Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-28@14:21:25 GMT

آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک خصوصی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۲۵۰۱۶

آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک خصوصی می‌شود

مدیرعامل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک با بیان اینکه این شرکت جزو فهرست‌ شرکت‌های آماده واگذاری است، گفت: ۱۵۰ میلیارد تومان از دولت بابت فعالیت‌های خود طلب داریم.

ایران آنلاین / امروز در حاشیه نمایشگاه حمل‌ونقل، مدیرعامل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک  در جمع خبرنگاران به سؤالات آنها پاسخ داد.

حسینی اظهار داشت: شرکت آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک صددرصد دولتی و زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی است و عمده فعالیت آن انجام کنتر‌ل‌های کیفی و مقاومت مصالح در پروژه‌های عمرانی، آزادراه‌ها، جاده‌ها، بزرگراه‌ها، ساخت‌وسازها، باند فرودگاه و امثال آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: در شرکت آزمایشگاه فنی و مهندسی مکانیک خاک مهندسان مشاور عمدتاً‌ در حوزه راه و فرودگاه فعالیت می‌کنند، مطالعات بهسازی راه‌ها، و مدیریت نگهداری راه‌ها و فرودگاه‌ها را برعهده داریم.

مدیرعامل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک ادامه داد: با آزمایشگاه‌های مربوطه در حوزه‌های جاده‌ای با سازمان راهداری همکاری می‌کنیم و در بخش نگهداری راه‌ها و نظارت جهت اجرای پروژه‌ها و کنترل کیفی فعالیت‌هایی انجام می‌شود.

حسینی گفت: این شرکت ۲۵۰۰ نفر پرسنل دارد و در ۳۱ استان شعبه داریم، قدمت شرکت ۶۰ سال است و سالانه ۲۵۰ میلیارد تومان گردش مالی داریم و درآمد هزینه‌ای هستیم.

وی با تأکید براینکه ضرورت دارد آزمایشگاه‌های خصوصی کنترل فنی و مکانیک خاک از سوی بخش دولتی نظارت شود، بیان داشت: ما بر آزمایشگاه‌ها نظارت داریم و از مرحله اخذ گواهینامه تا نظارت بر اجرا فعالیت می‌کنیم. در این زمینه متأسفانه برخی آزمایشگاه‌های خصوصی بدون نظارت دقیق فعالیت می‌کنند.

مدیرعامل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس درباره خصوصی‌سازی آزمایشگاه مکانیک خاک گفت که ظرف چند روز گذشته ۳۰ درصد سهام شرکت آزمایشگاه به سهام عدالت اختصاص یافت که مجدداً از سهام عدالت به خودمان برگشت داده شد و فعلاً صددرصد سهام آزمایشگاه در اختیار ما و دولتی است اما قرار است در قالب خصوصی‌سازی واگذار شود.

حسینی تأکید کرد: تا زمانی که جایگاه حاکمیتی نظارت بر بخش خصوصی وجود نداشته باشد واگذاری آزمایشگاه اشتباه است.

وی همچنین یادآور شد: شرکت آزمایشگاه در قطعات مختلف پروژه آزادراه تهران - شمال حضور دارد و کنترل رویه‌های بتنی را انجام می‌‌دهیم.

مدیرعامل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک افزود: حدود ۸۵ درصد هزینه‌های شرکت، هزینه‌های پرسنلی است و در سال گذشته طبق اسناد مالی ۵ میلیارد تومان سود داشته‌ایم.

حسینی با بیان اینکه شرکت آزمایشگاه جزو فهرست‌ شرکت‌های قابل واگذاری است، گفت:‌حدود ۱۵۰ میلیارد تومان از دولت طلب داریم./فارس

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۲۵۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی

بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت برگزار می‌شود.

شهروز همتی، رئیس بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین‌المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران با بیان اینکه این کنگره ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت برگزار می‌شود، گفت: در سال‌های گذشته، برگزاری کنگره مصادف با روز آزمایشگاهیان بود، اما به واسطه مسائلی که پیش آمد، امسال کمی با تاخیر صورت گرفت.

او مطرح کرد: کنگره ما در بخش علمی ۲۵ محور دارد و کارگاه‌هایی برگزار می‌شود. نکته مهم این است که کنگره ارتقای کیفیت به عنوان بزرگترین کنگره در زمینه طب آزمایشگاه، همواره سعی کرده محور‌ها و کارگاه‌ها را طوری انتخاب کند که در ارتقای دانش تاثیر گذار باشد. انتخاب کارگاه‌ها براساس نیاز شرکت کنندگان و محور‌ها براساس مسائل روز دنیا خواهد بود.
حضور بیش از ۲۰۰ شرکت دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی

همتی گفت: پیش بینی می‌کنیم حدود ۷ تا ۱۰ هزار نفر از کنگره و نمایشگاه جانبی بازدید داشته باشند. در بخش نمایشگاهی بیش از ۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان که تولید کننده یا وارد کننده محصولات آزمایشگاهی هستند محصولات خود را ارائه می‌کنند.

امیرحسن زرنانی، دبیر علمی کنگره نیز با بیان اینکه این کنگره پر افتخار ین کنگره در زمینه علوم آزمایشگاهی در سطح کشور است، عنوان کرد: تمام نگاه‌های افراد متخصص در حوزه آزمایشگاهی به این کنگره است.

