این مجموعه پرخطر و سخت است و هزینه سنگینی می خواهد.
مدیرعامل ایدرو ادامه داد: با حمایت جدی وزیرصنعت، معدن و تجارت در دوره اخیر جهت گیری های خوبی در صنعت خودرو انجام شده و هر یک از شرکت های خودروسازی با شرکت های خارجی قدرتمندی قرارداد بسته اند.
معظمی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: بر اساس درخواست های موجود، ایدرو تاکنون در مناطق کمتر توسعه یافته سیستان و بلوچستان، مرند، کردستان و لرستان سرمایه گذاری های صنعتی خوبی با مشارکت بخش خصوصی انجام داده است.
وی مجموع سرمایه گذاری انجام شده در این مناطق را پنج هزار میلیارد تومان اعلام کرد که سهم ابتدایی ایدرو در آنها 40درصد است و 20درصد از این سهم نیز قابل واگذاری است.
معظمی با اشاره به بازدید رئیس و اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس از مجتمع کشتی سازی و صنایع دریایی فراساحل بندرعباس (ایزو ایکو) گفت: این مجموعه یک ظرفیت بسیار مناسب در نوار ساحلی است که باید میزان بهره وری از آن افزایش یابد.
به گفته مدیرعامل ایدرو هم اکنون امکان طراحی و ساخت کشتی های تا ظرفیت 50هزار تن در ایزوایکو وجود دارد که لازم است این ظرفیت افزایش یابد.
وی تقویت اعتماد بین فعالان صنعت کشتی سازی و سفارش دهندگان کشتی را یک اصل ضروری معرفی کرد که می تواند وضعیت موجود را متحول کند.
مجتمع کشتی سازی وصنایع فراساحل ایران با بیش از30سال سابقه فعالیت، درقالب منطقه ویژه اقتصادی کشتی سازی خلیج فارس اداره می شود.
مجتمع کشتی سازی ایزوایکو با شش زیرمجموعه که به صورت هلدینگ مرکزی اداره می شوند، در زمینه ساخت و تعمیرانواع شناورهای کوچک، متوسط و بزرگ، سازه های دریایی شامل سکوهای گازی و نفتی، تعمیرشناورهای داخلی وخارجی و همچنین ساخت و تعمیر سکوهای حفاری نفتی فعالیت دارد.
2094 /6048
خبرنگار:هومن محمدکرمی ** انتشار : خلیل تنیده

* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۲۴۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند

به گزارش خبرنگار مهر، حمید محمد بن سالم روز دوشنبه در آیین افتتاحیه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، اظهار داشت: از رئیس اتاق بازرگانی اصفهان و اعضای این مجموعه بابت میزبانی بسیار خوب تشکر می‌کنیم، باعث افتخار است که امروز در این مجمع حضور داریم، ما برای اولین‌بار است که به اصفهان می‌آییم و روز گذشته با یک اصفهان‌گردی در سطح شهر متوجه شدیم، اصفهان یکی از شهرهای زیبا برای گردشگری است.

وی گفت: در سال‌های گذشته مجمع جهانی اتاق‌های بازرگانی در دبی برگزار شد و آنجا موضوع تغییر سرویس‌های اتاق‌های بازرگانی مطرح شد، براین‌اساس ما می‌خواهیم تغییرات جدیدی به وجود بیاوریم. سرویس‌های جدید باید ایجاد شوند و سپس ارتقا یابند، ما نیاز داریم از هوش مصنوعی استفاده کنیم و به‌عنوان اتاق‌های بازرگانی باید اطمینان داشته باشیم که فعالیت‌ها نرم و روان انجام می‌شوند.

دبیرکل اتاق بازرگانی و صنایع امارات با تاکید بر اینکه در این مجمع باید توانایی کشورها را در نظر بگیریم، تصریح کرد: ما در امارات متحده عربی و در اتاق بازرگانی آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را یاد بگیریم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم، خوشبختانه تاکنون روابط خوبی با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای بخش‌های خصوصی هموار کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مجمع گفتگوی همکاری آسیاAsia Cooperation Dialogueبا هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است.

کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6092332

دیگر خبرها

  • چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط «صنعت و دانشگاه»
  • افزایش ارزش صادراتی گروه محصولات غیرخودرویی ایران‌خودرو
  • نقش‌آفرینی صنعت در دانشگاه با مسئله‌محوری/ اختصاص مکانی برای دفتر گسترش ارتباط صنعت با دانشگاه
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند
  • تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومانی برای ساخت ۱۴۳ کلاس درس در استان بوشهر