او ادامه داد: در این کنگره حدود ۲۵ پنل برگزار خواهد شد. کنگره فقط یک کنگره بازآموزی صرف نیست نقش و رسالت کنگره این است که آخرین پیشرفت‌های علمی در جهان را به سمع و نظر مخاطبانش برساند. یکی از چالش‌هایی که کنگره دارد این است که چه حوزه‌هایی را در کارگاه‌ها بگنجاند.
۸۰ درصد تشخیص‌های پزشکی به کمک آزمایشگاه است

‌زرنانی با اشاره به دو محور برگزاری کنگره که یکی از آن‌ها نقش آزمایشگاه‌ها در تشخیص پزشکی است، بیان کرد: حدود ۸۰ درصد تشخیص‌های پزشکی و بالینی با کمک‌های آزمایشگاه انجام می‌شود. آزمایشگاه نقش بسیار مهمی در حوزه سلامت عمومی دارد. با توجه به مشکلاتی که برای آزمایشگاه‌ها وجود دارد و هزینه‌ها برخی آزمایشگاه‌ها در حال بسته شدن هستند چرا که نمی‌توانند از پس مخارج بر بیایند.

او با تاکید بر بحث آموزش و تامین گنجینه‌های انسانی، گفت: یکی از اهداف این کنگره احیای مجدد دوره دکتری علوم آزمایشگاهی است و یکی از پنل‌ها هم به این حوزه مربوط است. در تمام پنل‌ها سعی شده افرادی که جایگاه علمی و عملی در جامعه هستند در پنل‌ها صحبت‌های خود را ارائه بدهند.

دبیر علمی کنگره مطرح کرد: محور دومی که این کنگره روی آن تاکید دارد. هوش مصنوعی است. ما روزانه به صورت ملموس با هوش مصنوعی سرکار داریم. هوش مصنوعی اطلاعات را جمع آوری می‌کند ما هستیم که یاد آن می‌دهیم چگونه عمل کند.
ورود هوش مصنوعی به حوزه‌های آزمایشگاهی

او با بیان اینکه در حال حاضر هوش مصنوعی در پاتولوژی و تصویربرداری وارد شده است، گفت: پیش‌بینی انجمن علوم آزمایشگاهی این است که در یک دهه آینده تشخیص‌های آزمایشگاهی مبتنی بر همش مصنوعی خواهد بود و این تشخیص‌ها دقیق‌تر و سریع‌تر خواهد بود. رسالت ما این است از همین الان آینده را پیش بینی و راه حل‌های مواجهه با آن را بررسی کنیم؛ که این اتفاق در کنگره در حال رخ دادن است. پیش نیاز‌های ایجاد آزمایشگاه هوشمند و کسب اطلاعات برای تشخیص بهتر نیز مورد بررسی است.

زنانی گفت: از حوزه‌های دیگر که این کنگره به آن می‌پردازد، ارائه نتایج و جواب آزمایش یکسان در تمام آزمایشگاه‌ها است.
برگزاری کارگاه شناخت رشته علوم آزمایشگاهی برای دانش آموزان

علی شیرین، دبیر علمی در امور کارگاه‌های کنگره بیان کرد: در کنگره ارتقای کیفیت، کارگاه‌ها در راستای محور‌ها هستند. در کنگره ما ۴۵ کارگاه داریم که ویژگی‌های مختلفی را دارد.

او با اشاره به ناشناخته بودن علوم آزمایشگاهی برای دانش آموزان اعلام کرد: مکاتبه کردیم با اداره کل آموزش و پرورش استان تهران تا با کارگاه ویژه برای دانش آموزان این رشته را برای آنان توضیح دهند.

او گفت: بحث اعتباربخشی، یکی دیگر از رویکرد‌های کنگره در کارگاه‌هایی است که برگزار می‌کند. به طوری که مسئولان اعتباربخشی در این کارگاه حضور دارند.

وی افزود: دو محور عمومی قانون کار و مالیات را هر سال در کنگره داشته ایم که امسال در کنار این دو محور، بحث حقوقی را به کارگاه‌ها اضافه کرده ایم.

غلامرضا حمزه‌لو دبیر اجرایی کنگره نیز بیان کرد: آزمایشگاه‌ها نقش ویژه‌ای در نظام سلامت دارند و بدون وجود آزمایشگاه‌ها، روند تشخیص و درمان بیماری‌ها دچار مشکل خواهد شد.
عمده اطلاع رسانی‌ها الکترونیک است

او با اشاره به حضور ۵ هزار شرکت کننده در کنگره امسال، ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد اطلاع رسانی برنامه‌های ما به صورت الکترونیک انجام می‌شود.

وی همچنین به برپایی نمایشگاه جانبی کنگره با حضور شرکت‌های داخلی و خارجی در علوم آزمایشگاهی اشاره کرد و افزود: بیش از ۲۱۰ شرکت در نمایشگاه امسال، غرفه دارند.
حضور ۱۱ سخنران خارجی در کنگره

در ادامه، فریبا شایگان همکار دبیر علمی در امور بین الملل، گفت: در کنگره امسال، ۱۱ سخنران خارجی از کشور‌های آمریکا ایتالیا، کانادا، استرالیا، هلند، هند، آلمان و عربستان خواهیم داشت.

دیگر خبرها

  • تعداد زنان کارگر به روایت وزیر کار
  • بیش از ۳ میلیون از جامعه کارگری را زنان تشکیل می دهند
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی
  • دانشمندان درباره «جهان‌های موازی» چه می‌گویند؟
  • ترجیح آزمایشگاه‌های تشخیص طبی به تعطیلی مراکز تا ادامه فعالیت
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • ورود هوش مصنوعی به تشخیص‌‌های آزمایشگاهی/ لزوم آشنایی دانش‌آموزان با علوم آزمایشگاهی
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • هفته سلامت، نقش فعالیت‌های تشخیصی آزمایشگاهی دامپزشکی در بهداشت دام